Så snart du har købt et par nye vandrestøvler, så vil du sikkert binde dem, så de ser godt ud og er komfortable for dig og dine fødder. Der er mange forskellige effektive måder at binde snørebånd på - så mange at det næsten kan virke uoverskueligt at finde den måde, der passer helt perfekt til dig. Men bare rolig - I denne artikel tager vi dig igennem det grundlæggende, og vi viser dig trin for trin, hvordan du laver det mest stabile og støttende snørebånd.

DE MEST POPULÆRE STØVLER PÅ SHOPPEN

 

Populære metoder til at binde snørebånd på støvler

Når det handler om at binde snørebånd på dine støvler, så har du uendelige typer mønstre at vælge imellem. Om det er det mest praktiske for dig, eller om det skal give dine fødder maksimalt støtte så find en metode, der passer bedst til dig. Det handler om, hvad dine personlige præferencer er, eller hvad dress coden på din arbejdsplads tillader. Nogle af de mest populære snørebånd metoder er:

 • Criss-Cross snøring

  Dette er en standard diagonal snøringsteknik, som typisk bruges på sneakers og normale støvler. Denne snøringsmetode kan tilpasses til at skabe visuelle flotte mønstre. For at få et ensartet look så kryds den samme side på toppen hver gang. Denne variation kaldes for over-under snøring.

 • Straight-Bar snøring

  Dette mønster får snørebåndet til at være horisontalt hele vejen op af støvlen eller skoen. Det giver fodtøjet et rent udseende og er nemt at binde. Dog giver det ikke særligt meget støtte til dine fødder og ankel.

 • Army snøring

  Som navnet antyder er dette mønster mest brugt på støvler hos forskellige militære styrker. Ved at krydse snørerne indvendigt, så er båndene mindre tilbøjelige til at gå op. Dog giver denne snørebåndmetode heller ikke den helt maksimale støtte til dine fødder og ankler.

 • Ladder Snøring

  Denne metode til at binde sine støvler på er til dig, der vil have mest komfort. Dette er den mest stabiliserende metode men tager også lang tid. Dette er en kompleks snøringsmetode og ser bedst ud på taktiske støvler. Den bliver tit benyttet af faldskærmstropper, som er ude efter den mest behagelige støtte.
   

Guide til at binde taktiske støvler

På billedet ovenfor ser du 5.11 - A.T.A.C. 8" Side Zip Støvler. Støvlerne er i yderst høj kvalitet, da de opfylder krav til anvendelse af amerikans militær, politi og sikkerhedsstyrker.

Sådan laver du en Ladder Snøring

Vi har lavet en trin-for-trin guide til en Ladder snøring, da det er en populær snøring til taktiske støvler, da den giver den bedste støtte for dine fødder og ankler. Det er en kompliceret snøringsteknik, så den kræver lidt øvelse at mestre. Når du afprøver denne teknik, anbefaler vi, at du bruger et par snørebånd, som du har i forvejen, inden du køber nogle nye. Sådan gør du det:

 1. Tag et par lange snørebånd.
   
 2. Start ved den ene støvles nederste øje
   
 3. Kør båndet igennem de nederste øjne og gør dem jævnt lange
   
 4. Kør enderne ind igennem modsiddende øjne
   
 5. Træk enderne af hver snørebånd ind imellem midten af de 2 modsiddende øjne
   
 6. Gentag trin 4 og 5 indtil du har kørt hele vejen igennem
   
 7. Bind til sidst en normal eller dobbelt knude i toppen af støvlerne

Du kan også se denne video, hvis du er i tvivl om, hvordan man laver en Ladder snøring.
 


 

Slutresultatet på denne snørebånd metode skal ligne en trappe. Nu kan du bruge dine støvler til professionelt brug, og samtidigt ikke bekymre dig om dine snørebånd går op. Dine fødder og ankler er nu også fuldt stabiliseret, og dermed undgår du at vrikke om.

Ekstra tips:

 • Find de rigtige støvler med hjælp fra vores guides om taktiske støvler og vandrestøvler.
   

 • Brug den metode til at binde snørebånd, der passer bedst til dig
   

 • Fodtøj er en vigtig del af din påklædning, du kan derfor læse mere om fodtøj her.
   

Gå direkte til GrejFreak.dk for at se alt vores fede grej.