Herunder vil vi i denne persondatapolitik beskrive og forklare, hvordan vi indhenter og bruger persondate, som du afgiver til os, eller som vi indsamler om dig via vores hjemmeside. Det kan både være dine oplysninger for at kunne sende en ordre til dig, men også oplysninger om din adfærd på hjemmesiden.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

GrejFreak ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev/kundeklub
  • Integration med nyhedsbreve
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback (gennem telefon, mail og chat)

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på grejfreak.dk er GrejFreak ApS, CVR-nr. 31585538, Gunnar Clausens Vej 58, 8260 Viby J, tlf. 71 99 63 61 og e-mailadresse info@grejfreak.dk. Direktøren og de ansatte i GrejFreak ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi i henhold til Databeskyttelsesforordningens artikel 6, litra b for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale i henhold til Databeskyttelsesforordningens artikel 6, litra b.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket. Behandlingen af disse personoplysninger sker i henhold til Databeskyttelsesforordningens artikel 6, litra f.

I forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside indsamler vi oplysninger om din ip-adresse, browser, søgninger, hvor du klikker og lignende adfærd. Dette bruges til at lave statistik for at kunne analysere brugen af vores hjemmeside med det formål at optimere den bedst muligt. Samtidig vil vi gerne gerne vise dig de mest relevante produkter for dig - både på vores hjemmeside, men også for at kunne markedsføre disse via Google og Facebook. Dette samtykke indhenter vi via vores cookie-banner.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af vores nyhedsbrev) vil blive slettet 3 år efter, at du har modtaget din vare.

Ved at besøge vores Facebook-side indsamler vi oplysninger om brugernes adfærd på vores Facebook-side - deriblandt antal likes, personer der liker vores side, antal sidevisninger, opslagenes rækkevidde og lignende. Dette indsamler vi som fælles dataansvarlige med Facebook, og du kan læse aftalen om fælles dataansvar her.

Modtagere af personoplysninger

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. PostNord, Burd og Blue Water med henblik på levering af dine ordrer.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem ScanNet A/S, som fungerer som vores databehandler.

Vi videregiver eller overlader dine personoplysninger til eksterne modtagere, herunder vores databehandlere, rådgivere og til de for opgaven eventuelt nødvendige samarbejdspartnere. Disse er der indgået databehandleraftaler med. Nogle af vores databehandlere kan være beliggende udenfor EU/EØS, men alle med lovligt overførselsgrundlag.

Dine rettigheder

Du har ret til indsigt og berigtigelse, dvs. du kan når som helst se alle dine indtastede data på vores platform og berigtige/opdatere oplysningerne.

Du har ret til at anmode om sletning, dvs. du kan få dine personoplysninger slettet, medmindre vi af regnskabsmæssige eller juridiske årsager skønner, at det er nødvendigt at beholde dem i en længere periode. Oplysningerne slettes senest, når eventuelle formueretlige krav er forældet.

Du har ret til begrænsning af behandling, dvs. du kan styre eventuel begrænsning af behandlingen.

Du har ret til indsigelse, dvs. du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du har ret til at få overført oplysninger (dataportabilitet). Det betyder, at du til enhver tid kan hente eller få tilsendt oplysningerne.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet. Hvis du ønsker at klage, vil vi selvfølgelig være glade for at blive orienteret, og gøre hvad vi kan for at gøre dig tilfreds, men du er altid berettiget til at klage direkte til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk.

Senest opdateret 24. august 2021.