Kontakt os

Herunder finder du vores adresse og kontaktoplysninger. GrejFreak.dk er primært en internetbutik, men i forbindelse med vores lager har vi også et showroom/butik. Klik på linket for at læse vores åbningstider samt meget mere om vores Showroom.


GrejFreak ApS

Gunnar Clausens Vej 58

8260 Viby J

CVR: 31585538

info@GrejFreak.dk


Skriv til os på mail, så svarer vi som regel altid i løbet af ganske få timer det meste af døgnet, også i weekender og på helligdage.

Hvis du ønsker at tale med os direkte kan du ringe til os alle hverdage fra 10.00 til 16.00 (og om torsdagen helt til kl 19) på følgende telefonnummer:


+45 71 99 63 61Erhvervshenvendelse - Hvordan skal du kontakte os?

GrejFreak.dk får ofte henvendelser fra forskellige parter, som ønsker et samarbejde. Vi er selvfølgelig meget beærede over de mange henvendelser.

Ønsker du et samarbejde i forbindelse med marketing eller andre erhvervsområder såsom spændende produkter du vil sælge os eller andet, kan du kontakte os på info@GrejFreak.dk og ikke på vores kundetelefon.
Kundetelefonen er forbeholdt vores kunder, og vi håber du vil udvise forståelse for dette.Godkendt af e-handelsfonden

GrejFreak.dk er en e-mærket netbutik, som er godkendt af e-handelsfonden. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.Vi sender en mail hvis du fortryder eller reklamerer

Har du sendt en vare ind grundet fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces, i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på GrejFreak.dk - er du under 18 år skal du have dit eget betalingkort, som fx Visa Electron.Bestilling

På GrejFreak.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os på info@GrejFreak.dk.


Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.


Når du handler med GrejFreak.dk indgås aftaler på dansk.


Vi byder alle rigtig hjertelig velkommen på vores webshop og i vores showroom.Med venlig hilsen
Casper og Kristian

Hos GrejFreak.dk vil vi gerne gøre det nemt for vores kunder at gennemskue hvilke omkostninger der er i forbindelse med køb på vores hjemmeside.Fragttyper og omkostninger

Alle ordrer over 999 DKK sendes fragtfrit i hele Danmark, hvis du vælger pakke uden omdeling. Såfremt du ønsker at modtage pakken med omdeling, skal du på en ordre over 999 DKK kun betale differencen mellem med omdeling og uden omdeling. Prisforskellen er på 20 DKK.
Hvis du køber for under 999 DKK eller ønsker at få din ordre sendt til udlandet, skal du vælge en af 10 forskellige fragttyper, for at kunne gennemføre dit køb.
Prisen for fragten er angivet i parentesen.

PostNord - Privatpakke med omdeling (59.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Danmark, samt til Forsvarets feltpostadresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Privatpakke uden omdeling (39.00 DKK)
Forsendelser til dit lokale posthus eller døgnboks. Du kan få en SMS, når pakken er klar til afhentning (Gratis)

PostNord - Erhvervspakke med omdeling (49.00 DKK)
Forsendelser til virksomheder, institutioner, foreninger mm. i Danmark, samt til Forsvarets felpost adresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Luftfragt til Færøerne (249.00 DKK)
Forsendelser til Færøerne. Fragtprisen gælder max 5 kg og max volumen på 50 x 40 x 40 cm (Leveringstid 2-3 dage + toldtid)

PostNord - Privatpakke med omdeling Sverige (99.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Sverige. (Leveringstid 2-3 dage)

PostNord - Privatpakke uden omdeling Sverige (79.00 DKK)
Forsendelser til lokalt posthus, udleveringssted eller døgnboks i Sverige. (Leveringstid 2-3 dage)

PostNord - Privatpakke med omdeling Norge (295.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på hjemmeadressen eller arbejdspladsen i Norge. Indfortoldning er medregnet i prisen. (Leveringstid 2-3 dage + Indfortoldning)

PostNord - Privatpakke uden omdeling Norge (265.00 DKK)
Forsendelser til udleveringssted, døgnboks eller lokalt posthus. Indfortoldning er medregnet i prisen. (Leveringstid 2-3 dage + Indfortoldning)

PostNord - Privatpakke med omdeling Storbritannien (295.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på hjemmeadresser eller til arbejdspladsen. (Leveringstid 3-5 dage)

Blue Water Shipping - Grønland (350.00 DKK)
Forsendelser uden omdeling til posthus eller udleveringssted. (Max 5 kg - Max størrelse: 50 x 40 x 40 cm - Leveringstid Kangerlussuaq: 2-3 dage - Leveringstid Nuuk: 3-4 dage - Øvrige Grønland: 4-7 dage)


Kreditkort og omkostninger Når du skal betale for dine varer, skal du vælge et af otte betalingsmuligheder. Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige muligheder, bortset fra dankort.
Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Dankort (Gratis)
VISA-Dankort (Gratis)
VISA (1,50%)
VISA Electron (1,25%)
Master Card (1,50%)
Maestro (1,50%)
JCB (1,50%)
MobilePay (Gratis)
Bankoverførsel (Gratis)

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vælg venligst variant

Kontakt os

Ring til os

71 99 63 61

Telefonen er åben alle hverdage:
10.00 til 16:00

Find os på facebook

Følg GrejFreak.dk på facebook og få opdateringer om nye produkter, tilbud, konkurrencer, og leveringstider og meget mere!

www.facebook.com/GrejFreak.dk

Skriv til os

info@grejfreak.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer, også aften, i weekender og på helligdage.

Trustpilot
Trustpilot