Taktisk rygsæk til outdoor og jagt

Uanset om du skal på jagt, camping eller anden udendørs eventyr, så vil vi altid råde dig til at vælge en rygsæk, som har den rette kapacitet, funktion og design til at bære dit grej. Dette gælder både når du skal på længere distancer, skal på tur i det fri eller skal bevæge dig gennem et vanskeligt terræn. Det ideelle valg i sådanne situationer vil være at vælge en taktisk rygsæk, da den er designet til brug i hårde klimaer, er slidstærk og funktionel. Hos GrejFreak.dk har vi nøje udvalgt vores leverandører, som er med til at sikre den høje kvalitet. Derudover er vores udvalgte rygsække testet og designet af fagfolk, som har viden og erfaring med taktiske rygsække.

Det kan være lidt af en jungle, når man skal vælge en taktisk rygsæk, så derfor har vi lavet en guide til dig, så du kan finde lige præcis den rygsæk, som passer til dit behov.Valg af taktisk rygsæk

Når du skal anskaffe dig en taktisk rygsæk, vil det være en fordel at overveje, hvilket materiale rygsækken er fremstillet i, udseende, funktion og kapacitet.

Hos GrejFreak.dk anbefaler vi ved valg af en taktisk rygsæk, at den bør indeholde følgende funktioner
  • Fremstillet i materialer som gør din taktiske rygsæk holdbar og robust, så du kan anvende den i enhver situation

  • Tilstrækkelig kapacitet så den kan rumme alt dit grej

  • Rimelig vægt af rygsækken så den ikke vejer for meget, når dit grej er pakket i den

  • God belastningsfordeling som hjælper til at holde din balance

  • Tilstrækkelige rum og lommer (både internt og eksternt), så du har til alt, hvad du behøver

  • Designet med polstret bagpanel så det øger din komfort, når du bærer den

  • MOLLE-kompatibel så du nemt kan tilføje lommer, tasker eller pouches som passer til dit behov

  • Justerbare kompressionsremme som giver dig mulighed for at stramme dine stropper og dermed gøre rygsækken lettere at bære

  • Lomme til drikkesystem


Vælg en taktisk rygsæk som er robust og holdbar

Når man skal på tur i det fri, vil det være en fordel at anskaffe sig en rygsæk, som er fremstillet i materialer, der kan holde til udendørs brug.

Vi anbefaler derfor, at du vælger en taktisk rygsæk, som enten er fremstillet i ripstop nylon eller polyester. Derudover anbefaler vi, at den er vandafvisende samt vandtæt, så den kan holde alt dit grej tørt på turen. Ripstop nylon er et stof, som har forstærkede tråde vævet ind i materialet på kryds og tværs. Dette er med til at gøre materialet mere modstandsdygtigt overfor rifter og flænger. Derudover kan det også være en god idé at overveje, hvor høj denier din taktiske rygsæk er fremstillet i. Denier er en indikator for stoffets styrke, tykkelse og tæthed, så hvis du er på udkig efter en rygsæk, der er fremstillet i 500D eller højere, så er dette blot en indikation for taskens robusthed.

5.11 Tactical – Rush 72

En af vores bestsellere er vores 5.11 Tactical – Rush 72, som er en kraftig taktisk rygsæk, der er fremstillet i 1050D nylon, har integreret MOLLE-platform, ydre samt indre rum og lommer, kapacitet på 55L og er fremstillet i vandafvisende materialer. Funktionerne som tasken er designet med giver mange tilpasningsmuligheder og er blandt andet beregnet til, at man f.eks. kan have den udover en kampvest.
Udseende og funktioner

Ved valg af mønster/udseende til din taktiske rygsæk, kommer det an på, hvilken situation du ønsker at anvende rygsækken til. Hvis du f.eks. skal på eventyr i det fri og ønsker at holde dig skjult, så vil vi anbefale dig, at din taktiske rygsæk er designet med OCP eller andet camouflagemønster. Hvis du derimod blot leder efter en taktisk rygsæk, som skal kunne bære dig gennem forskellige scenarier, så kan du med fordel vælge en rygsæk med den camouflage, som passer til dit behov.

Hos GrejFreak.dk anbefaler vi, at du vælger en taktisk rygsæk, som har kapaciteten til at rumme alt dit grej, når du er på tur og som er designet med funktioner, der giver dig mulighed for at tilpasse den. Her vil det være en god idé at gå på på udkig efter en taktisk rygsæk, som indeholder både indvendige og ydre lommer samt MOLLE webbing. Du kan med fordel vælge en taktisk rygsæk, som er MOLLE-kompatibel, så du har mulighed for at tilføje og tilpasse lommer, tasker eller pouches til din rygsæk.
5.11 – AMP 24 rygsæk

En af vores nyeste modeller som er MOLLE-kompatibel, er vores 5.11 AMP 24 rygsæk. Rygsækken har et innovativt design med sit HEXGRID MOLLE system, som bl.a. giver dig mulighed for at tilpasse og tilføje dit udstyr. Derudover er den designet med mange rum samt lommer og er fremstillet i vandafvisende 420D/1000D Cordura Nylon, som er kvalitetsnylon, der er kendt for sin holdbarhed.


En rygsæk som er MOLLE-kompatibel giver dig mulighed for at skræddersy din egen opsætning. MOLLE-systemet giver dig mulighed for at tilføje lommer og pouches, som du har lyst til, og hvor det giver mening at tilføje på din taktiske rygsæk. Til ovenstående rygsæk vil vi anbefale dig, at du anskaffer dig en Med Pouch Gear Set fra 5.11. Denne pouch er en førstehjælpstaske, som vil være en god ide at medbringe på din tur, og du skal blot fastgøre den på HEXGRID MOLLE-systemet, som tasken er designet med.Se populære produkter på GrejFreak.dkTilbage til GrejPedia forsiden

Hos GrejFreak.dk vil vi gerne gøre det nemt for vores kunder at gennemskue hvilke omkostninger der er i forbindelse med køb på vores hjemmeside.Fragttyper og omkostninger

Alle ordrer over 499 DKK sendes fragtfrit i hele Danmark, hvis du vælger pakke uden omdeling. Såfremt du ønsker at modtage pakken med omdeling, skal du på en ordre over 499 DKK kun betale differencen mellem med omdeling og uden omdeling. Prisforskellen er på 30 DKK.
Hvis du køber for under 499 DKK eller ønsker at få din ordre sendt til udlandet, skal du vælge en af fem forskellige fragttyper, for at kunne gennemføre dit køb.
Prisen for fragten er angivet i parentesen.

PostNord - Privatpakke med omdeling (59.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Danmark, samt til Forsvarets feltpostadresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Privatpakke uden omdeling (29.00 DKK)
Forsendelser til dit lokale posthus eller døgnboks. Du får en SMS, når pakken er klar til afhentning (Gratis)

GLS - Levering til pakkeshop (29.00 DKK)
Forsendelser til dit lokale posthus eller døgnboks. Du får en SMS, når pakken er klar til afhentning (Gratis)

PostNord - Erhvervspakke med omdeling (49.00 DKK)
Forsendelser til virksomheder, institutioner, foreninger mm. i Danmark, samt til Forsvarets felpost adresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

GLS - Erhvervspakke med omdeling (49.00 DKK)
Forsendelser til virksomheder, institutioner, foreninger mm. i Danmark, samt til Forsvarets felpost adresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Sverige (99.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Sverige. (Max: 5 kg - Leveringstid: 2-6 dage.) Fri fragt over 1500 kr.

PostNord - Udland 1 (410.00 DKK)
Forsendelser til Færøerne (Max 5 kg. - Leveringstid 2-6 dage)

PostNord - Udland 2 (280.00 DKK)
Forsendelser til Norge, Finland og Tyskland (Max 5 kg. - Leveringstid 2-6 dage)

Blue Water Shipping - Udland 3 (350.00 DKK)
Forsendelser med fly til Grønland (Max 5 kg. - 2-7 dage)
Blue Water Shipping har 3 ugentlig flyafgange fra Danmark til Grønland (Kangerlussuaq / Søndre Strømfjord).

Fragtprisen gælder max 5 kg og max volumen på 50 x 40 x 40 cm. Vi kontakter dig med oplysninger omkring tillæg hvis din pakke overstiger vores fragtgrænse.

Leveringstid til Kangerlussuaq: 2-3 dage.

Leveringstid til Nuuk: 3-4 dage.

Leveringstid til øvrige Grønland: 4-7 dage.

Kreditkort og omkostninger Når du skal betale for dine varer, skal du vælge et af ni betalingsmuligheder. Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige muligheder, bortset fra dankort.
Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Dankort (Gratis)
VISA-Dankort (Gratis)
VISA (Gratis)
VISA Electron (Gratis)
Master Card (Gratis)
Maestro (Gratis)
Bankoverførsel (Gratis)
ViaBill (Gratis) Læs mere

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vælg venligst variant

Kontakt os

Skriv til os

info@GrejFreak.dk

Vi bestræber os på at besvare henvendelser indenfor 24 timer, også aften, weekend og helligdage.

Ring til os

71 99 63 61

Telefonen har følgende åbningstider:

Mandag: 10.00 til 22.00
Tirsdag: 10.00 til 22.00
Onsdag: 10.00 til 22.00
Torsdag: 10.00 til 22.00
Fredag: 10.00 til 19.00
Lørdag: 10.00 til 16.00
Søndag: 10.00 til 16.00 


Bemærk at telefonen er lukket alle helligdage.


MINI FAQ

Følg os på sociale medier

Følg GrejFreak.dk på sociale medier og få opdateringer om nye produkter, tilbud, konkurrencer og meget mere!

GrejFreak.dk på Facebook GrejFreak.dk på Instagam GrejFreak.dk på YouTube

Besøg os

Prøv dit grej før du køber det i vores showroom på Gunnar Clausens Vej 58 i Viby J.

Mandag: 10.00 til 19.00
Tirsdag: 10.00 til 19.00
Onsdag: 10.00 til 19.00
Torsdag: 10.00 til 19.00
Fredag: 10.00 til 19.00
Lørdag: 10.00 til 16.00
Søndag: 10.00 til 16.00 


Bemærk at showroom har lukket alle helligdage.

Trustpilot
Trustpilot