Hos GrejFreak.dk fortæller vi tit om, at vi er eksperter inden for vores område. Derfor sørger vi også hele tiden for at holde os opdaterede, så vi ved så meget som muligt om grejet i vores sortiment. Som led i at forblive eksperter, samlede vi 5 medarbejdere og drog sammen ud på vandretur med 2 medarbejdere fra mærket Thule. Thule producerer blandt andet rygsække, og dem skulle vi ud og teste.

Når det kommer til vandrerygsække, er det ekstremt vigtigt, at man kender alle funktioner, så man kan udnytte deres fulde potentiale. Derudover er det yderst vigtigt, at man får tilpasset og spændt rygsækken rigtigt, da man ellers risikerer at få skader, hvilket kan sætte en stopper for en ellers god vandretur.

Vores Thule træningsdag foregik ved Moesgaard strand og skov i Aarhus, og vores første og måske vigtigste opgave på turen handlede om at lære at tilpasse og spænde rygsækkene. Da vi havde lært det, fik vi alle en på ryggen og drog ud på den smukkeste vandretur i skov med udsigt over vandet.

Undervejs på turen havde vi flere stop, hvor Thules internationale produkt manager fortalte om de mange funktioner i de enkelte rygsække. Han var utrolig dygtig til at fortælle alle detaljer og er ligesom os en rigtig grej-nørd. På billedet her ser du et af vores stop, hvor vi hører om rygsækkene, som blandt andet er kendt for dens rummelighed, perfekte pasform og mange funktioner. 
 

Thule rygsæk


Der var to regler ved hvert stop. 1) Thule fortalte om en ny rygsæk, så vi i løbet af dagen hørte om alle, der var med på turen. 2) Vi skiftede rygsæk, så vi alle sammen prøvede at gå med alle rygsækkene. Disse to regler gjorde, at vi fik dyb indsigt, og da vi selv har afprøvet udvalget, kan vi bedre selv udtale os om fordele og ulemper.

Efter Thule træningsdagen samlede vi alle medarbejdere til en omgang vidensdeling, så alle nu er oplærte i at vejlede vores kunder bedst muligt, når de skal købe vandrerygsæk. Vi er derfor alle godt klædt på til at vejlede dig, når du skal købe vandrerygsæk. Vi har et stort udvalg af vandrerygsække både fra Thule men også Osprey, The North Face og mange flere. 

Som afslutning får du her lidt flere billeder fra vores flotte tur ved Moesgaard strand og skov. Der er en flot natur, som bestemt er et besøg værd :) 

 

Thule rygsæk

 

Thule rygsæk
 
 
Thule rygsæk
 
 
Thule rygsæk

 

 

DE MEST POPULÆRE VANDRERYGSÆKKE PÅ SHOPPEN