Vi er dansk agent for disse brands
 

 

 

 

Kontakt mere end gerne vores erhvervsafdeling (B2B/B2G)

Er jeres virksomhed interesseret i at blive forhandler af et eller flere af de fede brands som vi er dansk agent for, så tag gerne kontakt til os for at høre mere omkring mulighederne for at blive B2B kunde ved os.

Selvom du ikke er fast B2B kunde ved os, sidder vi også klar til at hjælpe, hvis du har forespørgsler på større ordre, eller forespørgsler på bestilling af firmagaver med jeres logo. 

Kontakt os
Email B2B@grejfreak.dk
Telefon +45 7871 4747
WhatsApp +45 7871 4747

 

Telefonen er som udgangspunkt åben mandag til fredag 10:00-14:00. Der kan være dage hvor vi er optaget af salgsmøder og ikke er til stede ved telefonen. Send os derfor gerne en mail eller besked på Whatsapp, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Se vores B2B handelsbetingelser her: B2B Handelsbetingelser

Sådan betaler du med EAN

Ønsker I at betale med EAN-Fakturering kan I indtaste jeres EAN-nummer i købsprocessen, hvorefter vi sender fakturaen i OIOUBL format via Nemhandel-systemet.

Vigtigt omkring EAN-fakturering

  • Jeres CVR-nummer må ikke indtastes, da EAN betalingsmuligheden dermed forsvinder.
  • Det er kun muligt at få leveret med erhvervslevering til døren.
  • Leveringsadresse og EAN-adressen skal matche.

Fede fordele som B2B-forhandler

  • Fantastisk kundeservice – E-mærket og 5 stjerner på Trustpilot.
  • Eget login til vores hjemmeside, med forhandler priser på distributør brands
  • Fede mængderabatter 
  • Mulighed for at bestille og betale direkte fra hjemmesiden 
  • Mulighed for at betale med faktura – Efter aftale 
  • Afhent gratis din ordre i vores Showroom, eller arrangere selv afhentning fra vores lager

Om GrejFreak.dk

Her hos GrejFreak.dk er vi vilde med outdoor, militær, jagt og meget mere, og vi har selv både stor interesse og erfaring inden for alle de nævnte kategorier. GrejFreak.dk blev grundlagt tilbage i 2008 af Casper og Kristian. To gode kammerater der har stor interesse i specielt outdoor, jagt og militær, som gerne ville give andre entusiaster muligheden for at handle en masse forskelligt grej til overkommelige priser.

Vi har bred erfaring

Hos GrejFreak.dk har vi bred erfaring inden for alle vores kategorier, og vi imødekommer enhver udfordring. Vi går meget op i selv at kvalitetsteste vores produkter, så vi ved så meget som muligt om dem. På den måde kan vi på bedste vis rådgive jer for at finde den bedste løsning – uanset hvilket komplekst behov I end måtte have. I vores showroom får I rig mulighed for at se, mærke og prøve produkterne, inden I beslutter jer.

Hvorfor blive B2B-forhandler ved GrejFreak.dk?

Når I handler med os, får I selvfølgelig den rette rådgivning og vejledning, den altid imødekommende kundeservice samt den velkendte høje kvalitet, som I måske kender i forvejen, når I har handlet som B2C-kunde.

Som B2B-forhandler vil vi mere end gerne sælge fedt grej til jeres virksomhed, men vi er også meget interesserede i at lære jer at kende, da vi på den måde kan få stablet et godt og langvarigt samarbejde på benene, hvor I får gode priser så I kan sælge produkterne videre til jeres B2C kunder.

Derudover er det muligt selv at lave en bestilling fra vores hjemmeside og betale med kort, EAN eller faktura (efter aftale).
Hurtig levering af laver ordre af laver vare – Ofte den efterfølgende hverdag, ved levering i Danmark.

Mission og vision

Vores mission er at gøre det lettere for vores B2B-forhandlere at handle kvalitetsudstyr til militær, outdoor, jagt og meget mere ved at have markedets bedste kvalitetsprodukter og kundeservice.

Vores vision er at etablere samt udvikle os på B2B-markedet og blive kundernes fortrukne netbutik med specialprodukter, hvor kundernes behov og ønsker altid er i fokus. Ydermere ønsker vi at skabe et stort kendskab til vores sortiment.