Amerikanske 5.11 er kendt for både beklædning, tasker og udstyr. De har blandt andet lavet serien ABR, der står for deres slogan "Always Be Ready".

Serien består af beklædning og fodtøj, der er perfekt til brug i aktive situationer. Et af produkterne i serien er 5.11 - ABR Pro Bukser, der bygger på den anden populære 5.11 model ved navn Taclite Pro Outdoorbukser. 5.11 ABR Pro bukser er lavet med stoffet Flexlite, der er let, slidstærkt og bevægeligt, hvilket opfylder opskriften på et par perfekte outdoorbukser. Faktisk er materialet så stærkt, at det kan trække en truck, hvilket du kan se i videoen herunder:
 


ABR Pro Bukserne er som nævnt en moderne version af Taclite Pro Outdoorbukser, hvor snittet og materialet er blevet ændret (straight fit), mens de brugbare lommer er bibeholdt.

Det betyder, at de sidder lidt tættere end andre outdoorbukser og har samtidig en stor bevægelsesfrihed, så de uden problemer kan bruges til ethvert formål ude i det fri – uanset om det er vandring, løb eller klatring. Ligeledes er ABR Pro Outdoorbukser lavet med strækbart stof i livet samt i lommerne, så de bare sidder perfekt.

Bukserne har store lommer, så der ikke bliver problemer med at have grej med på turen – blandt andet to håndlommer, to lårlommer og baglomme. Overfladen er behandlet med Teflon, så de er mere resistente over for skidt og snavs. Du finder bukserne her

MEST POPULÆRE FRA 5.11

 

 

Andreas anmelder 5.11 ABR Pro Bukser

Vores medarbejder Andreas har anmeldt bukserne i videoen herunder. Han var med til Shot Show i Las Vegas, hvor bukserne blev præsenteret, og siden da er bukserne uden tvivl blevet en essentiel del af hans klædeskab. Se med i videoen og bliv klogere på hvorfor disse bukser er uundværlige:

Du finder et stort udvalg af beklædning til både damer og herre i vores webshop og i vores showroom.