Pakkeliste til backpackertur

Vi her hos GrejFreak.dk har på baggrund af vores egne erfaringer lavet en liste, som du kan bruge, når du skal på backpackertur. Vi har ikke skrevet antal på grejet på listen, da det afhænger af længden på rejsen. I stedet har vi fokuseret på at ridse op, hvad der er vigtigt at huske samt hvorfor. 


Rygsæk

En god rygsæk er uundværlig, når du skal på backpackertur. Der findes et utal af forskellige rygsække, og der findes ikke et endegyldigt svar på, hvilken rygsæk der er den bedste. I stedet vil vi anbefale dig, at du prøver nogle forskellige rygsække med vægt i, så du kan finde ud af, hvilken der passer bedst til dig. Der findes rygsække i mange forskellige størrelser, farver og priser, så det er helt sikkert muligt, at du kan finde den, der passer bedst til dit behov.

Populære rygsække

Komfortable sko, støvler og sandaler

Et par gode sko eller støvler er også yderst uundværlige, når du skal på backpackertur, da du skal tilbringe mange timer og dage i dine sko eller støvler. Udvalget af sko, støvler og sandaler er også utroligt stort, og det kan synes uoverskueligt at finde ud af, hvilke man skal vælge. Igen handler det om, hvad der passer bedst til dig. Pasformen skal være den rigtige, så du skal blandt andet være opmærksom på, om din fod er smal eller bred. Derudover er forberedelse utroligt vigtigt: Det er blandt andet en god ide, at dine vandresko får et lag læderfedt eller anden beskyttelse, inden du tager afsted, da de således bliver mere modstandsdygtige imod det vejr, du vil opleve på din rejse. Rejser du varmere steder, skal du også huske et par sandaler og klipklappere.

Populært fodtøj

Sovepose

Det er vigtigt at have en sovepose med, som er tilpasset det klima, du rejser i, så du ikke har det for varmt eller fryser. Du kan få soveposer til alle årstider, så du kan få netop den sovepose, som passer til dig og dit behov. Afhængig af længden af din rejse, kan det være en fordel at vælge en letvægtssovepose, som er nem at have med rundt på rejsen.

Populære soveposer

Vandflaske eller drikkesystem

Det er vigtigt at være hydreret, imens du er ude på ture. Derfor er det vigtigt, at du har en drikkedunk med eller har et drikkesystem til din rygsæk, så du nemt og hurtigt kan få noget at drikke, når du backpacker.

Populære drikkedunke

Beklædning


 • Strømper: Udover et par gode sko eller støvler kan du med et par gode strømper give dine fødder ekstra støtte, hvilket kan anbefales, når du skal gå mange kilometer om dagen
   
 • T-shirts: T-shirts er uundværlige på en backpackertur, specielt hvis du skal rejse varmere steder.
   
 • Trøjer/skjorter: Langærmede trøjer/skjorter kan også anbefales i rygsækken, så du også har beklædning til lidt koldere situationer. 

 • Bukser/shorts: Vi vil anbefale dig, at du både tager lange bukser og shorts med i rygsækken, da du således er forberedt på nogle forskellige situationer. Nogle steder kan du også komme ud for, at det er påkrævet, at man har lange bukser på.

 • Jakke: Når man er på backpackertur, kan man komme ud for meget forskelligt vejr, og derfor er en god og let jakke også uundværlig. Vælg en med god bevægelighed så den er behagelig at have på, når du vandrer

 • Kasket/hue/handsker: Afhængig af hvilket vejr du kommer til at møde, kan vi anbefale dig enten at pakke en kasket til at beskytte imod solens stråler eller en hue og handsker til at holde dig varm.

 • Solbriller og badetøj: Hvis du skal til varmere himmelstrøg end Danmark, skal du selvfølgelig huske solbriller og badetøj.

  Undertøj: Behageligt undertøj er nødvendigt, når man vandrer meget. Det skal derfor være af det rette materiale og have den rette pasform.
   
 • Bemærkning: Med alt beklædning er det vigtigt, at du overvejer materialet. Det kan blandt andet være en fordel, at det er svedtransporterende, så det altid er behageligt at have på, også selvom du skulle svede. 

Ekstra udstyr


 • Vigtige papirer: Pas, rejseforsikringer, billetter, valuta, kreditkort, kørekort, dagbog, vaccinationsattest og lignende

 • Toiletsager: Tandbørste, tandpasta, sæbe, shampoo, solcreme, myggebalsam, cremer, håndklæde og lignende

 • Lommekniv: En lommekniv kan være rar at have med i mange situationer, og ellers er et multi-tool også en god mulighed til rejsen 

 • Førstehjælpstaske: Skulle uheldet være ude, er det rart at have førstehjælpstaske med plaster, forbinding og lignende 

 • Lille rygsæk: Det kan være rart at have en lille rygsæk med, når man rejser, så man ikke altid skal have sin store rejserygsæk med. Dette medfølger til nogle rejserygsække. 

 • Pandelampe: Du vil sætte pris på en pandelampe, når du er ude og rejse eksempelvis på længere rejsedage, hvor det bliver mørkt.

 • Lidt vaskepulver: Det er altid rart at medbringe vaskepulver, så du hurtigt og nemt selv kan vaske på turen

 • Elektronik: Kamera, telefon og lignende elektronik. Husk altid opladere til dit udstyr. 

 • Medicin: Husk altid din medicin samt recept hertil. Derudover kan det være en god ide at have med mod mavepine, hovedpine og lignende


Hos GrejFreak.dk står vi altid klar til at hjælpe dig, så du kan blive klar til din backpackertur. Del endelig dine erfaringer med os, hvis du synes, der mangler noget ovenfor, så vi sammen kan udvikle huskelisten.


Tilbage til GrejPedia forsiden

Hos GrejFreak.dk vil vi gerne gøre det nemt for vores kunder at gennemskue hvilke omkostninger der er i forbindelse med køb på vores hjemmeside.Fragttyper og omkostninger

Alle ordrer over 499 DKK sendes fragtfrit i hele Danmark, hvis du vælger pakke uden omdeling. Såfremt du ønsker at modtage pakken med omdeling, skal du på en ordre over 499 DKK kun betale differencen mellem med omdeling og uden omdeling. Prisforskellen er på 30 DKK.
Hvis du køber for under 499 DKK eller ønsker at få din ordre sendt til udlandet, skal du vælge en af fem forskellige fragttyper, for at kunne gennemføre dit køb.
Prisen for fragten er angivet i parentesen.

PostNord - Privatpakke med omdeling (59.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Danmark, samt til Forsvarets feltpostadresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Privatpakke uden omdeling (29.00 DKK)
Forsendelser til dit lokale posthus eller døgnboks. Du får en SMS, når pakken er klar til afhentning (Gratis)

GLS - Levering til pakkeshop (29.00 DKK)
Forsendelser til dit lokale posthus eller døgnboks. Du får en SMS, når pakken er klar til afhentning (Gratis)

PostNord - Erhvervspakke med omdeling (49.00 DKK)
Forsendelser til virksomheder, institutioner, foreninger mm. i Danmark, samt til Forsvarets felpost adresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

GLS - Erhvervspakke med omdeling (49.00 DKK)
Forsendelser til virksomheder, institutioner, foreninger mm. i Danmark, samt til Forsvarets felpost adresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Sverige (99.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Sverige. (Max: 5 kg - Leveringstid: 2-6 dage.) Fri fragt over 1500 kr.

PostNord - Udland 1 (410.00 DKK)
Forsendelser til Færøerne (Max 5 kg. - Leveringstid 2-6 dage)

PostNord - Udland 2 (280.00 DKK)
Forsendelser til Norge, Finland og Tyskland (Max 5 kg. - Leveringstid 2-6 dage)

Blue Water Shipping - Udland 3 (350.00 DKK)
Forsendelser med fly til Grønland (Max 5 kg. - 2-7 dage)
Blue Water Shipping har 3 ugentlig flyafgange fra Danmark til Grønland (Kangerlussuaq / Søndre Strømfjord).

Fragtprisen gælder max 5 kg og max volumen på 50 x 40 x 40 cm. Vi kontakter dig med oplysninger omkring tillæg hvis din pakke overstiger vores fragtgrænse.

Leveringstid til Kangerlussuaq: 2-3 dage.

Leveringstid til Nuuk: 3-4 dage.

Leveringstid til øvrige Grønland: 4-7 dage.

Kreditkort og omkostninger Når du skal betale for dine varer, skal du vælge et af ni betalingsmuligheder. Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige muligheder, bortset fra dankort.
Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Dankort (Gratis)
VISA-Dankort (Gratis)
VISA (Gratis)
VISA Electron (Gratis)
Master Card (Gratis)
Maestro (Gratis)
Bankoverførsel (Gratis)
ViaBill (Gratis) Læs mere

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vælg venligst variant

Kontakt os

Skriv til os

info@GrejFreak.dk

Vi bestræber os på at besvare henvendelser indenfor 24 timer, også aften, weekend og helligdage.

Ring til os

71 99 63 61

Telefonen har følgende åbningstider:

Mandag: 10.00 til 22.00
Tirsdag: 10.00 til 22.00
Onsdag: 10.00 til 22.00
Torsdag: 10.00 til 22.00
Fredag: 10.00 til 17.30
Lørdag: 10.00 til 16.00
Søndag: 10.00 til 16.00 


Bemærk at telefonen er lukket alle helligdage.


MINI FAQ

Følg os på sociale medier

Følg GrejFreak.dk på sociale medier og få opdateringer om nye produkter, tilbud, konkurrencer og meget mere!

GrejFreak.dk på Facebook GrejFreak.dk på Instagam GrejFreak.dk på YouTube

Besøg os

Prøv dit grej før du køber det i vores showroom på Gunnar Clausens Vej 58 i Viby J.

Mandag: 10.00 til 17.30
Tirsdag: 10.00 til 17.30
Onsdag: 10.00 til 17.30
Torsdag: 10.00 til 19.00
Fredag: 10.00 til 17.30
Lørdag: 10.00 til 16.00
Søndag: 10.00 til 16.00 


Bemærk at showroom har lukket alle helligdage.

Trustpilot
Trustpilot