Vores medarbejder Andreas er en rigtig outdoorentusiast, som har rejst i store dele af verden. Andreas er altid på farten, og derfor bad vi ham teste og anmelde Thule Chasm Duffel Bag, så du kan få et indblik i de specifikke fordele tasken har. Hør hvad Andreas har at sige herunder.

Anmeldelse af Thule - Chasm duffelbag - Billede 01

Hej allesammen. Jeg hedder Andreas. Jeg har tidligere arbejdet fuldtid hos GrejFreak.dk, men da jeg studerer Biologi på Aarhus Universitet, arbejder jeg nu på deltid. Jeg har været så heldig at få lov at teste en Thule Chasm duffel bag. Den kommer i 40, 70, 90 og 130 liter, hvor jeg har testet 70 liters-modellen. Tasken har primært været brugt til camping- og klatreudstyr samt til check-in bagage i lufthavnen. Her er de erfaringer, jeg har gjort mig:

Kompakt

Hidtil har jeg brugt forskellige vandrerygsække (65-100 liter) som rejsetasker. Disse har den fordel, at de er lette at bære til og fra busstop, togstationer, lufthavne osv., selvom de er fyldt op med tungt udstyr. Til gengæld fylder disse ofte enormt meget pga. faconen og bæresystemet, hvilket kan være frustrerende, når man forsøger at få plads til rygsækken i bagagerummet på en allerede overpakket bil eller på et bussæde. En situation jeg overraskende tit finder mig selv i - f.eks. på vej på klatretur. En fuldt pakket duffel bag fylder langt mindre end en fuldt pakket vandrerygsæk med samme volumen, hvilket gør den ideel til ture, hvor du alligevel ikke behøver at bære din bagage langt eller rejser med en gruppe, hvor der skal være plads til alles bagage bag i bilen.

Komfortabel

Denne duffel bag har aftagelige skulderstropper, som kan anvendes i forskellige konfigurationer. Hvis tasken bruges med begge skulderstropper, kan den bæres som en almindelig rygsæk og er endda overraskende behagelig at bære selv med 20+ kg vægt. Dette skyldes de brede og tykt polstrede stropper, som også kan justeres i længden, så tasken kan tilpasses din ryglængde. Hvis tasken anvendes med blot én skulderstrop, kan den bæres som en almindelig sportstaske over den ene skulder. Dette er naturligvis mindre behageligt men kan være rart, hvis tasken ikke er for tung. Endeligt kan begge stropper helt afmonteres, hvilket er praktisk i lufthavnen, så stropperne ikke kommer til at sidde fast i transportbånd eller lignende. Udover skulderstropperne har tasken yderligere 3 kraftige bærehåndtag, som kan bruges til at bære tasken, efter du har afmonteret skulderstropperne. For mig passer 70 liters-modellen lige med, at jeg (med lidt omhyggelighed) kan pakke 20-23 kg i den, hvilket lige passer med hvad en check-in bagage må veje i lufthavnen.

Anmeldelse af Thule - Chasm duffelbag - Billede 01

Billede 1: Quick release spænde til på- og afmontering af skulderstropper


Anmeldelse af Thule - Chasm duffelbag - Billede 02

Billede 2: Ét af de tre kraftige bærehåndtag


Velorganiseret

Tasken har en kæmpestor front-åbning, hvilket gør det let at pakke og organisere din bagage samt finde dét, som du leder efter i tasken. Udover hovedrummet har tasken indvendigt 3 separate netlommer samt en udvendig lomme med vandtæt lynlås. Dette giver masser af mulighed for at organisere forskellige småting, som skal være lette at komme til, mens man er på farten. Tasken har 4 kompressionsstropper, hvilket tillader, at tasken kan komprimeres, hvis den ikke fyldes helt op af din bagage. Dette øger bærekomforten, da det gør, at bagagen ikke flytter sig inde i tasken, når du bærer den.

Anmeldelse af Thule - Chasm duffelbag - Billede 03

Billede 3: Netlomme til organisering af småting


Anmeldelse af Thule - Chasm duffelbag - Billede 04

Billede 4: Lettilgængelig vandtæt lynlåslomme


God kvalitet

Tasken er lavet i kraftigt, vandtæt materiale med tilsvarende kraftige lynlåse, stropper og syninger. Hovedlynlåsen er dog ikke vandtæt men er skjult under en flap af det vandtætte materiale. Tasken kan derfor godt klare et regnskyl og stadig holde bagagen tør (f.eks. mens man sætter sit telt op - til min store glæde på en regnfuld november dag). Bunden er endda polstret, så der er ingen grund til at bekymre sig for om hverken tasken eller bagagen kommer til at tage skade under transport.

Denne taske kan varmt anbefales som rejsetaske til alverdens ture lige fra familiebesøg til klatreeventyr, bilcamping og flybagage. Hvis du er på udkig efter en duffel bag, så er Thule Chasm helt sikkert et godt valg.

Anmeldelse af Thule - Chasm duffelbag - Billede 05

Billede 5: Thule Chasm 70L pakket og klar til klatretur i Tyskland


Thule er generelt et meget populært mærke hos GrejFreak.dk og vi har et stort udvalg. Udover de populære duffel bags har vi både computertasker, rygsække, vandrerygsække, kufferter, covers, cykeludstyr og meget mere. Du finder hele vores udvalg fra Thule her

Mest populære produkter fra ThuleTilbage til GrejPedia forsiden