XPRT-serien fra 5.11 er utrolig populær inden for sikkerhed og politi, hvor det nærmest er standarden. Derudover har ambulancefolk, brandvæsen og andre redningsinstanser stor glæde af noget praktisk tøj, der holder til vilde udfordringer.
 

Med deres serie XPRT, får man en tøjserie, der er lavet til at præstere det ypperste i de selv hårdeste omgivelser. Tøjet har alle de features, der tidligere er set og anerkendt hos 5.11 tøj. Det hjælper professionelle med at være agil og give stor komfort, selv i de sværeste situationer.


Er du det aktive udendørsmenneske, der ikke gider noget bøvl med dit grej overhovedet? Så er 5.11 XPRT-serien til dig. Beklædningen er i absolut verdensklasse, og du vil kunne nyde godt af beklædniungen i lang tid ved at passe ordentligt på det.
 

Virksomhedens motto ”Always be ready” er en af de ting, som der ligges stor vægt på opfyldes til sit ypperste. For 5.11 handler det om, at uanset hvilke udfordringer, man bliver stillet for her i livet, skal man altid rykke fremad i livet og ikke gøre noget af frygt. Kort sagt prøver 5.11 at sige, at man skal stole på sine instinkter, sin træning og sit grej. De signalerer både styrke og personlighed.
 

Hvor kommer 5.11 fra?

Historien om brandet 5.11 Tactical starter helt tilbage i Californien omkring 1968, da den meget berømte og anerkendte bjergbestiger Royal Robbins designede et par bukser, som senere skulle gå hen og blive til de originale 5.11 bukser. Bukserne var designet specielt til bjergbestigere, som havde brug for kraftige bukser med ekstra stærke syninger, specielle lommer til karabiner, snore og andet grej.

Det er også fra bjergbestigning, brandet har fået sit navn "5.11". 5.11 er en sværhedsgrad inden for bjergbestigning, der er anført i det, man kalder Yosemite Decimal System. Sværhedsgraderne spænder fra 5.0, som er de lettere ruter, og helt op til 5.10, som er det sværeste derude. Der er dog enkelte tilfælde, hvor ruter er markeret som ”5.11”. Ruter, der er markeret som værende 5.11, defineres officielt som: "Efter grundig inspektion konkluderes det, at denne rute er umulig, men lejlighedsvis er der rent faktisk nogen, som gennemfører den". Siden 5.11 blev etableret er klatretabellen dog blevet udvidet, revideret og ændret et par gange – 5.11 er dog stadig en utrolig svær rute.
 

DET MEST POPULÆRE BEKLÆDNING TIL POLITI OG VAGT PÅ SHOPPEN