Her hos GrejFreak.dk har vi et bredt udvalg af elektronik – herunder det verdenskendte brand Garmin. Garmin er udover deres ure også kendt for at producere nogen af de mest avancerede håndholdte GPS’er. Alle GPS’erne er specielle i både design og funktionalitet. Det kan ofte være svært at finde rundt i de mange forskellige modeller og versioner af modellerne alt efter, hvilke behov og krav du har. For hvad er egentlig forskellen på dem? Vi vil forsøge at ridse forskellen op på tre af de mest kendte håndholdte GPS’er fra Garmin: Montana, eTrex og GPSMAP.

 
Garmin GPS

Garmin Montana serien: GPS’en til den eventyrlystne

Hos GrejFreak.dk finder du tre forskellige Montana GPS’er fra Garmin: 700, 700i og 750i. Garmin Montana serien er udviklet til den eventyrlystne vandrer, der kender sine grænser, men som ikke vil acceptere dem, fordi eventyret simpelthen er for spændende til at begrænse sig. En Montana GPS i hånden, som din nye assistent, vil udvide dine grænser og øge din selvtillid, så du ikke skal gå på kompromis på dit næste eventyr. Montana 610 er den ældste håndholdte GPS i serien, hvor 750i er blandt de yngste. Fra 610 til 750i er der sket meget, og 610 var oprindeligt designet til almindeligt brug på stier, veje eller vand, hvor den skulle guide dig, hvor end du bevægede dig hen. 750i kombinerer 610’s egenskaber med nyere og mere avancerede funktioner såsom on- og offroad navigation, global meddelelsesfunktion, inReach, SOS, TOPOKORT og meget mere. Udviklingen af Garmin Montana serien er et godt eksempel på, hvordan teknologien har og hele tiden udvikler sig, da vi som eventyrer sætter større og større krav til funktioner, egenskaber og sikkerhed.

Garmin eTrex serien: GPS’en til nybegynderen og familien

Vi har tre forskellige eTrex GPS’er fra Garmin: 10, 22x og 32x. Garmin eTrex serien er og har i mange år været et meget populært værktøj hos outdoorentusiaster og eventyrlystne familier, fordi hele serien er brugervenlig, holdbar og pålidelig. Garmin eTrex håndholdte GPS’er giver dig et helt klart overblik med over ruter og terræn, som der venter på jer derude. De har alle enten touch eller knapfunktion samt farveskærm, robust udformning og en lang batterilevetid, hvilket gør dem yderst funktionelle. Selvom denne serie ikke er spækfyldt med så mange egenskaber som for eksempel Montana serien, så egner den sig perfekt til mindre eventyrer og ture i det fri, hvor et klart overblik og rutevejledning vægtes højt. Dertil er denne GPS perfekt til GEOCACHING, som du kan gøre alene eller i selskab med andre, hvor du får en række koordinater, der plottes ind i GPS’en, som du følger og finder en lille skat for enden af ruten.

Garmin GPSMAP serien: GPS’en til den rutinerede

På vores hjemmeside finder du to forskellige GPSMAP GPS’er fra Garmin: 66i og 86i. Hele serien er til eventyrlystne outdoorentusiaster, der ikke lader sig stoppe af vind, vejr og udfordrende terræn. Med denne håndholdte GPS-serie med indbygget TOPOKORT og satellitkommunikation kender du både vejen, vind og vejr samtidig med, at du kan holde kontakten med inReach-teknologien. Både 66i og 86i har indbygget inReach teknologi, der giver brugeren mulighed for at holde kontakten til hele verden, når du er ude steder, hvor din telefon ikke virker. Du kan læse meget mere om inReach her. GPSMAPS serien er fremstillet med knapper fremfor touchskærm, hvilket kan være en fordel, hvis du tit og ofte anvender GPS’en udenfor i vådt vejr og mudret omgivelser.

MEST POPULÆRE GPS

 

Få et overblik her

Vi har nedenfor i skemaet produktsammenlignet Montana 750i, eTrex 32x og GPSMAP 66i for at give dig et bedre overblik over GPS’ernes egenskaber og funktioner i forhold til hinanden. 

 

 

Garmin Montana

Garmin eTrex

Garmin GPSMAP

Størrelse

9.19 x 18.30 x 3.27 cm.

5.4 x 10.3 x 3.3 cm.

66 x 163 x 35 mm.

Displaystørrelse

5"

2.2"

3"

Displayopløsning

480 x 480

240 x 320

240 x 240

Vægt

410 g.

141.7 g.

241 g.

Batteritype

Genopladeligt lithiumion

2 x AA

Genopladeligt lithiumion

Batterilevetid

18 / 330 / 18 / 300 t.

25 t.

35 / 200 t.

Indbygget
hukommelse

16 GB

8 GB

16 GB

Sensorer

GPS, Galileo

GPS, GLONASS

GPS, Galileo

inReach

Ja

Nej

Ja

Smart-funktioner

Ja

Ja

Ja

Tilslutninger

Wi-Fi®, Bluetooth®, ANT+®

ANT+®

Wi-Fi®, BLUETOOTH®, ANT+®

Er du grej-nørd? Så fortvivl ej, vi er her for dig. Bliv en del af vores kundeklub og få del i gode tilbud og vær blandt de første til at modtage vores nyheder vedrørende blandt andet GPS og navigation