Hvert år starter sommeren ud med nye udklækkede studenter, som netop har afsluttet deres uddannelse. Med nyudklækkede studenter følger studentergaver.

Uanset om det er til en student eller studine, så har vi nedenfor listet ti forslag til studentergaver, som er ideelle til den unge outdoorentusiast. Gaveideerne er også aktuelle, hvis den unge student skal ud og rejse for første gang, som mange unge ofte gør i dag, når huen er kommet på. Vi håber, at listen nedenfor kan inspirere dig til den perfekte studentergave:

 • Powerbank

  De fleste kender til den traditionelle powerbank, som har en ledning. En god gaveidé vil være den smarte powerbank fra Soleshot, som netop ikke har denne generende ledning. Powerbanken fra Soleshot kan lade telefonen ca. en halv til en hel gang og er dermed perfekt til dagsture. Powerbanken sidder fast på telefonen, og det er derfor muligt at benytte sin telefon som normalt, uden at powerbanken vil genere og hænge i en snor ved siden af. Den er perfekt, når man er på farten og har behov for en let og enkel powerbank, der er mere handy at have med sig.
   

 • Rygsæk

  Om studenten er decideret outdoorentusiast eller skal ud og opleve verdenen og vandre rundt i naturen for første gang, så er en god rygsæk stort set uundværlig. Rygsækken skal være rummelig og praktisk og en såkaldt vandrerygsæk er perfekt, hvis den skal bruges til en rejse eller længere ture og udflugter. Der findes rygsække i forskellige størrelser, modeller og kvaliteter, så der er rig mulighed for at finde et bredt udvalg.
   

 • Sovepose

  En sovepose er et must, hvis han eller hun skal rejse rundt på eksempelvis en backpackerrejse eller skal rejse meget rundt ude i det fri. En sovepose er både let og nem at have med i rygsækken. Den er praktisk og sørger for at holde godt på varmen, fremfor en dyne. Med en god sovepose er der næsten garanti for en god nattesøvn udendørs.
   

DE MEST POPULÆRE POWERBANKS PÅ SHOPPEN

 

 

 

 • Støvler og sandaler

  Både vandrestøvler og vandresandaler er gode investeringer, når man skal ud vandre og gå mange skridt. Både vandrestøvler og vandresandaler sidder godt fast på foden og er designet til at gå i ujævnt terræn. Det er afgørende med godt fodtøj, så man ikke skader sine fødder. Det kan desuden være en fordel at være udstyret med både et par gode støvler og sandaler, da begge modeller har sine fordele. Det kan naturligvis også være afgørende, alt efter hvor man skal hen, og hvordan klimaet og vejret forventer at blive.
   

 • GPS

  En GPS kan være et nyttigt redskab, når du er på tur, og har brug for hjælp til at finde vej. En håndhold GPS er ideel til outdooraktiviteter, herunder til vandreture, geocaching, cykling, bjergbestigning og fiskeri. Det er en god ide at købe en med god skærmopløsning, og som samtidig har en god robusthed udformning.
   

 • Outdoorur

  Et outdoorur er skabt til at kunne holde til at blive brugt til aktiviteter, og er derfor fremstillet i et robust og holdbart materiale. Det robuste materiale gør bestemt ikke urene mindre smarte, og der findes et utal af smarte modeller. Uret kan både bruges som outdoorur til udendørs aktiviteter, som sportsur eller blot som et sejt armbåndsur. Desuden kan de fleste modeller meget andet end blot at vise, hvad klokken er. Der findes typer af ure, der også indeholder funktioner som tidtagning, alarmer, kompas og termometer mm. Ofte er de også vandtætte og har en lang batterilevetid. De mange funktioner er med til at gøre uret meget brugbart i flere forskellige situationer.
   

 • Drikkedunk

  En god drikkedunk er brugbar i mange situationer, og man går næsten aldrig galt i byen ved at investere i en god og solid drikkedunk. Specielt på vandreture, hvor man bruger meget energi og er fysisk aktiv, er det super vigtigt at huske at indtage noget væske. Du kan finde drikkedunke i forskellige størrelser og farver, så det burde været til at finde én, som sikkert vil falde i god smag. Når du skal vælge drikkedunken, er det tilmed relevant at overveje, hvorvidt den er fri for BPA og BPS, som er plastmateriale, der i nogle tilfælde kan være hormonforstyrrende. En god drikkedunk kan holde i flere år og er både nyttig, praktisk og nødvendig, når man er outdoorentusiast.
   

DE MEST POPULÆRE DRIKKEDUNKE PÅ SHOPPEN

 

 

 

 • Solbriller

  Et par gode, solide solbriller er undværlige næsten, uanset hvem man er - og er derfor altid en god gaveidé. Et par sportssolbriller er perfekte, hvis man er outdoor entusiast og generelt er aktiv, eller dyrker meget udendørs sport. Sportssolbriller er designet til at sidde mere tæt og bedre fast til ansigtet, så de ikke så let ryger af ved aktiviteter. De er desuden perfekte, når man opholder sig i tropiske klimaer med høj solskin, men også hvis man er i et koldt klima med sne, hvor solens genskær i sneen kan være særligt skarpt for øjnene. Et par godt solbriller er derfor en sikker vinder til outdoorentusiasten! Der findes et hav af modeller og varianter både til piger og drenge.
   

 • Førstehjælpskasse

  Man kan sjældent være sikker på, hvad livet bringer, og derfor er det altid bedst at være godt forberedt, hvis uheldet skulle være ude. Især når man er langt væk hjemmefra, og opholder sig i naturen. Når man er aktiv og opholder sig i det fri, er der større sandsynlighed for at komme til skade. Derfor kan det være en god gaveidé at forære en praktisk førstehjælpstaske, som ikke fylder særlig meget, og dermed er nem at have med på rejser og udflugter. Den lille smarte førstehjælpskasse indeholder de nødvendige ting, man skal bruge, og som kan være super nyttig i mange uventede situationer.
   

 • Vandtæt telefonetui

  Dette er en af de mest geniale opfindelser, og dermed en perfekt gaveidé! Et vandtæt telefonetui kan nemlig være ekstremt nyttigt, især når man rejser rundt ude i naturen. Man kan sjældent være forberedt på kraftige regnskyl, eller måske man pludselig er nødsaget til at krydse en flod på vandreturen i junglen? Med et vandtæt telefonetui kan gavemodtageren være sikker på at holde sin telefon tør. Etuiet sørger nemlig for at forhindre vand i at trænge ind til værdigenstandene. Der findes desuden også drybags, som er nyttige, hvis man har flere ting der skal beskyttes mod vand, såsom kamera, oplader, tøj og sko. Dry bags findes også i forskellige størrelser og varianter.