Content watched by Whocopied.me

Uldguide

Friluftsfolk har over de seneste år fået øjnene op for uldmaterialet. Ulden er i mange år blevet brugt til produktion af undertøj og mellemlag til udendørsbrug, og sportsfolk er efterhånden blevet bekendt med uldens fantastiske egenskaber. Ulden er blandt andet blevet populær, da du kan bære den i længere tid, uden den begynder at lugte af sved. Derudover varmer ulden, selv når den er våd. Der findes mange forskellige former for uld, og på GrejFreak.dk sælger vi primært uldprodukter, hvor ulden er merinould. 

Hvad er merinould? 

Merinould kommer fra fåreracen merino. Ulden er så fin, at den anses for at være noget af det fineste og blødeste uld overhovedet. De små fibre i ulden indeholder utrolig meget luft, som gør varmekapaciteten i merinoulden utrolig høj, selv om den ikke vejer særlig meget. Der er flere fordele ved at bruge merinould, her kan blandt andet nævnes åndbarheden, den naturlige bakteriebekæmpelse og den svedtransporterende effekt.

Hvorfor vælge produkter af uld?

Uldmaterialet er ideelt til dig, som er aktiv eller godt kan lide udendørslivet, da det er meget funktionelt. Ulden er temperaturregulerende og kan derfor bruges hele året rundt, uanset om du er på skiferie eller er på vandretur om sommeren. Vi sælger mærker som Smartwool og Aclima, som har et stort udvalg af undertøj, jakker, huer, handsker m.m. i uld. Disse mærker bruger forskellige udtryk for ulden, og derfor har vi lavet en guide til dig lige her.

Aclima

Aclima er et norsk firma, som producerer uldtøj for at holde dig varm, når du har brug for det. Det meste af tøjet fra Aclima er lavet i merinould, som beskrevet kommer fra fåreracen merino. Denne type uld anses for den fineste og blødeste uld, hvor de små fibre indeholder meget luft, som gør varmekapaciteten utrolig høj. Produkterne fra Aclima er delt ind i forskellige serier, som beskriver uldens kvalitet og egenskaber.

  • Aclima Coolnet er yderst velegnet til høj aktivitet. Coolnet tøjet er lavet efter et netdesign, som giver en unik åndbarhed og er super behagelig at have på. Denne serie er ideel til dig, der dyrker sport, løber eller elsker at stå på ski.
  • Aclima Woolnet er lavet i merinould med et netdesign som Coolnet tøjet. Her får du tøj, som er perfekt at bruge til vandring, klatring og ekspeditioner grundet dets ekstreme åndbarhed.
  • Aclima Lightwool tøjet er velegnet til alle sæsoner. Tøjet her er lavet i den fineste og letteste merinould. Lightwool kan bruges i sommerhalvåret til aktiviteter som golf og cykling.
  • Aclima warmwool er en varm og kløfri merinouldsserie. Du kan bruge denne serie, når vejret er koldt, og du stadig gerne vil være udendørs.
  • Aclima Hotwool er velegnet til de koldeste dage. Hotwool er lavet i samarbejde med forsvaret, og det bruges stadig her grundet dets slidstyrke og isolering.
  • Aclima Wollshell er uldfleece med polyesterforstærkning på ydersiden. Denne serie er meget slidstærk og fleksibel og kan let benyttes til træning.
  • Aclima Doublewool serien er en kombineret blanding af materialer. Her får du optimal åndbarhed og en god isolering. Denne serie er den varmeste uldserie.

Du finder hele vores udvalg af Aclima her >

Smartwool

Et andet mærke du finder ved os, er Smartwool. Smartwool har brugt mange år på at studere kroppen for at udvikle tøj, der sidder helt perfekt og er komfortabel at bevæge sig i. Tøjet fra Smartwool er lavet af merinould, som giver de helt rigtige egenskaber til udendørsbrug. En af Smartwools serier er Merino 250, som teknisk set er en serie af langt undertøj. Denne serie er udviklet som kernen af Smartwools lagsystem. Tøjet er lavet af 100% merinould og er temperaturregulerende. Du kan bruge Merino 250, når du skal opholde dig udenfor i koldt vejr i længere tid fx på ski eller jagt. Hvis du til gengæld søger Smartwool til de varmere dage, så er Merino 150 det helt perfekte valg. Dette tøj er nemlig let og meget åndbart, så du kan bruge det til dine aktiviteter på varmere dage. Tøjet er ideelt til høj intensitet. Smartloft er Smartwools serie, som bruges som det yderste lag. Her kan du få jakker, som er ekstremt åndbare og varme. Brug jakkerne når du er på vandretur eller på ski.

Du finder hele vores udvalg af Smartwool her >

Populære uldprodukterFølg link herunder for at finde produkter af merinould:
Produkter af merinould


Følg link herunder for at finde vaskeguide til uld:
Vaskeguide til uld

Tilbage til GrejPedia forsiden

Hos GrejFreak.dk vil vi gerne gøre det nemt for vores kunder at gennemskue hvilke omkostninger der er i forbindelse med køb på vores hjemmeside.Fragttyper og omkostninger

Alle ordrer over 499 DKK sendes fragtfrit i hele Danmark, hvis du vælger pakke uden omdeling. Såfremt du ønsker at modtage pakken med omdeling, skal du på en ordre over 499 DKK kun betale differencen mellem med omdeling og uden omdeling. Prisforskellen er på 30 DKK.
Hvis du køber for under 499 DKK eller ønsker at få din ordre sendt til udlandet, skal du vælge en af fem forskellige fragttyper, for at kunne gennemføre dit køb.
Prisen for fragten er angivet i parentesen.

PostNord - Privatpakke med omdeling (59.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Danmark, samt til Forsvarets feltpostadresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Privatpakke uden omdeling (29.00 DKK)
Forsendelser til dit lokale posthus eller døgnboks. Du får en SMS, når pakken er klar til afhentning (Gratis)

GLS - Levering til pakkeshop (29.00 DKK)
Forsendelser til dit lokale posthus eller døgnboks. Du får en SMS, når pakken er klar til afhentning (Gratis)

PostNord - Erhvervspakke med omdeling (49.00 DKK)
Forsendelser til virksomheder, institutioner, foreninger mm. i Danmark, samt til Forsvarets felpost adresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

GLS - Erhvervspakke med omdeling (49.00 DKK)
Forsendelser til virksomheder, institutioner, foreninger mm. i Danmark, samt til Forsvarets felpost adresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Sverige (99.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Sverige. (Max: 5 kg - Leveringstid: 2-6 dage.) Fri fragt over 1500 kr.

PostNord - Udland 1 (410.00 DKK)
Forsendelser til Færøerne (Max 5 kg. - Leveringstid 2-6 dage)

PostNord - Udland 2 (280.00 DKK)
Forsendelser til Norge, Finland og Tyskland (Max 5 kg. - Leveringstid 2-6 dage)

Blue Water Shipping - Udland 3 (350.00 DKK)
Forsendelser med fly til Grønland (Max 5 kg. - 2-7 dage)
Blue Water Shipping har 3 ugentlig flyafgange fra Danmark til Grønland (Kangerlussuaq / Søndre Strømfjord).

Fragtprisen gælder max 5 kg og max volumen på 50 x 40 x 40 cm. Vi kontakter dig med oplysninger omkring tillæg hvis din pakke overstiger vores fragtgrænse.

Leveringstid til Kangerlussuaq: 2-3 dage.

Leveringstid til Nuuk: 3-4 dage.

Leveringstid til øvrige Grønland: 4-7 dage.

Kreditkort og omkostninger Når du skal betale for dine varer, skal du vælge et af ni betalingsmuligheder. Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige muligheder, bortset fra dankort.
Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Dankort (Gratis)
VISA-Dankort (Gratis)
VISA (Gratis)
VISA Electron (Gratis)
Master Card (Gratis)
Maestro (Gratis)
Bankoverførsel (Gratis)
ViaBill (Gratis) Læs mere

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vælg venligst variant

Kontakt os

Skriv til os

info@GrejFreak.dk

Vi bestræber os på at besvare henvendelser indenfor 24 timer, også aften, weekend og helligdage.

Ring til os

71 99 63 61

Telefonen har følgende åbningstider:

Mandag: 10.00 til 22.00
Tirsdag: 10.00 til 22.00
Onsdag: 10.00 til 22.00
Torsdag: 10.00 til 22.00
Fredag: 10.00 til 19.00
Lørdag: 10.00 til 16.00
Søndag: 10.00 til 16.00 


Bemærk at telefonen er lukket alle helligdage.


MINI FAQ

Følg os på sociale medier

Følg GrejFreak.dk på sociale medier og få opdateringer om nye produkter, tilbud, konkurrencer og meget mere!

GrejFreak.dk på Facebook GrejFreak.dk på Instagam GrejFreak.dk på YouTube

Besøg os

Prøv dit grej før du køber det i vores showroom på Gunnar Clausens Vej 58 i Viby J.

Mandag: 10.00 til 19.00
Tirsdag: 10.00 til 19.00
Onsdag: 10.00 til 19.00
Torsdag: 10.00 til 19.00
Fredag: 10.00 til 19.00
Lørdag: 10.00 til 16.00
Søndag: 10.00 til 16.00 


Bemærk at showroom har lukket alle helligdage.

Trustpilot
Trustpilot