Content watched by Whocopied.me

Pakkeliste til overnatning i det fri

Når man skal overnatte i det fri, er der meget grej, som der er smart at have med. Herunder finder du en liste over grej, som vi vil anbefale dig at have med.


Rygsæk

Når du skal overnatte i det fri, skal du have meget grej med. Derfor kan vi anbefale dig, at du benytter en rygsæk med god plads til at opbevare grejet. Det kan eksempelvis være vores populære duffel bag fra The North Face, som du kan få i forskellige størrelser efter dit behov. Hvis du er på en længere tur, hvor du vandrer til forskellige steder, kan vi anbefale vores vandrerygsække, da de har et bæresystem, der aflaster dine skuldre.


Sovepose

En sovepose er næsten uundværlig, når du skal ud og sove i det fri, uanset om du skal sove i dit eget telt eller i shelter. Her på GrejFreak.dk har vi et stort udvalg af soveposer. Vi har soveposer til sommer, vinter og til tre sæsoner. Vi har ligeledes soveposer til børn.


Liggeunderlag

For at være sikker på, at du får en god nattesøvn, er det altid en god idé at medbringe luftmadras eller liggeunderlag. Når du skal vælge liggeunderlag, skal du være opmærksom på, at de findes både som skumunderlag og som luftunderlag. Hvilket underlag du skal vælge afhænger af, hvor meget underlaget må fylde, samt hvor meget det må veje. Derudover afhænger det selvfølgelig også af personlige præferencer. Hvis vi hos GrejFreak.dk skal give dig et lille tip, ville det være at købe en hovedpude med, da det vil øge komforten, når du skal sove.


Telt

Et telt er det oplagte valg, hvis du vil være uafhængig af, om der eksempelvis er frie sheltere i nærheden. Du kan få telte i mange forskellige størrelser, så du kan vælge, om det blot skal være et 1-personers telt til dig selv, eller om du skal sove med flere, så du skal have et større telt.


Beklædning

Selvfølgelig skal du have beklædning med, når du skal på tur, men du skal være opmærksom på, at temperaturer ofte svinger, så det kan være vigtigt at have noget til lave og høje temperaturer. Flere lag kan være en god ide, så du har mulighed for at tage noget af, hvis det bliver for varmt. Vi har alt fra undertøj, t-shirts, mellemjakker, bukser og overtøj. Det er en fordel, hvis du vælger beklædning, der er svedtransporterende, da det absolut er mere behageligt at have på. Husk at overveje alt fra top til tå: Du skal have alt fra gode strømper, sko og undertøj til eventuel hue eller kasket.


Mad og drikke

Der er et utal af muligheder for at få mad og drikke, når du er ude i naturen. Vi har forskellige brændere, så du selv kan tilberede din mad. Hertil har vi spisegrej i form af bestik og tallerkener. Skal det være ekstra nemt, har vi forskellige feltrationer og proviant, så du nemt og hurtigt kan tilberede et godt måltid uden at skulle slæbe med ingredienserne.


Lommelygte

Når du overnatter i det fri, og specielt hvis det er i Danmark, vil du få brug for lygter. Det kan både være i form af en lommelygte eller pandelampe og som lanterne til at skabe hygge på din tur. Når du skal vælge lygte, skal du kigge på, hvor meget “lumen” den pågældende lampe har, så du sikrer dig, at den er kraftig nok til dit behov. Lumen giver en indikator af, hvor kraftig lampen er. Det er også en god ide at have ekstra batterier med, og dem har vi selvfølgelig også her hos GrejFreak.


Kniv eller multi-tool

En kniv eller multi-tool er uundværlig på en tur ud i naturen. Det er et meget nyttigt arbejdsredskab, som kan bruges til mange forskellige formål. Vi vil helt sikkert anbefale dig at have en kniv og et multi-tool med på en overnatning i naturen, da du således kan klare de forskellige udfordringer på turen.


Powerbank til mobiltelefon

Det kan være rart at kunne oplade sin telefon, når man overnatter i det fri. Dette kan eksempelvis være en fordel, hvis du benytter kortet og kompasset på din telefon. For at sikre at din telefon ikke løber tør for strøm, er en powerbank god at have med i tasken. En powerbank er nem at pakke, da den ikke fylder særligt meget. Du kan endda få powerbanks, som kan lades op i solen.


Andet grej til turen

Det er altid en god idé at have en førstehjælpskasse med på en tur i naturen, så du altid har plaster og andet grej med, hvis uheldet skulle være ude. Derudover er der også mindre ting, som du vil kunne få brug for på en tur i naturen. Herunder kan der nævnes toiletpapir, håndsprit, vand, tandbørste, tandpasta, solcreme og myggespray/myggenet. Det kan anbefales, at du pakker dit grej i poser, så det ikke bliver vådt, hvis du ender i regnvejr.


Så er der ikke andet tilbage end at sige rigtig god tur ud i det fri.Tilbage til GrejPedia forsiden

Hos GrejFreak.dk vil vi gerne gøre det nemt for vores kunder at gennemskue hvilke omkostninger der er i forbindelse med køb på vores hjemmeside.Fragttyper og omkostninger

Alle ordrer over 499 DKK sendes fragtfrit i hele Danmark, hvis du vælger pakke uden omdeling. Såfremt du ønsker at modtage pakken med omdeling, skal du på en ordre over 499 DKK kun betale differencen mellem med omdeling og uden omdeling. Prisforskellen er på 30 DKK.
Hvis du køber for under 499 DKK eller ønsker at få din ordre sendt til udlandet, skal du vælge en af fem forskellige fragttyper, for at kunne gennemføre dit køb.
Prisen for fragten er angivet i parentesen.

PostNord - Privatpakke med omdeling (59.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Danmark, samt til Forsvarets feltpostadresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Privatpakke uden omdeling (29.00 DKK)
Forsendelser til dit lokale posthus eller døgnboks. Du får en SMS, når pakken er klar til afhentning (Gratis)

GLS - Levering til pakkeshop (29.00 DKK)
Forsendelser til dit lokale posthus eller døgnboks. Du får en SMS, når pakken er klar til afhentning (Gratis)

PostNord - Erhvervspakke med omdeling (49.00 DKK)
Forsendelser til virksomheder, institutioner, foreninger mm. i Danmark, samt til Forsvarets felpost adresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

GLS - Erhvervspakke med omdeling (49.00 DKK)
Forsendelser til virksomheder, institutioner, foreninger mm. i Danmark, samt til Forsvarets felpost adresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Sverige (99.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Sverige. (Max: 5 kg - Leveringstid: 2-6 dage.) Fri fragt over 1500 kr.

PostNord - Udland 1 (410.00 DKK)
Forsendelser til Færøerne (Max 5 kg. - Leveringstid 2-6 dage)

PostNord - Udland 2 (280.00 DKK)
Forsendelser til Norge, Finland og Tyskland (Max 5 kg. - Leveringstid 2-6 dage)

Blue Water Shipping - Udland 3 (350.00 DKK)
Forsendelser med fly til Grønland (Max 5 kg. - 2-7 dage)
Blue Water Shipping har 3 ugentlig flyafgange fra Danmark til Grønland (Kangerlussuaq / Søndre Strømfjord).

Fragtprisen gælder max 5 kg og max volumen på 50 x 40 x 40 cm. Vi kontakter dig med oplysninger omkring tillæg hvis din pakke overstiger vores fragtgrænse.

Leveringstid til Kangerlussuaq: 2-3 dage.

Leveringstid til Nuuk: 3-4 dage.

Leveringstid til øvrige Grønland: 4-7 dage.

Kreditkort og omkostninger Når du skal betale for dine varer, skal du vælge et af ni betalingsmuligheder. Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige muligheder, bortset fra dankort.
Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Dankort (Gratis)
VISA-Dankort (Gratis)
VISA (Gratis)
VISA Electron (Gratis)
Master Card (Gratis)
Maestro (Gratis)
Bankoverførsel (Gratis)
ViaBill (Gratis) Læs mere

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vælg venligst variant

Kontakt os

Skriv til os

info@GrejFreak.dk

Vi bestræber os på at besvare henvendelser indenfor 24 timer, også aften, weekend og helligdage.

Ring til os

71 99 63 61

Telefonen har følgende åbningstider:

Mandag: 10.00 til 22.00
Tirsdag: 10.00 til 22.00
Onsdag: 10.00 til 22.00
Torsdag: 10.00 til 22.00
Fredag: 10.00 til 19.00
Lørdag: 10.00 til 16.00
Søndag: 10.00 til 16.00 


Bemærk at telefonen er lukket alle helligdage.


MINI FAQ

Følg os på sociale medier

Følg GrejFreak.dk på sociale medier og få opdateringer om nye produkter, tilbud, konkurrencer og meget mere!

GrejFreak.dk på Facebook GrejFreak.dk på Instagam GrejFreak.dk på YouTube

Besøg os

Prøv dit grej før du køber det i vores showroom på Gunnar Clausens Vej 58 i Viby J.

Mandag: 10.00 til 19.00
Tirsdag: 10.00 til 19.00
Onsdag: 10.00 til 19.00
Torsdag: 10.00 til 19.00
Fredag: 10.00 til 19.00
Lørdag: 10.00 til 16.00
Søndag: 10.00 til 16.00 


Bemærk at showroom har lukket alle helligdage.

Trustpilot
Trustpilot