Hos GrejFreak.dk vil vi gerne gøre det nemt for vores kunder at gennemskue, hvilke omkostninger, der er i forbindelse med køb på vores hjemmeside.

Fragttyper og omkostninger 

Alle ordrer over 499 DKK sendes fragtfrit i hele Danmark, hvis du vælger levering til en pakkeshop med PostNord. Såfremt du ønsker at modtage pakken med omdeling, skal du på en ordre over 499 DKK kun betale differencen mellem med omdeling og uden omdeling.

Prisen - som er inkl. moms - for fragten er angivet i parentesen.

DANMARK

Burd - Levering samme dag (44.00 DKK)
Levering samme dag til udvalgte postnumre i Aarhus, Odense og København (Herunder Storkøbenhavn). Hvis Burd vises som fragtmulighed, når du har indtastet dit postnummer, så kan Burd levere til dig. Bestil før kl 11:00 på hverdage og så leveres pakken samme dag i tidsrummet 17-22.

PostNord - Levering til pakkeshop (29.00 DKK)
Forsendelser til pakkeshop i Danmark. PostNord leverer til de fleste pakkeshops både lørdag og søndag.

PostNord - Levering til døren (59.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Danmark. Levering kun på hverdage.

PostNord - Erhvervspakke (62.50 DKK)
Forsendelser til virksomheder og institutioner i Danmark, samt til Forsvarets feltpostadresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.). Levering kun på hverdage.

GRØNLAND

Blue Water Shipping - Grønland (350.00 DKK)
Forsendelser uden omdeling til posthus eller udleveringssted. Prisen er uden moms, da der ikke opkræves moms til Grønland.

Fragtprisen gælder max 3 kg og max volumen på 30 x 30 x 20 cm. Vi kontakter dig med oplysninger omkring tillæg hvis din pakke overstiger vores fragtgrænse.

Leveringstid til Kangerlussuaq: 2-3 dage.
Leveringstid til Nuuk: 3-4 dage.
Leveringstid til øvrige Grønland: 4-7 dage.