Content watched by Whocopied.me

Hvad er en softshell jakke?

Elsker du at være aktiv i naturen? Det forstår vi godt. Måske har du oplevet, at det kan være vanskeligt at finde overtøj, der passer til de vekslende vejrforhold, som det danske land byder på. Man vil gerne undgå både at fryse og svede for meget. Et godt bud på en jakke der kan løse dette problem er uden tvivl softshell jakken. Den er nemlig ideel, hvis du elsker det aktive udeliv og opholder dig ude i forskellige temperatur- og vejrforhold.

Kort og godt er softshell jakken kendt for at yde god bevægelsesfrihed, være vindafvisende og åndbar. Den fungerer som en form for yderjakke og er især rigtig god til brug i både foråret og efteråret, hvor den er perfekt som en overgangsjakke. Man skal dog være opmærksom på, at der ikke er specielt meget varme i denne type jakke. Dette er en af årsagerne til, at mange anvender jakken sammen med en tyk fleecetrøje på koldere dage, hvilket er med til at give en bedre varme.

Hvorfor navnet ’softshell’?

Softshell kan oversættes til ’blød skal’. Denne oversættelse giver rigtig god mening, for en ’blød skal’ er nemlig lige netop, hvad jakken er og skal fungere som. En softshell jakke kan både beskytte dig mod vind og regn, men den har samtidig en åndbar funktion, der sørger for, at du let kan slippe af med varmen, uanset vind- og vejrforhold. Det gode ved softshell jakken er, at den er vandafvisende og sørger for at holde dig tør, hvis det skulle blive let regnvejr. Det er dog vigtigt at huske på, at de fleste modeller altså ikke er vandtætte, blot vandafvisende. Der er selvfølgelig den undtagelse, at kvaliteten på de forskellige modeller kan være varierende, men en god tommelfingerregel er, at man ikke må forvente, at jakkerne er helt vandtætte, hvilket betyder, at det ikke er alle, der under større byger og vedvarende regn kan holde tæt. Når du skal foretage et valg, vil du opdage, at markedet er stort, og jakkerne bliver produceret i mange forskellige materialer, og derfor vil der være forskel på, hvor stærke de er og i hvilken grad de modstår vind og vand. Mand og kvinde krydser en å i softshell jakker

Hvem kan bruge en softshell jakke?

En softshell jakke er en genial investering for rigtig mange mennesker, der lever et aktivt udendørs liv. De fleste mennesker der har ejet denne type jakke sværger til den. Den er nemlig både praktisk, let og behagelig at bære. En anden væsentlig fordel er dens evne til at kunne anvendes i al slags vejr, hvilket er meget praktisk i Danmark. Dens fantastiske åndbarhed er tilmed en klar fordel. Åndbarheden gør jakken ideel til folk, der er meget aktive. Af samme årsag egner den sig også godt til sportsbrug såsom løb, vandring eller cykling. Jakken sørger for optimale betingelser, da den er i stand til at transportere fugt og varme væk fra kroppen, så man ikke får den indelukkede følelse af at føle sig klam og klistret under jakken. Jakken er blød og behagelig og giver dig en fantastisk bevægelighed. Det smarte ved jakken er, at den også er god til almindelig hverdagsbrug og derfor ikke nødvendigvis kun er til den helt aktive bruger.

Brug den det meste af året

Mangler du en god og solid jakke, du kan anvende det meste af året – uanset om du er mere eller mindre aktiv udendørs? Så er softshell jakken det bedste bud. Dog er det vigtigt at huske, at den ikke er særlig varm og derfor ikke egner sig til de helt kolde måneder – især ikke hvis du er en frossenpind. Dog kan du med fordel bære en tyk trøje under i de kolde måneder alt efter behov. Der findes tilmed modeller, som er foret. Det er også vigtigt at huske på, at de fleste modeller som beskrevet ikke er 100 % vandtætte. Så hvis du har et ønske om at bevæge dig udenfor i kraftigt regnvejr, så er det bedst at erstatte med en regnjakke eller smide en regnjakke udover. Det kan også være en mulighed at investere i en model, som er helt vandtæt. Denne type jakke er det helt perfekte valg i omskifteligt vejr. Softshell jakken en god investering, som du sent vil fortryde. God fornøjelse. Mand og kvinde i en båd med softshell jakker

Mest populære softshell jakkerTilbage til GrejPedia forsiden

Hos GrejFreak.dk vil vi gerne gøre det nemt for vores kunder at gennemskue hvilke omkostninger der er i forbindelse med køb på vores hjemmeside.Fragttyper og omkostninger

Alle ordrer over 499 DKK sendes fragtfrit i hele Danmark, hvis du vælger pakke uden omdeling. Såfremt du ønsker at modtage pakken med omdeling, skal du på en ordre over 499 DKK kun betale differencen mellem med omdeling og uden omdeling. Prisforskellen er på 30 DKK.
Hvis du køber for under 499 DKK eller ønsker at få din ordre sendt til udlandet, skal du vælge en af fem forskellige fragttyper, for at kunne gennemføre dit køb.
Prisen for fragten er angivet i parentesen.

PostNord - Privatpakke med omdeling (59.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Danmark, samt til Forsvarets feltpostadresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Privatpakke uden omdeling (29.00 DKK)
Forsendelser til dit lokale posthus eller døgnboks. Du får en SMS, når pakken er klar til afhentning (Gratis)

GLS - Levering til pakkeshop (29.00 DKK)
Forsendelser til dit lokale posthus eller døgnboks. Du får en SMS, når pakken er klar til afhentning (Gratis)

PostNord - Erhvervspakke med omdeling (49.00 DKK)
Forsendelser til virksomheder, institutioner, foreninger mm. i Danmark, samt til Forsvarets felpost adresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

GLS - Erhvervspakke med omdeling (49.00 DKK)
Forsendelser til virksomheder, institutioner, foreninger mm. i Danmark, samt til Forsvarets felpost adresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Sverige (99.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Sverige. (Max: 5 kg - Leveringstid: 2-6 dage.) Fri fragt over 1500 kr.

PostNord - Udland 1 (410.00 DKK)
Forsendelser til Færøerne (Max 5 kg. - Leveringstid 2-6 dage)

PostNord - Udland 2 (280.00 DKK)
Forsendelser til Norge, Finland og Tyskland (Max 5 kg. - Leveringstid 2-6 dage)

Blue Water Shipping - Udland 3 (350.00 DKK)
Forsendelser med fly til Grønland (Max 5 kg. - 2-7 dage)
Blue Water Shipping har 3 ugentlig flyafgange fra Danmark til Grønland (Kangerlussuaq / Søndre Strømfjord).

Fragtprisen gælder max 5 kg og max volumen på 50 x 40 x 40 cm. Vi kontakter dig med oplysninger omkring tillæg hvis din pakke overstiger vores fragtgrænse.

Leveringstid til Kangerlussuaq: 2-3 dage.

Leveringstid til Nuuk: 3-4 dage.

Leveringstid til øvrige Grønland: 4-7 dage.

Kreditkort og omkostninger Når du skal betale for dine varer, skal du vælge et af ni betalingsmuligheder. Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige muligheder, bortset fra dankort.
Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Dankort (Gratis)
VISA-Dankort (Gratis)
VISA (Gratis)
VISA Electron (Gratis)
Master Card (Gratis)
Maestro (Gratis)
Bankoverførsel (Gratis)
ViaBill (Gratis) Læs mere

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vælg venligst variant

Kontakt os

Skriv til os

info@GrejFreak.dk

Vi bestræber os på at besvare henvendelser indenfor 24 timer, også aften, weekend og helligdage.

Ring til os

71 99 63 61

Telefonen har følgende åbningstider:

Mandag: 10.00 til 22.00
Tirsdag: 10.00 til 22.00
Onsdag: 10.00 til 22.00
Torsdag: 10.00 til 22.00
Fredag: 10.00 til 19.00
Lørdag: 10.00 til 16.00
Søndag: 10.00 til 16.00 


Bemærk at telefonen er lukket alle helligdage.


MINI FAQ

Følg os på sociale medier

Følg GrejFreak.dk på sociale medier og få opdateringer om nye produkter, tilbud, konkurrencer og meget mere!

GrejFreak.dk på Facebook GrejFreak.dk på Instagam GrejFreak.dk på YouTube

Besøg os

Prøv dit grej før du køber det i vores showroom på Gunnar Clausens Vej 58 i Viby J.

Mandag: 10.00 til 19.00
Tirsdag: 10.00 til 19.00
Onsdag: 10.00 til 19.00
Torsdag: 10.00 til 19.00
Fredag: 10.00 til 19.00
Lørdag: 10.00 til 16.00
Søndag: 10.00 til 16.00 


Bemærk at showroom har lukket alle helligdage.

Trustpilot
Trustpilot