Content watched by Whocopied.me

Studentergaver til outdoorentusiasten

Hvert år starter sommeren ud med nye udklækkede studenter, som netop har afsluttet deres uddannelse. Med nyudklækkede studenter følger studentergaver.

Uanset om det er til en student eller studine, så har vi nedenfor listet ti forslag til studentergaver, som er ideelle til den unge outdoorentusiast. Gaveideerne er også aktuelle, hvis den unge student skal ud og rejse for første gang, som mange unge ofte gør i dag, når huen er kommet på. Vi håber, at listen nedenfor kan inspirere dig til den perfekte studentergave.

Studentergaver til outdoorentusiasten


Powerbank

De fleste kender til den traditionelle powerbank, som har en ledning. En god gaveidé vil være den smarte powerbank fra Soleshot, som netop ikke har denne generende ledning. Powerbanken fra Soleshot kan lade telefonen ca. en halv til en hel gang og er dermed perfekt til dagsture. Powerbanken sidder fast på telefonen, og det er derfor muligt at benytte sin telefon som normalt, uden at powerbanken vil genere og hænge i en snor ved siden af. Den er perfekt, når man er på farten og har behov for en let og enkel powerbank, der er mere handy at have med sig.

Mest populære powerbanks

Rygsæk

Om studenten er decideret outdoorentusiast eller skal ud og opleve verdenen og vandre rundt i naturen for første gang, så er en god rygsæk stort set uundværlig. Rygsækken skal være rummelig og praktisk og en såkaldt vandrerygsæk er perfekt, hvis den skal bruges til en rejse eller længere ture og udflugter. Der findes rygsække i forskellige størrelser, modeller og kvaliteter, så der er rig mulighed for at finde et bredt udvalg.

Sovepose

En sovepose er et must, hvis han eller hun skal rejse rundt på eksempelvis en backpackerrejse eller skal rejse meget rundt ude i det fri. En sovepose er både let og nem at have med i rygsækken. Den er praktisk og sørger for at holde godt på varmen, fremfor en dyne. Med en god sovepose er der næsten garanti for en god nattesøvn udendørs.

Støvler og sandaler

Både vandrestøvler og vandresandaler er gode investeringer, når man skal ud vandre og gå mange skridt. Både vandrestøvler og vandresandaler sidder godt fast på foden og er designet til at gå i ujævnt terræn. Det er afgørende med godt fodtøj, så man ikke skader sine fødder. Det kan desuden være en fordel at være udstyret med både et par gode støvler og sandaler, da begge modeller har sine fordele. Det kan naturligvis også være afgørende, alt efter hvor man skal hen, og hvordan klimaet og vejret forventer at blive.

GPS

En GPS kan være et nyttigt redskab, når du er på tur, og har brug for hjælp til at finde vej. En håndhold GPS er ideel til outdooraktiviteter, herunder til vandreture, geocaching, cykling, bjergbestigning og fiskeri. Det er en god ide at købe en med god skærmopløsning, og som samtidig har en god robusthed udformning.

Mest populære GPS

Outdoorur

Et outdoorur er skabt til at kunne holde til at blive brugt til aktiviteter, og er derfor fremstillet i et robust og holdbart materiale. Det robuste materiale gør bestemt ikke urene mindre smarte, og der findes et utal af smarte modeller. Uret kan både bruges som outdoorur til udendørs aktiviteter, som sportsur eller blot som et sejt armbåndsur. Desuden kan de fleste modeller meget andet end blot at vise, hvad klokken er. Der findes typer af ure, der også indeholder funktioner som tidtagning, alarmer, kompas og termometer mm. Ofte er de også vandtætte og har en lang batterilevetid. De mange funktioner er med til at gøre uret meget brugbart i flere forskellige situationer.

Drikkedunk

En god drikkedunk er brugbar i mange situationer, og man går næsten aldrig galt i byen ved at investere i en god og solid drikkedunk. Specielt på vandreture, hvor man bruger meget energi og er fysisk aktiv, er det super vigtigt at huske at indtage noget væske. Du kan finde drikkedunke i forskellige størrelser og farver, så det burde været til at finde én, som sikkert vil falde i god smag. Når du skal vælge drikkedunken, er det tilmed relevant at overveje, hvorvidt den er fri for BPA og BPS, som er plastmateriale, der i nogle tilfælde kan være hormonforstyrrende. En god drikkedunk kan holde i flere år og er både nyttig, praktisk og nødvendig, når man er outdoorentusiast.

Mest populære drikkedunke

Solbriller

Et par gode, solide solbriller er undværlige næsten, uanset hvem man er - og er derfor altid en god gaveidé. Et par sportssolbriller er perfekte, hvis man er outdoor entusiast og generelt er aktiv, eller dyrker meget udendørs sport. Sportssolbriller er designet til at sidde mere tæt og bedre fast til ansigtet, så de ikke så let ryger af ved aktiviteter. De er desuden perfekte, når man opholder sig i tropiske klimaer med høj solskin, men også hvis man er i et koldt klima med sne, hvor solens genskær i sneen kan være særligt skarpt for øjnene. Et par godt solbriller er derfor en sikker vinder til outdoorentusiasten! Der findes et hav af modeller og varianter både til piger og drenge.

Førstehjælpskasse

Man kan sjældent være sikker på, hvad livet bringer, og derfor er det altid bedst at være godt forberedt, hvis uheldet skulle være ude. Især når man er langt væk hjemmefra, og opholder sig i naturen. Når man er aktiv og opholder sig i det fri, er der større sandsynlighed for at komme til skade. Derfor kan det være en god gaveidé at forære en praktisk førstehjælpstaske, som ikke fylder særlig meget, og dermed er nem at have med på rejser og udflugter. Den lille smarte førstehjælpskasse indeholder de nødvendige ting, man skal bruge, og som kan være super nyttig i mange uventede situationer.

Vandtæt telefonetui

Dette er en af de mest geniale opfindelser, og dermed en perfekt gaveidé! Et vandtæt telefonetui kan nemlig være ekstremt nyttigt, især når man rejser rundt ude i naturen. Man kan sjældent være forberedt på kraftige regnskyl, eller måske man pludselig er nødsaget til at krydse en flod på vandreturen i junglen? Med et vandtæt telefonetui kan gavemodtageren være sikker på at holde sin telefon tør. Etuiet sørger nemlig for at forhindre vand i at trænge ind til værdigenstandene. Der findes desuden også drybags, som er nyttige, hvis man har flere ting der skal beskyttes mod vand, såsom kamera, oplader, tøj og sko. Dry bags findes også i forskellige størrelser og varianter.

Mest populære drybags og pakposer

Tilbage til GrejPedia forsiden

Hos GrejFreak.dk vil vi gerne gøre det nemt for vores kunder at gennemskue hvilke omkostninger der er i forbindelse med køb på vores hjemmeside.Fragttyper og omkostninger

Alle ordrer over 499 DKK sendes fragtfrit i hele Danmark, hvis du vælger pakke uden omdeling. Såfremt du ønsker at modtage pakken med omdeling, skal du på en ordre over 499 DKK kun betale differencen mellem med omdeling og uden omdeling. Prisforskellen er på 30 DKK.
Hvis du køber for under 499 DKK eller ønsker at få din ordre sendt til udlandet, skal du vælge en af fem forskellige fragttyper, for at kunne gennemføre dit køb.
Prisen for fragten er angivet i parentesen.

PostNord - Privatpakke med omdeling (59.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Danmark, samt til Forsvarets feltpostadresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Privatpakke uden omdeling (29.00 DKK)
Forsendelser til dit lokale posthus eller døgnboks. Du får en SMS, når pakken er klar til afhentning (Gratis)

GLS - Levering til pakkeshop (29.00 DKK)
Forsendelser til dit lokale posthus eller døgnboks. Du får en SMS, når pakken er klar til afhentning (Gratis)

PostNord - Erhvervspakke med omdeling (49.00 DKK)
Forsendelser til virksomheder, institutioner, foreninger mm. i Danmark, samt til Forsvarets felpost adresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

GLS - Erhvervspakke med omdeling (49.00 DKK)
Forsendelser til virksomheder, institutioner, foreninger mm. i Danmark, samt til Forsvarets felpost adresser (Afghanistan, Irak, Libanon, Kosovo mm.)

PostNord - Sverige (99.00 DKK)
Forsendelser til privatpersoner på adresser i Sverige. (Max: 5 kg - Leveringstid: 2-6 dage.) Fri fragt over 1500 kr.

PostNord - Udland 1 (410.00 DKK)
Forsendelser til Færøerne (Max 5 kg. - Leveringstid 2-6 dage)

PostNord - Udland 2 (280.00 DKK)
Forsendelser til Norge, Finland og Tyskland (Max 5 kg. - Leveringstid 2-6 dage)

Blue Water Shipping - Udland 3 (350.00 DKK)
Forsendelser med fly til Grønland (Max 5 kg. - 2-7 dage)
Blue Water Shipping har 3 ugentlig flyafgange fra Danmark til Grønland (Kangerlussuaq / Søndre Strømfjord).

Fragtprisen gælder max 5 kg og max volumen på 50 x 40 x 40 cm. Vi kontakter dig med oplysninger omkring tillæg hvis din pakke overstiger vores fragtgrænse.

Leveringstid til Kangerlussuaq: 2-3 dage.

Leveringstid til Nuuk: 3-4 dage.

Leveringstid til øvrige Grønland: 4-7 dage.

Kreditkort og omkostninger Når du skal betale for dine varer, skal du vælge et af ni betalingsmuligheder. Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige muligheder, bortset fra dankort.
Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Dankort (Gratis)
VISA-Dankort (Gratis)
VISA (Gratis)
VISA Electron (Gratis)
Master Card (Gratis)
Maestro (Gratis)
Bankoverførsel (Gratis)
ViaBill (Gratis) Læs mere

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vælg venligst variant

Kontakt os

Skriv til os

info@GrejFreak.dk

Vi bestræber os på at besvare henvendelser indenfor 24 timer, også aften, weekend og helligdage.

Ring til os

71 99 63 61

Telefonen har følgende åbningstider:

Mandag: 10.00 til 22.00
Tirsdag: 10.00 til 22.00
Onsdag: 10.00 til 22.00
Torsdag: 10.00 til 22.00
Fredag: 10.00 til 19.00
Lørdag: 10.00 til 16.00
Søndag: 10.00 til 16.00 


Bemærk at telefonen er lukket alle helligdage.


MINI FAQ

Følg os på sociale medier

Følg GrejFreak.dk på sociale medier og få opdateringer om nye produkter, tilbud, konkurrencer og meget mere!

GrejFreak.dk på Facebook GrejFreak.dk på Instagam GrejFreak.dk på YouTube

Besøg os

Prøv dit grej før du køber det i vores showroom på Gunnar Clausens Vej 58 i Viby J.

Mandag: 10.00 til 19.00
Tirsdag: 10.00 til 19.00
Onsdag: 10.00 til 19.00
Torsdag: 10.00 til 19.00
Fredag: 10.00 til 19.00
Lørdag: 10.00 til 16.00
Søndag: 10.00 til 16.00 


Bemærk at showroom har lukket alle helligdage.

Trustpilot
Trustpilot