Content watched by Whocopied.me

Sådan vælger du det rigtige Tentipi telt

Hos GrejFreak.dk ved vi godt, at det kan være enormt svært at finde ud af, hvilket Tentipi telt, der dækker dine behov. Når du skal vælge, er det først og fremmest vigtigt at du har overvejet, hvilke vejrforhold teltet skal kunne overleve i - og hvor meget det må fylde. I denne guide sørger vi for, at du får overvejet alle faktorer, der gør, at du får fat i det Tentipi telt, der passer bedst til dig.

Få et hurtigt overblik

Tentipi har produceret tre forskellige serier, der alle har deres styrker og svagheder i forskellige omgivelser. Serierne kaldes for Onyx, Zirkon og Safir. Serierne skelner mellem, om du har brug for et hyggeligt samlingstelt til børnehaven, et familietelt med godt indeklima og et tag over hovedet og et telt, der kan modstå de mest barske forhold. Noget mere uddybende omkring de forskellige serier kan læses herunder:

Oversigt over Tentipit telte


Onyx – Perfekt til familiecamping

Onyx er yderst velegnet til familiens campingture. De er robuste og solide til prisen. De er nemme at bruge og lette at transportere. Så mangler du et slidstærkt Tentipi telt, der ikke skal benyttes på ekstremt ambitiøse ture, så er det her den rette model for dig.

Zirkon – Et komfortabelt udendørs hjem

Serien Zirkon ligger i middelklassen. I andres øjne er det dog et af de bedste telte på markedet. Det er perfekt til udendørsentusiaster og til dem, der værdsætter naturen og ønsker mange hyggelige aftener omkring ilden. I Zirkon Tentipi teltet vil du finde et langt bedre inkluderet sortiment af tilbehør, end du vil få i Onyx. Denne model er for dig, der har et bredt felt af interesser og sætter pris på kvalitet og komfort.

Safir – Til professionelle ekspeditioner

Dette er et af de absolut bedste telte, du kan få fingre i. Safir er designet til at kunne modstå de mest ekstreme vejforhold. Du kan stole på det, uanset om du er overnatter i stormvejr, snevejr, på gletschere eller under en brændende sol. Safir indeholder alt, der er nødvendigt og tilbyder derfor særdeles god komfort. Denne model er populær blandt folk, der skal på hårde ekspeditioner med barske vindforhold. Det er dog også brugt af familier, der holder af motorcykel- og vandreture, idet det er nemt at bruge. Vægten er minimal, men det er ikke det, der har været i fokus i denne serie.  

Hvilket materiale skal dit Tentipi telt være i?

Når du har besluttet dig for en bestemt serie, skal du bestemme dig for, hvilket materiale du foretrækker. I hver serie finder du nemlig både bomuldstelte og letvægtstelte. Fordele og ulemperne ved de to typer kan du se herunder.

Fordele og ulemper ved bomulds- og letvægtstelte


Størrelse

Brug billedet herunder til at visualisere dig frem til, hvor meget plads du har brug for. Husk jo større et telt du vælger, des mere skal du også slæbe rundt på.

Størrelser på Tentipi telte


Opsætning

Det eneste du skal gøre, når dit Tentipi telt skal slås op, er at få stangen i midten op og stå og sætte pløkkerne i. Processen er vist i videoen herunder.Nak og Æd telt

I flere sæsoner har vi fulgt med, når Jørgen og Nikolaj drager ud i naturen med det populære Nak og Æd telt. Har du selv planer om at kaste dig ud i en lignende tur, så kan vi oplyse dig om, at Nak og Æd teltet er en Tentipi Zirkon model i åndbart materiale. Nak og Æd teltet er ekstremt populært, da det er stort og rummeligt og er desuden i utrolig høj kvalitet. Ønsker du at få fingrene i det populære Nak og Æd telt, forhandler vi det på GrejFreak.dk lige her.

Udover det populære Nak og Æd telt, gør de i programmet desuden også brug af en MultiFuel gasbrænder fra Trangia. Dette produkt og meget mere tilbehør kan du også finde her på GrejFreak.dk.

Tilbage til GrejPedia forsiden

Hos GrejFreak.dk vil vi gerne gøre det nemt for vores kunder at gennemskue hvilke omkostninger der er i forbindelse med køb på vores hjemmeside.Fragttyper og omkostninger

Alle ordrer over 499 DKK sendes fragtfrit i hele Danmark, hvis du vælger pakke uden omdeling. Såfremt du ønsker at modtage pakken med omdeling, skal du på en ordre over 499 DKK kun betale differencen mellem med omdeling og uden omdeling. Prisforskellen er på 30 DKK.
Hvis du køber for under 499 DKK eller ønsker at få din ordre sendt til udlandet, skal du vælge en af fem forskellige fragttyper, for at kunne gennemføre dit køb.
Prisen for fragten er angivet i parentesen.

PostNord - Privatpakke med omdeling (59.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Danmark, samt til Forsvarets feltpostadresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Privatpakke uden omdeling (29.00 DKK)
Forsendelser til dit lokale posthus eller døgnboks. Du får en SMS, når pakken er klar til afhentning (Gratis)

GLS - Levering til pakkeshop (29.00 DKK)
Forsendelser til dit lokale posthus eller døgnboks. Du får en SMS, når pakken er klar til afhentning (Gratis)

PostNord - Erhvervspakke med omdeling (49.00 DKK)
Forsendelser til virksomheder, institutioner, foreninger mm. i Danmark, samt til Forsvarets felpost adresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

GLS - Erhvervspakke med omdeling (49.00 DKK)
Forsendelser til virksomheder, institutioner, foreninger mm. i Danmark, samt til Forsvarets felpost adresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Sverige (99.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Sverige. (Max: 5 kg - Leveringstid: 2-6 dage.) Fri fragt over 1500 kr.

PostNord - Udland 1 (410.00 DKK)
Forsendelser til Færøerne (Max 5 kg. - Leveringstid 2-6 dage)

PostNord - Udland 2 (280.00 DKK)
Forsendelser til Norge, Finland og Tyskland (Max 5 kg. - Leveringstid 2-6 dage)

Blue Water Shipping - Udland 3 (350.00 DKK)
Forsendelser med fly til Grønland (Max 5 kg. - 2-7 dage)
Blue Water Shipping har 3 ugentlig flyafgange fra Danmark til Grønland (Kangerlussuaq / Søndre Strømfjord).

Fragtprisen gælder max 5 kg og max volumen på 50 x 40 x 40 cm. Vi kontakter dig med oplysninger omkring tillæg hvis din pakke overstiger vores fragtgrænse.

Leveringstid til Kangerlussuaq: 2-3 dage.

Leveringstid til Nuuk: 3-4 dage.

Leveringstid til øvrige Grønland: 4-7 dage.

Kreditkort og omkostninger Når du skal betale for dine varer, skal du vælge et af ni betalingsmuligheder. Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige muligheder, bortset fra dankort.
Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Dankort (Gratis)
VISA-Dankort (Gratis)
VISA (Gratis)
VISA Electron (Gratis)
Master Card (Gratis)
Maestro (Gratis)
Bankoverførsel (Gratis)
ViaBill (Gratis) Læs mere

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vælg venligst variant

Kontakt os

Skriv til os

info@GrejFreak.dk

Vi bestræber os på at besvare henvendelser indenfor 24 timer, også aften, weekend og helligdage.

Ring til os

71 99 63 61

Telefonen har følgende åbningstider:

Mandag: 10.00 til 22.00
Tirsdag: 10.00 til 22.00
Onsdag: 10.00 til 22.00
Torsdag: 10.00 til 22.00
Fredag: 10.00 til 19.00
Lørdag: 10.00 til 16.00
Søndag: 10.00 til 16.00 


Bemærk at telefonen er lukket alle helligdage.


MINI FAQ

Følg os på sociale medier

Følg GrejFreak.dk på sociale medier og få opdateringer om nye produkter, tilbud, konkurrencer og meget mere!

GrejFreak.dk på Facebook GrejFreak.dk på Instagam GrejFreak.dk på YouTube

Besøg os

Prøv dit grej før du køber det i vores showroom på Gunnar Clausens Vej 58 i Viby J.

Mandag: 10.00 til 19.00
Tirsdag: 10.00 til 19.00
Onsdag: 10.00 til 19.00
Torsdag: 10.00 til 19.00
Fredag: 10.00 til 19.00
Lørdag: 10.00 til 16.00
Søndag: 10.00 til 16.00 


Bemærk at showroom har lukket alle helligdage.

Trustpilot
Trustpilot