Hos GrejFreak.dk er vi altid behjælpelige med at indsende våbentilladelser i forbindelse med køb af våben – og vi gør det også gratis, så er du sikret, at alt er, som det skal være. Ring på 71996361, skriv en mail på info@grejfreak.dk eller besøg vores kompetente personale i vores showroom, så skal vi nok hjælpe dig.

Hos GrejFreak.dk forhandler vi bl.a. våben fra Beretta, Tikka, Sako, Merkel, Strasser og mange flere. Skulle du ikke finde det våben du søger, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har nemlig mulighed for at bestille det meste hjem til dig. 

Når du køber et våben online hos GrejFreak.dk

Hos GrejFreak.dk kan du bestille dine våben online uden problemer. Du kan enten vælge at afhente våbnet på vores adresse i VIby J eller få sendt det til din adresse. Transport af våben til din privatadresse koster 499,- med specialfragt, pga. et farligt gods gebyr.

For at lette ekspeditionen kan du med fordel lægge våbnet i kurven på hjemmesiden og bestille det igennem webshoppen. Skriver du ikke selv en mail til os, vil vi kontakte dig, så snart vi modtager din ordre, for at forklare det videre forløb.

For at vi kan sende et våben til dig, kræver det, at du sender en kopi/billede af dit jagttegn / SKV legitimationskort og billede ID som f.eks. kørekort eller pas til info@GrejFreak.dk.

I samme mail må du gerne angive, om du ønsker, at vi skal ansøge om våbentilladelse for dig, eller om du selv ønsker at gøre det.

Ønsker du selv at ansøge om våbentilladelse, skal vi nok sørge for at sende dig de faktuelle informationer om våbnet, så din ansøgning bliver så nem som mulig.

Er der noget, du er i tvivl om, er du altid velkommen til at skrive en mail på info@GrejFreak.dk, ringe på 71996361 eller kontakte os via chat-funktionen på hjemmesiden.

Vær opmærksom på, at afsendelse af våben tager ca. 4-5 dage, fra at vi modtager oplysninger om jagttegn, riffeltilladelse mv. såfremt det er en lagervare, du bestiller. Køber du en riffel, skal du yderligere indregne ca. 3-4 ugers ekspeditionstid på din riffeltilladelse fra politiet.

Mest populære jagtriflerHaglvåben

Ved køb af haglgevær, skal der fremvises gyldigt jagttegn eller SKV legitimationskort samt billede id. Når du køber et glatløbet haglgevær eller luft- og fjedervåben med kaliber over 4,5 mm skal man hos politiet anmelde det senest 8 dage efter erhvervelse.

Anmeldelsen skal sendes digitalt.

Køber du et haglgevær, skal du udfylde blanketten "Anmeldelse om erhvervelse af glatløbet haglgevær" (gælder også de skytter, der har SKV legitimationskort til generel erhvervelse af haglgevær. Der skal ske anmeldelse af de konkrete haglgeværer).

Køber du et luftvåben med haglstørrelse over 4,5, skal du skal udfylde blanketten "Anmeldelse om erhvervelse af luft- og fjedervåben".

Ved køb af ammunition til glatløbede haglgeværer eller luft- og fjedervåben skal der fremvises gyldigt jagttegn og billede id.

Riflede våben, vekselpiber og lyddæmpere

Ved køb af nedenstående skal der ansøges om våbentilladelse.

  • Rifler, salonrifler, kombinationsvåben.

Disse tilladelser er afgiftspligtige og koster:
840 kr, hvis du IKKE i forvejen har en våbentilladelse, som du har betalt 840 kr for.
420 kr, hvis du allerede har en våbentilladelse, som du har betalt 840 kr for.

  • Vekselpiber (Ikke afgiftspligtige)

  • Lyddæmpere (ikke afgiftspligtige)

I forbindelse med ansøgning om våbentilladelse skal der udfyldes en Samtykkeerklæring, som sendes med ansøgningen. Ansøgning om Våbentilladelse indsendes efter køb. Udgiften for våbentilladelsen betales digital i forbindelse med ansøgning, hvilket er noget vi hos GrejFreak.dk sagtens kan håndtere for dig. Gebyret for våbentilladelsen vil i dette tilfælde tilføjes din faktura. Der går normalt 3-4 uger inden tilladelsen ligger i postkassen.

Mest populære jagttøjNatsigte til riffel

Der skal søges tilladelse til Optisk elektroniske sigtemidler med lysstråle eller med elektronisk lysforstærknings- eller infrarødt udstyr, hvis de er konstrueret til montering på skydevåben.

Ved ansøgning om erhvervelse af natsigte, kan der altid søges om brug til udlandet. Tilladelsen til natsigtekikkerter er afgiftsfri. Der skal udfyldes en Samtykkeerklæring og laves ansøgning om Våbentilladelse.

Ansøgning om våbentilladelse udfyldes således:

  • Optik: Natsigte

  • Fabrikat: Angiv model navn

  • Bemærk - serienummer er ikke nødvendigt!

  • Det ansøgte anvendes til: Afkryds "Andet brug" og angiv: "Jagt i udlandet"

Køb af ammunition

Ved køb af haglpatroner og hagl til luftgevær større end 4,5 mm. skal der blot fremvises gyldigt jagttegn eller SKV legitimationskort og billede id.

Ved køb af riffelpatroner skal der fremvises gyldig våbentilladelse til den pågældende kaliber og billede ID.

Mest populære ammunitionTilbage til GrejPedia forsiden