Content watched by Whocopied.me

Guide til taktiske bukser

Uanset om du skal bruge dine taktiske bukser i forbindelse med jagt, outdoor eller til hverdag, så kan det være rart at vide, hvordan man bærer dem i forskellige situationer. Når du skal vælge det rigtige par taktiske bukser, så kan det være en god ide at overveje, i hvilken situation bukserne skal bruges. I det følgende har vi lavet en guide, som kan hjælpe dig, når du skal købe taktiske bukser til forskellige situationer.

Taktiske bukser

Taktiske bukser til hverdag

Hos GrejFreak.dk synes vi, at der skal være et udvalg af taktiske bukser til enhver situation. Vi mener, at taktiske bukser som man bruger i hverdagen skal besidde egenskaber, som gør dem komfortable at have på. De skal være fremstillet i materialer, som gør dem holdbare, således at de kan klare hverdagens ærinder. Ligeledes skal bukserne være designet med lommer, så man har mulighed for at bære rundt på hverdagens små genstande. Men spørgsmålet er så, hvordan man tilpasser sine bukser med støvler til hverdagens brug?

Aktiviteter i hverdagen kræver normalt ikke en speciel styling af dine taktiske bukser, når de skal bruges sammen med dine støvler. Du kan derfor blot lade dine bukseben drapere ned over støvlerne, uden det har en afgørende effekt på dine gøremål i hverdagen. Hvis du derimod iklæder dig bukserne til aktiviteter hvor ydeevnen skal være høj, og omgivelserne kræver robust fodtøj så vil vi dog anbefale dig, at du er mere opmærksom på detaljerne.

Hvis du mangler et par bukser til hverdag, kan vi hos GrejFreak.dk anbefale dig 5.11 - Taclite Pro Outdoorbukser. Bukserne er lavet af slidstærkt materiale og er derudover lette, åndbare og behagelige at have på. Bukserne er designet til, at man selv har mulighed for at indsætte elastiksnor forneden omkring anklerne, så man kan tilpasse bukserne til ens støvler alt efter behov.

Taktiske bukser til fritidsaktiviteter

Hos GrejFreak.dk kender vi til vigtigheden af, at dine taktiske bukser kan holde til flere forskellige slags opgaver, lige fra camping, vandreture og andre intense udendørseventyr. Selvom et ensartet udseende ikke spiller en stor rolle, så er det stadig vigtigt, at du ved, hvordan du bruger dine bukser sammen med dine støvler, når du skal være aktiv. Vælg derfor et par bukser, som beskytter dig og er komfortable at have på, når du skal udføre udendørsaktiviteter. De rigtige par bukser og støvler kan nemlig være med til at beskytte dig mod naturens omgivelser såsom giftige planter, våd jord m.v.

Hvis du mangler et par taktiske bukser til fritidsaktiviteter, kan vi hos GrejFreak.dk anbefale 5.11 Stryke Pant m. Flex-Tac. Bukserne er fremstillet i særlige fibre, som er med til at gøre dem lette, åndbare og fleksible uden brug af Spandex, da stoffet er med 4-vejs stræk. Materialerne som bukserne er fremstillet i, er med til at gøre dem super komfortable at have på.

Taktiske bukser til militær

Hvis du er på udkig efter et par taktiske bukser, så vil vi hos GrejFreak.dk gerne anbefale TDU Kampbukserne i MultiCam fra 5.11. Bukserne er fremstillet i kraftigt polyester og bomuld, har forstærket sysninger og en selvjusterende komforttalje. Derudover er bukserne designet med snor for enden af buksebenet, som gør det muligt at tilpasse dem, såfremt du ønsker at bruge dem med støvler til.

Sådan bruger du dine taktiske bukser sammen med støvler

Hos GrejFreak har vi et bredt udvalg af taktiske bukser, som passer til forskellige situationer. Hvis de dog skal bruges i forbindelse med et aktivt formål, så vil vi anbefale at de er designet med justerbar snor nede for enden af buksebenet. Denne funktion gør det nemlig muligt for dig at snøre bukserne ind, så de har den længde, der er passende, til den situation du skal udføre. Det er også en god idé at bruge disse snore, så du kan tilpasse buksernes længde i forhold til valg af støvler.

Se populære produkter på GrejFreak.dk
Tilbage til GrejPedia forsiden

Hos GrejFreak.dk vil vi gerne gøre det nemt for vores kunder at gennemskue hvilke omkostninger der er i forbindelse med køb på vores hjemmeside.Fragttyper og omkostninger

Alle ordrer over 499 DKK sendes fragtfrit i hele Danmark, hvis du vælger pakke uden omdeling. Såfremt du ønsker at modtage pakken med omdeling, skal du på en ordre over 499 DKK kun betale differencen mellem med omdeling og uden omdeling. Prisforskellen er på 30 DKK.
Hvis du køber for under 499 DKK eller ønsker at få din ordre sendt til udlandet, skal du vælge en af fem forskellige fragttyper, for at kunne gennemføre dit køb.
Prisen for fragten er angivet i parentesen.

PostNord - Privatpakke med omdeling (59.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Danmark, samt til Forsvarets feltpostadresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Privatpakke uden omdeling (29.00 DKK)
Forsendelser til dit lokale posthus eller døgnboks. Du får en SMS, når pakken er klar til afhentning (Gratis)

GLS - Levering til pakkeshop (29.00 DKK)
Forsendelser til dit lokale posthus eller døgnboks. Du får en SMS, når pakken er klar til afhentning (Gratis)

PostNord - Erhvervspakke med omdeling (49.00 DKK)
Forsendelser til virksomheder, institutioner, foreninger mm. i Danmark, samt til Forsvarets felpost adresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

GLS - Erhvervspakke med omdeling (49.00 DKK)
Forsendelser til virksomheder, institutioner, foreninger mm. i Danmark, samt til Forsvarets felpost adresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Sverige (99.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Sverige. (Max: 5 kg - Leveringstid: 2-6 dage.) Fri fragt over 1500 kr.

PostNord - Udland 1 (410.00 DKK)
Forsendelser til Færøerne (Max 5 kg. - Leveringstid 2-6 dage)

PostNord - Udland 2 (280.00 DKK)
Forsendelser til Norge, Finland og Tyskland (Max 5 kg. - Leveringstid 2-6 dage)

Blue Water Shipping - Udland 3 (350.00 DKK)
Forsendelser med fly til Grønland (Max 5 kg. - 2-7 dage)
Blue Water Shipping har 3 ugentlig flyafgange fra Danmark til Grønland (Kangerlussuaq / Søndre Strømfjord).

Fragtprisen gælder max 5 kg og max volumen på 50 x 40 x 40 cm. Vi kontakter dig med oplysninger omkring tillæg hvis din pakke overstiger vores fragtgrænse.

Leveringstid til Kangerlussuaq: 2-3 dage.

Leveringstid til Nuuk: 3-4 dage.

Leveringstid til øvrige Grønland: 4-7 dage.

Kreditkort og omkostninger Når du skal betale for dine varer, skal du vælge et af ni betalingsmuligheder. Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige muligheder, bortset fra dankort.
Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Dankort (Gratis)
VISA-Dankort (Gratis)
VISA (Gratis)
VISA Electron (Gratis)
Master Card (Gratis)
Maestro (Gratis)
Bankoverførsel (Gratis)
ViaBill (Gratis) Læs mere

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vælg venligst variant

Kontakt os

Skriv til os

info@GrejFreak.dk

Vi bestræber os på at besvare henvendelser indenfor 24 timer, også aften, weekend og helligdage.

Ring til os

71 99 63 61

Telefonen har følgende åbningstider:

Mandag: 10.00 til 22.00
Tirsdag: 10.00 til 22.00
Onsdag: 10.00 til 22.00
Torsdag: 10.00 til 22.00
Fredag: 10.00 til 19.00
Lørdag: 10.00 til 16.00
Søndag: 10.00 til 16.00 


Bemærk at telefonen er lukket alle helligdage.


MINI FAQ

Følg os på sociale medier

Følg GrejFreak.dk på sociale medier og få opdateringer om nye produkter, tilbud, konkurrencer og meget mere!

GrejFreak.dk på Facebook GrejFreak.dk på Instagam GrejFreak.dk på YouTube

Besøg os

Prøv dit grej før du køber det i vores showroom på Gunnar Clausens Vej 58 i Viby J.

Mandag: 10.00 til 19.00
Tirsdag: 10.00 til 19.00
Onsdag: 10.00 til 19.00
Torsdag: 10.00 til 19.00
Fredag: 10.00 til 19.00
Lørdag: 10.00 til 16.00
Søndag: 10.00 til 16.00 


Bemærk at showroom har lukket alle helligdage.

Trustpilot
Trustpilot