GRATIS FRAGT VED KØB OVER 499,-
KUNDESERVICE 71 99 63 61
Din indkøbskurv er tom


Garmin - Tactix Delta

Så er det nye Garmin Tactix Delta Taktiske GPS Ur udkommet!Garmin Tactix Delta Watch infographic

Garmin Tactix Delta Watch running

Endnu en gang har Garmin overrasket os omkring, hvor funktionelt et ur egentlig kan være. Med et større display, nye funktioner, Stealth Mode, Kill Switch, Garmin Pay, intelligent batteri og tonsvis af andres egenskaber, så er Tactix Delta en klar opgradering fra tidligere modeller.Se hele produktbladet som PDF her


Køb tactix delta knap

Tactix Delta er uret til den moderne soldat

Garmin Tactix Delta er det ultimative ur til den professionelle soldat, der vil have overblik over sin træning og overholde de krav for GPS-ure der kan blive stillet i tjenesten. Dette ur benytter sig af 2 banebrydende teknologier, som især er målrettet den moderne soldat.

Med Stealth Mode funktionen bliver der sørget for, at din data ikke bliver delt. Det fungerer ligesom Airplane Mode på din smartphone, som du hurtigt og nemt kan slukke/tænde for. Dette forhindrer at andre kan opspore dine ruter, samlingspunkter eller andet relevant information som kan misbruges.

Kill Switch er ligeledes en nødvendig funktion for soldaten, da du lynhurtigt kan slette alt information på uret f.eks. GPS-positioner, ruter, samlingspunkter, hjemmebase og resette dit Garmin Tactix Delta ur til fabriksindstillinger. Alt sammen vigtigt information som ikke må falde i de forkerte hænder.Træningsfunktioner

Uanset om du er en professionel soldat, outdoorentusiast eller er engageret i en bestemt sportsgren, så kan Tactix Delta dække alle dine behov. Med træningsfunktioner der strækker sig over utallige discipliner, så kan uret helt sikkert dække din hobby. Sportsfunktionerne indebærer alt fra løb, cykling, klatring, svømning, faldskærmsudspring, ski, golf, sejlsport og mange flere.

Garmin har blandt andet udviklet en app til faldskærmsudspring ved navn Jumpmaster App. Denne app er tilegnet erfarne faldskærmsudspringere og følger militære retningslinjer af HARP (High altitude release point). Tactix Delta opfanger automatisk, hvornår du er sprunget og navigere dig hen til dit landingspunkt ved hjælp af urets indbygget barometer og kompas.Tidløs design

Med et All-Black design så har Garmin Tactix Delta et tidløs design, som ikke går af mode. Uret har en 1.4 tommer display som er knivskarpt og er nemt at aflæse i alle typer lysforhold. Urremmen matcher uret i den minimalistiske sorte design, men det er muligt at udskifte remmen helt uden brug af værktøjer. Urets knapper er rillede og store, så du præcist kan navigere rundt i uret, både i vådt vejr og med handsker.

For at uret har en fremragende holdbarhed, så har Garmin benyttet safirglas til displayet, så der ikke bliver dannet ridser. Tactix Deltas bezel er behandlet med Diamond-like-carbon (DLC) som også har ridseresistente egenskaber. Kort sagt kan Garmin Tactix Delta gå igennem ild og vand uden at det bliver grimt og slidt efter længerevarende brug.

Køb Garmin Tactix Delta her knap

Soldat i camouflage med garmin ur


Garmin ur der viser altimeter og barometer

Garmins mest præcise målinger til dato

Takket være Garmin banebrydende teknologier er der taget højde for alt, når du er på farten. Er du bjergbestiger? Så måler uret iltindholdet i dit blod, for at sende dig information om hvordan din krop klarer sig i højder takket være PulsOx funktionen og den indbygget pulsmåler.

En anden funktion som Garmin har implementeret i sin Tactix Delta model, er PacePro som giver dynamisk tempovejledning baseret på elevationer på din rute. Den måde det fungerer på er, at du indtaster din rute og derefter din standardhastighed. Så måler Tactix Delta alle elevationer i ruten, og udregner din forventet ankomst. Dette giver dig en bedre vurdering af, hvor langt du når på din rute, før du skal slå camp op.

Et af Garmin Tactix Delta's nye funktioner er VO2 MAX som ikke blot måler din træning, men tager højder for varme og højder som kan have indflydelse for dine resultater. Her måler uret din iltoptagelse og atletiske ydeevne via. urets pulsmåler der foretager målinger ved dit håndled. VO2-MAX giver dig en præsentationsscore som naturligt vil stige i takt med, at du kommer i bedre form.

Interfacet på dit Garmin Tactix Delta ur kan tilpasses, så den fremviser den information der er interessant for dig. Det er blandt andet muligt at dele skærmen op i 8 felter, der fremviser de datamålinger som du har indstillet dit Tactix Delta ur til.Smart Connected

Med et bredt udvalg af apps, så er Garmin nye Tactix Delta for alvor et smartwatch. Tag f.eks. deres Garmin Pay applikation. Dette fungerer ligesom kontantløs betaling, så du nemt kan smutte forbi bageren under din morgenløbetur, og hente dit morgenbrød uden at skulle have pung med.

Er du en udendørs entusiast eller eventyrlystne så er Garmins InReach abonnement et vigtigt sikkerhedsnet til dine rejser. InReach giver dig mulighed for at udsende et SOS-signal og kommunikere med omverdenen. Så kan du altid få hjælp hvis en ulykke skulle ske. Signalet bliver opfanget af GLONASS og Galileo satellitsystemer som sammen har dækning i hele verden.

Køb Garmin Tactix Delta her knapAktivitetstracking, heldagsovervågning af helbred og intelligente notifikationer

Tactix Delta tracker mange vitale data i løbet af dagen og giver god informativ indsigt omkring dit helbred, fx om du har en stresset dag, hvor mange skridt du har taget, antal forbrændte kalorier og søvnmonitorering. På siden hvor du får smart-notifications bliver interfacet opdateret og gør det let at se hvilken handling du skal tage. Musikapps er allerede installeret på uret, så du kan enten streame direkte eller benytte urets integrerede 32 GB lagring. Du kan bl.a benytte Spotify eller Deezer. Der skal benyttes høretelefoner eller højtaler til dette.


Med Garmin Tactix Delta kan du også forbinde med InReach Mini, Alpha & Astro, Xero og andre kompatible enheder. Med Tactix Delta kan du benytte inReach bare med urets interface. Du kan sende presets, læse indgående beskeder, svare med hurtig-svar eller skrive beskeder og starte eller stoppe din tracking. Derudover er det muligt at trigger din SOS-alarm, modtage beskeder via GEOS, bruge nød-hurtig-svar eller skrive dine egne beskeder. Til tracking af din hund skal du blot forbinde til din Alpha/Atemos hundetracking og så kan du følge med på dit Tactix Delta hvor din hund befinder sig og endda følge flere hunde på samme tid. Ved brug af Xero widget kan du tracke præcis hvor din pil sidst landede.

Køb Garmin Tactix Delta her knap


Tactix Delta fra Garmin - Promo billedeSe andre populære Garmin ure her >Køb Garmin Fenix 6 Sapphire ur

Køb Garmin Instinct Ur

Køb Garmin instinct tactical edition ur

Køb Garmin Tactix Charlie ur
GrejFreak modtog Børsen Gazelle prisen i 2016

GrejFreak modtog Børsen Gazelle prisen i 2017

GrejFreak modtog Børsen Gazelle prisen i 2018

GrejFreak modtog Børsen Gazelle prisen i 2019