Så snart du har købt et par nye taktiske støvler, så vil du sikkert binde dem, så de ser godt ud og er komfortable for dig og dine fødder. Der er mange forskellige effektive måder at binde taktiske støvler på - så mange at det næsten kan virke uoverskueligt at finde den måde, der passer helt perfekt til dig.

Bare rolig. I denne artikel tager vi dig igennem det grundlæggende, og vi viser dig trin for trin, hvordan du laver det mest stabile og støttende snørebånd.


5.11 støvle


På billedet ovenfor ser du 5.11 - A.T.A.C. 8" Side Zip Støvler. Støvlerne er i yderst høj kvalitet, da de opfylder krav til anvendelse af amerikans militær, politi og sikkerhedsstyrker.

Populære metoder til at binde taktiske støvler

Når det handler om at binde snørebånd på dine taktiske støvler, så har du uendelige typer mønstre at vælge imellem. Om det er det mest praktiske for dig eller om det skal give dine fødder maksimalt støtte så find en metode, der passer bedst til dig. Det handler om, hvad dine personlige præferencer er eller hvad dit arbejdsplads dress code tillader. Nogle af de mest populære snøringsmetoder er:

Criss-Cross snøring

Dette er en standard diagonal snøringsteknik, som typisk bruges på sneakers og normale støvler. Denne snøringsmetode kan tilpasses til at skabe visuelle flotte mønstre. For at få et ensartet look så kryds den samme side på toppen hver gang. Denne variation kaldes for over-under snøring.

Straight-Bar snøring

Dette mønster får snørebåndet til at være horisontalt hele vejen op af støvlen eller skoen. Det giver fodtøjet et rent udseende og er nemt at binde. Dog giver det ikke særligt meget støtte til dine fødder og ankel.

Army snøring

Som navnet antyder er dette mønster mest brugt på støvler hos forskellige militære styrker. Ved at krydse snørerne indvendigt, så er båndene mindre tilbøjelige til at gå op. Dog giver denne type snøring heller ikke den helt maksimale støtte til dine fødder og ankler.

Ladder Snøring

Denne metode til at binde sine støvler på er til dig, der vil have mest komfort. Dette er den mest stabiliserende metode men tager også lang tid. Dette er en kompleks snøringsmetode og ser bedst ud på taktiske støvler. Den bliver tit benyttet af faldskærmstropper, som er ude efter den behageligste støtte.

Sådan laver du en Ladder Snøring


Vi har lavet en trin-for-trin guide til en Ladder snøring, da det er en populær snøring til taktiske støvler, da den giver den bedste støtte for dine fødder og ankler. Det er en kompliceret snøringsteknik, så den kræver lidt øvelse at mestre. Når du afprøver denne teknik, anbefaler vi, at du bruger et par snørebånd, som du har i forvejen, inden du køber nogle nye. Sådan gør du det:

  1. Tag et par lange snørebånd. Hvis du køber et par 5.11 støvler, så burde de være lange nok 
  2. Start ved den ene støvles nederste øje
  3. Kør båndet igennem de nederste øjne og gør dem jævnt lange
  4. Kør enderne ind igennem modsiddende øjne
  5. Træk enderne af hver snørebånd ind imellem midten af de 2 modsiddende øjne
  6. Gentag trin 4 og 5 indtil du har kørt hele vejen igennem
  7. Bind til sidst en normal eller dobbelt knude i toppen af støvlerne

Du kan også se denne video, hvis du er i tvivl om, hvordan man laver en Ladder snøring.
Slutresultatet skal ligne en trappe. Nu kan du bruge dine støvler til professionelt brug, og samtidigt ikke bekymre dig om dine snørebånd går op. Dine fødder og ankler er nu også fuldt stabiliseret og dermed undgår du at vrikke om.

Vi kan her hos GrejFreak anbefale 5.11’s støvler, hvis du vil have høj kvalitet og maksimal komfort. Mange af deres taktiske støvler har ikke blot højden til en Ladder snøring men er også komfortable.Tag f.eks. vores populære 5.11 Tactical – 3.0 Speed Rapiddry støvle. Denne støvle er ideel til at vandre i varmt vejr, da den har en super effektiv udluftning. Dette er også en letvægtsstøvle og består af nylon og ruskind.


Se populære produkter på GrejFreak.dk

Tilbage til GrejPedia forsiden