Black Friday hos GrejFreak.dk

Om kort tid er det Black Friday, årets største shoppingdag, og vi her hos GrejFreak.dk glæder os til at byde dig velkommen på vores webshop og i vores showroom til en dag fyldt med de bedste tilbud. Fredag d. 24. november 2017 kl. 00:01 er vi klar med vores helt specielle Black Friday tilbud på webshoppen, og kl. 10.00 byder vi velkommen til Black Friday i vores showroom. 

Du skal selvfølgelig ikke snydes for alle vores gode fordele, når du handler hos os på Black Friday. Hvis du bestiller din ordre inden kl 16.00, så leverer vi pakken til den nærmeste pakkeboks, så du har din pakke lørdag. Hvis du så ovenikøbet har købt for over 999 kr., så smider vi fri fragt oveni. Hos os har du også mulighed for at købe dine varer på afbetaling med Viabill, og køber du for under 2000 kr. vil afbetalingen være uden gebyr og renter.

Besøg vores showroom

Black Friday er en festdag for alle forbrugere, og derfor vil vi stå med åbne arme og tage imod dig i vores showroom. I showroomet får du selvfølgelig lige så gode tilbud som på nettet, og så får du en personlig vejledning fra en af vores dygtige medarbejdere. Kommer du ind i vores showroom, har du mulighed for at se og evt. prøve varen, inden du køber den. Det du køber Black Friday, får du selvfølgelig med hjem i hånden med det samme.

Historien om Black Friday

Black Friday har sin oprindelse i USA, hvor amerikanerne hvert år, fredagen efter Thanksgiving, skyder julehandlen i gang med længere åbningstider, og priser der er skruet helt i bund. Faktisk er Black Friday blevet så stor en del af den amerikanske kultur, at den opfattes som en uofficiel helligdag. Amerikanerne er så vilde med Black Friday, at de hvert år køber for mere end 60 milliarder dollars på bare denne ene dag. Den amerikanske tradition tog sit første spadestik i Danmark i 2012, og i 2015 slog shoppedagen alle rekorder og blev den største shoppingsdag på året. 

Måske har du undret dig over, hvorfor det hedder Black Friday, og det er der faktisk mange bud på. Nogen mener, at navnet stammer fra Philadelphia, hvor navnet blev til på grund af den voldsomme trafik, der opstod på denne dag. Trafikken var simpelthen sort af biler på vejene, hvoraf navnet sort kommer fra. Andre mener, at navnet stammer fra butikkerne, hvor udtrykket hentyder til ændringen fra røde til sorte tal på bundlinjen på grund af den store omsætning. Uanset hvad man tror på, er Black Friday blevet en del af den danske kultur og en fest for alle!

Få Black Friday tilbuddene først

Med Danmarks største shoppingdag lige rundt hjørnet, vil vi selvfølgelig gerne forkæle jer alle sammen. Derfor kommer vi til at have Black Friday tilbud på mange af vores vare, og du har mulighed for at høre om det før alle andre. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, vil du helt eksklusivt få de vilde tilbud ind i din mailboks før alle andre. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her, og så vil du også automatisk deltage i vores månedlige konkurrence om et gavekort på 500 kr. til GrejFreak.dk. 

Vi glæder os til at se dig til et brag af en Black Friday fest på GrejFreak.dk og i vores showroom!


Populære produkter

Hos GrejFreak.dk vil vi gerne gøre det nemt for vores kunder at gennemskue hvilke omkostninger der er i forbindelse med køb på vores hjemmeside.Fragttyper og omkostninger

Alle ordrer over 999 DKK sendes fragtfrit i hele Danmark, hvis du vælger pakke uden omdeling. Såfremt du ønsker at modtage pakken med omdeling, skal du på en ordre over 999 DKK kun betale differencen mellem med omdeling og uden omdeling. Prisforskellen er på 20 DKK.
Hvis du køber for under 999 DKK eller ønsker at få din ordre sendt til udlandet, skal du vælge en af 10 forskellige fragttyper, for at kunne gennemføre dit køb.
Prisen for fragten er angivet i parentesen.

PostNord - Privatpakke med omdeling (59.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Danmark, samt til Forsvarets feltpostadresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Privatpakke uden omdeling (39.00 DKK)
Forsendelser til dit lokale posthus eller døgnboks. Du kan få en SMS, når pakken er klar til afhentning (Gratis)

PostNord - Erhvervspakke med omdeling (49.00 DKK)
Forsendelser til virksomheder, institutioner, foreninger mm. i Danmark, samt til Forsvarets felpost adresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Luftfragt til Færøerne (249.00 DKK)
Forsendelser til Færøerne. Fragtprisen gælder max 5 kg og max volumen på 50 x 40 x 40 cm (Leveringstid 2-3 dage + toldtid)

PostNord - Privatpakke med omdeling Sverige (99.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Sverige. (Leveringstid 2-3 dage)

PostNord - Privatpakke uden omdeling Sverige (79.00 DKK)
Forsendelser til lokalt posthus, udleveringssted eller døgnboks i Sverige. (Leveringstid 2-3 dage)

PostNord - Privatpakke med omdeling Norge (295.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på hjemmeadressen eller arbejdspladsen i Norge. Indfortoldning er medregnet i prisen. (Leveringstid 2-3 dage + Indfortoldning)

PostNord - Privatpakke uden omdeling Norge (265.00 DKK)
Forsendelser til udleveringssted, døgnboks eller lokalt posthus. Indfortoldning er medregnet i prisen. (Leveringstid 2-3 dage + Indfortoldning)

PostNord - Privatpakke med omdeling Storbritannien (295.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på hjemmeadresser eller til arbejdspladsen. (Leveringstid 3-5 dage)

Blue Water Shipping - Grønland (350.00 DKK)
Forsendelser uden omdeling til posthus eller udleveringssted. (Max 5 kg - Max størrelse: 50 x 40 x 40 cm - Leveringstid Kangerlussuaq: 2-3 dage - Leveringstid Nuuk: 3-4 dage - Øvrige Grønland: 4-7 dage)


Kreditkort og omkostninger Når du skal betale for dine varer, skal du vælge et af otte betalingsmuligheder. Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige muligheder, bortset fra dankort.
Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Dankort (Gratis)
VISA-Dankort (Gratis)
VISA (1,50%)
VISA Electron (1,25%)
Master Card (1,50%)
Maestro (1,50%)
JCB (1,50%)
MobilePay (Gratis)
Bankoverførsel (Gratis)

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vælg venligst variant

Kontakt os

Ring til os

71 99 63 61

Telefonen har samme åbningstider som vores showroom. Se herunder.

Besøg os

Prøv dit grej før du køber det i vores showroom på Gunnar Clausens Vej 58 i Viby J.

Mandag: 10.00 til 17.30
Tirsdag: 10.00 til 17.30
Onsdag: 10.00 til 17.30
Torsdag: 10.00 til 19.00
Fredag: 10.00 til 16.00
Lørdag: 10.00 til 14.00
Søndag: Lukket. 

Søndag d. 26/11-17: 10.00 til 14.00
Søndag d. 03/12-17: 10.00 til 14.00
Søndag d. 10/12-17: 10.00 til 14.00
Søndag d. 17/12-17: 10.00 til 14.00


Bemærk: Vi holder lukket alle helligdage.


Skriv til os

info@grejfreak.dk

Vi bestræber os på at besvare henvendelser indenfor 24 timer, også aften, weekend og helligdage.

Følg os på sociale medier

Følg GrejFreak.dk på sociale medier og få opdateringer om nye produkter, tilbud, konkurrencer og meget mere!

GrejFreak.dk på Facebook GrejFreak.dk på Instagam

GrejFreak.dk på YouTube
Trustpilot
Trustpilot