Showroom

Vores showroom/butik på Gunnar Clausens Vej 58 i Viby J har åbent alle hverdage hvor du er velkommen til at kigge forbi og prøve vores grej:

Åbningstider i showroom:
Mandag:
10.00 til 16.00
Tirsdag: 10.00 til 16.00
Onsdag: 10.00 til 16.00
Torsdag: 10.00 til 19.00
Fredag: 10.00 til 16.00
Lørdag: 10.00 til 14.00
Søndag: LukketHvis vores åbningstider ikke passer dig, så ring eller skriv til os, så kan vi sagtens aftale at du kan komme forbi uden for normal åbningstid eller i weekenden.


I butikken kan du naturligvis også købe varen med det samme, hvor du har mulighed for at betale med Dankort, VISA, MasterCard, Debet kort samt MobilePay. Bemærk at vi ikke har noget kasseapparat, så hvis du ønsker at betale med kontanter, skal du selv medbringe lige penge.

Vores showroom er på ca. 130 kvadratmeter, så ikke alle vores varer er udstillet. I praksis betyder det dog ikke noget, da vi bare henter varen ude på lageret. Ønsker du at prøve flere varer så skriv evt. til os på forhånd så sørger vi for at de ligger klar til dig når du kommer forbi og prøver dem. Såfremt du har meget specifikke eller tekniske spørgsmål, er du også meget velkommen til at skrive til os på forhånd, da vores personale har meget forskellige kompetencer når det gælder militær, jagt og outdoorudstyr.


Klik på billedet, for at se det i stor format.
Brug pilene til at skifte billede.
 
 

Find vej til GrejFreak.dk

Vores adresse er Gunnar Clausens Vej 58, 8260 Viby J, som ligger små 5 km syd for Aarhus og kun 10 minutters kørsel fra motorvej E45.

Kommer du med offentligt transport stopper bus 4A, 6A, 20 og 202 ca. 300 meter fra vores adresse. Derudover er der stoppested for Odder-Grenaa banen i modsat ende af Gunnar Clausenes Vej (15-20 minutters gang).  


Hos GrejFreak.dk vil vi gerne gøre det nemt for vores kunder at gennemskue hvilke omkostninger der er i forbindelse med køb på vores hjemmeside.Fragttyper og omkostninger

Alle ordrer over 999 DKK sendes fragtfrit i hele Danmark, hvis du vælger pakke uden omdeling. Såfremt du ønsker at modtage pakken med omdeling, skal du på en ordre over 999 DKK kun betale differencen mellem med omdeling og uden omdeling. Prisforskellen er på 20 DKK.
Hvis du køber for under 999 DKK eller ønsker at få din ordre sendt til udlandet, skal du vælge en af 10 forskellige fragttyper, for at kunne gennemføre dit køb.
Prisen for fragten er angivet i parentesen.

PostNord - Privatpakke med omdeling (59.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Danmark, samt til Forsvarets feltpostadresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Privatpakke uden omdeling (39.00 DKK)
Forsendelser til dit lokale posthus eller døgnboks. Du kan få en SMS, når pakken er klar til afhentning (Gratis)

PostNord - Erhvervspakke med omdeling (49.00 DKK)
Forsendelser til virksomheder, institutioner, foreninger mm. i Danmark, samt til Forsvarets felpost adresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Luftfragt til Færøerne (249.00 DKK)
Forsendelser til Færøerne. Fragtprisen gælder max 5 kg og max volumen på 50 x 40 x 40 cm (Leveringstid 2-3 dage + toldtid)

PostNord - Privatpakke med omdeling Sverige (99.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Sverige. (Leveringstid 2-3 dage)

PostNord - Privatpakke uden omdeling Sverige (79.00 DKK)
Forsendelser til lokalt posthus, udleveringssted eller døgnboks i Sverige. (Leveringstid 2-3 dage)

PostNord - Privatpakke med omdeling Norge (295.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på hjemmeadressen eller arbejdspladsen i Norge. Indfortoldning er medregnet i prisen. (Leveringstid 2-3 dage + Indfortoldning)

PostNord - Privatpakke uden omdeling Norge (265.00 DKK)
Forsendelser til udleveringssted, døgnboks eller lokalt posthus. Indfortoldning er medregnet i prisen. (Leveringstid 2-3 dage + Indfortoldning)

PostNord - Privatpakke med omdeling Storbritannien (295.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på hjemmeadresser eller til arbejdspladsen. (Leveringstid 3-5 dage)

Blue Water Shipping - Grønland (350.00 DKK)
Forsendelser uden omdeling til posthus eller udleveringssted. (Max 5 kg - Max størrelse: 50 x 40 x 40 cm - Leveringstid Kangerlussuaq: 2-3 dage - Leveringstid Nuuk: 3-4 dage - Øvrige Grønland: 4-7 dage)


Kreditkort og omkostninger Når du skal betale for dine varer, skal du vælge et af otte betalingsmuligheder. Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige muligheder, bortset fra dankort.
Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Dankort (Gratis)
VISA-Dankort (Gratis)
VISA (1,50%)
VISA Electron (1,25%)
Master Card (1,50%)
Maestro (1,50%)
JCB (1,50%)
MobilePay (Gratis)
Bankoverførsel (Gratis)

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vælg venligst variant

Kontakt os

Ring til os

71 99 63 61

Telefonen er åben alle hverdage:
10.00 til 16:00

Find os på facebook

Følg GrejFreak.dk på facebook og få opdateringer om nye produkter, tilbud, konkurrencer, og leveringstider og meget mere!

www.facebook.com/GrejFreak.dk

Skriv til os

info@grejfreak.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer, også aften, i weekender og på helligdage.

Trustpilot
Trustpilot