Firmaprofil

GrejFreak.dks historie


GrejFreak ApS blev stiftet den 1. juli 2008 af Kristian Rasmussen og Casper Pedersen. Kristian er tidligere Overkonstabel ved Jydske Dragonregiment, og har bl.a. været udstationeret i Kosovo på hold 17 og i Afghanistan på hold 7. Casper er uddannet Bachelor i International salg og marketing ved Erhvervsakademiet i Aarhus og har stor interesse i det civile friluftsliv.

Formålet var fra start at dække professionelle soldaters behov for den nyeste og bedste udrustning på markedet. Herunder bl.a. at markedsføre produkter fra producenter der ikke hidtil har været introduceret på det danske marked - således opstod militærshoppen.

Virksomhedsgrundlaget bygger på et utal af erfaringer og anbefalinger gjort af professionelle soldater fra alle grene i Det Danske Forsvar. Det er et faktum, at nutidens soldater supplerer deres kampuniform med udrustning, som de af forskellige årsager ikke får udleveret af Forsvaret. Det er især soldater, som har været udstationeret i Irak og Afghanistan, der oplever, at det er nødvendigt at købe sit eget grej.

 

 

Siden august 2008 er der løbet meget vand under broen, og stigende efterspørgsel på flere civile produkter resulterede i lanceringen af en helt ny hjemmeside, som åbnede i maj 2011. Den nye hjemmeside havde til formål at gøre GrejFreak til leverandører af udstyr til hele Danmarks befolkning. Dermed opstod outdoorshoppen.

Efter 6 år i garagen flyttede vi i efteråret 2014 til 300 kvm lager i Viby J, da pladsen var ved at være trang. Efter nogle år var det igen tid til at søge nye markeder. Derfor indgik vi i 2015 aftaler med leverandører om jagtudstyr, hvilket gjorde det muligt at åbne jagtshoppen i foråret 2016.

Således var vi oppe på tre shops på hjemmesiden og 300 kvm blev pludselig også for lidt. Derfor overtog vi i sommeren 2016 en ny lagerhal på 600 kvm hvilket i alt gav os 900 kvm. På denne plads har vi 14 mand ansat og 250 brands på tværs af de tre shops. Den vilde udvikling gjorde at omsætningen fra 2012 til 2016 i gennemsnit vækstede 84,2% om året.

Hos GrejFreak ønsker vi at være de bedste på markedet, og det gælder både på kvalitet, pris og udvalg. Vi holder en stram produktpolitik, således du som kunde kan være helt sikker på kun at få det bedste. Og med vores prisgaranti, kan du altid være sikker på at vi er de billigste i hele Danmark.

Derudover ønsker vi at give vore kunder den bedste service, og hjælper gerne med at skaffe helt specielt udstyr hjem. Vi er til at snakke med, og er I en deling, et helt kompagni, en forening eller et firma så kan der være ekstra gode fordele at hente. Kontakt os for at høre nærmere.

Med venlig hilsen

Casper & Kristian

           

 


GrejFreak.dk i tal:


Antal medarbejdere:

14

Antal brands: 

+250

Antal produkter: 

+10.000

Antal følgere på Facebook

+31.000

Lagerplads:

900 kvm 

Gennemsnitlig årlig vækst fra 2012-2016:

84,2 %
Vores vision:


"Vi ønsker at blive Danmarks førende netbutik med specialprodukter
hvor kunderne er i konstant fokus" Vores mission:


"At tilbyde vores kunder kvalitetsudstyr til militær, outdoor og jagt, ved at have
markedets bedste produkter og kundeservice" 

GrejFreak.dk's Sponsorater


Hos GrejFreak.dk vil vi gerne støtte en god sag. Vi støtter og bidrager i det omfang det er muligt og for tiden yder vi støtte til følgende foreninger og organisationer. 

Støt Soldater og Pårørende Logo 
Stafet For Livet Logo  

Rosa Mundi Logo  Hærløbet Logo  Hjemmeværnet Logo

Eventyr Jul Logo  Dansk Veteranhjem Aarhus  Danske Hospitals Klovne
Hos GrejFreak.dk vil vi gerne gøre det nemt for vores kunder at gennemskue hvilke omkostninger der er i forbindelse med køb på vores hjemmeside.Fragttyper og omkostninger

Alle ordrer over 999 DKK sendes fragtfrit i hele Danmark, hvis du vælger pakke uden omdeling. Såfremt du ønsker at modtage pakken med omdeling, skal du på en ordre over 999 DKK kun betale differencen mellem med omdeling og uden omdeling. Prisforskellen er på 20 DKK.
Hvis du køber for under 999 DKK eller ønsker at få din ordre sendt til udlandet, skal du vælge en af 10 forskellige fragttyper, for at kunne gennemføre dit køb.
Prisen for fragten er angivet i parentesen.

PostNord - Privatpakke med omdeling (59.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Danmark, samt til Forsvarets feltpostadresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Privatpakke uden omdeling (39.00 DKK)
Forsendelser til dit lokale posthus eller døgnboks. Du kan få en SMS, når pakken er klar til afhentning (Gratis)

PostNord - Erhvervspakke med omdeling (49.00 DKK)
Forsendelser til virksomheder, institutioner, foreninger mm. i Danmark, samt til Forsvarets felpost adresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Luftfragt til Færøerne (249.00 DKK)
Forsendelser til Færøerne. Fragtprisen gælder max 5 kg og max volumen på 50 x 40 x 40 cm (Leveringstid 2-3 dage + toldtid)

PostNord - Privatpakke med omdeling Sverige (99.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Sverige. (Leveringstid 2-3 dage)

PostNord - Privatpakke uden omdeling Sverige (79.00 DKK)
Forsendelser til lokalt posthus, udleveringssted eller døgnboks i Sverige. (Leveringstid 2-3 dage)

PostNord - Privatpakke med omdeling Norge (295.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på hjemmeadressen eller arbejdspladsen i Norge. Indfortoldning er medregnet i prisen. (Leveringstid 2-3 dage + Indfortoldning)

PostNord - Privatpakke uden omdeling Norge (265.00 DKK)
Forsendelser til udleveringssted, døgnboks eller lokalt posthus. Indfortoldning er medregnet i prisen. (Leveringstid 2-3 dage + Indfortoldning)

PostNord - Privatpakke med omdeling Storbritannien (295.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på hjemmeadresser eller til arbejdspladsen. (Leveringstid 3-5 dage)

Blue Water Shipping - Grønland (350.00 DKK)
Forsendelser uden omdeling til posthus eller udleveringssted. (Max 5 kg - Max størrelse: 50 x 40 x 40 cm - Leveringstid Kangerlussuaq: 2-3 dage - Leveringstid Nuuk: 3-4 dage - Øvrige Grønland: 4-7 dage)


Kreditkort og omkostninger Når du skal betale for dine varer, skal du vælge et af otte betalingsmuligheder. Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige muligheder, bortset fra dankort.
Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Dankort (Gratis)
VISA-Dankort (Gratis)
VISA (1,50%)
VISA Electron (1,25%)
Master Card (1,50%)
Maestro (1,50%)
JCB (1,50%)
MobilePay (Gratis)
Bankoverførsel (Gratis)

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vælg venligst variant

Kontakt os

Ring til os

71 99 63 61

Telefonen er åben alle hverdage:
10.00 til 16:00

Find os på facebook

Følg GrejFreak.dk på facebook og få opdateringer om nye produkter, tilbud, konkurrencer, og leveringstider og meget mere!

www.facebook.com/GrejFreak.dk

Skriv til os

info@grejfreak.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer, også aften, i weekender og på helligdage.

Trustpilot
Trustpilot