Vi er dansk agent for disse brands
 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt mere end gerne vores B2B- og B2G-sælger

Er I nysgerrige, har I spørgsmål eller noget tredje, er I altid velkomne til at kontakte vores B2B-sælgere. Vi er altid klar til at hjælpe jer med, hvad end I har brug for.

Kontakt os
Email B2B@grejfreak.dk
Telefon +45 7871 4747
WhatsApp +45 7871 4747

Telefonen er åben Mandag til onsdag: 10.00 - 14.00 og fredag: 10.00 - 14.00

Se vores B2B handelsbetingelser her: B2B Handelsbetingelser

 

Praktisk information

For at blive B2B-kunde hos GrejFreak.dk skal jeres virksomhed være registreret med et CVR nummer. Størrelsen på jeres virksomhed er fuldstændig underordnet for os. Som B2B-kunde hos GrejFreak.dk er der flere forskellige måder, du kan betale på:

 • Betalingskort
 • Kreditkort
 • Debetkort
 • Faktura (kun efter aftale)
 • EAN

 

OBS: Ønsker I at betale med EAN-fakturering, kan I indtaste jeres EAN-nummer i købsprocessen, hvorefter vi sender fakturaen i OIOUBL format via Nemhandel-systemet. Jeres CVR-nummer må ikke indtastes, hvis I ønsker at betale med EAN-fakturering, da betalingsmuligheden dermed forsvinder.

 

Fede fordele som B2B- og B2G-kunde hos GrejFreak.dk

Som B2B-kunde hos GrejFreak.dk får I en masse fordele:

 • Se, mærk og prøv grej i vores showroom/butik

I har altid mulighed for at komme og prøve alt det grej, som vi har på lager i vores showroom/butik på Gunnar Clausens Vej 58. 8260 Viby J. Her har I også mulighed for at købe dét, som I beslutter jer for. Se vores åbningstider her: Åbningstider

 • Fede mængderabatter

Vi vil gerne tilbyde alle vores kunder fordelagtige priser, og derfor kan I opnå fede mængderabatter, når I bestiller større ordrer på én gang. Vi sætter os gerne ned med jer for at høre, hvad jeres behov er, og derudfra kan vi lave en aftale.

 • Professionel assistance

I kan altid kontakte vores kompetente B2B-team, som er klar telefonisk eller på mail. Derudover har I også altid mulighed for at arrangere et personligt med mødes vores B2B-sælgere til en uforpligtende snak.

 • Afhent gratis i vores showroom/butik

GrejFreak.dk tilbyder dig som kunde, at du gratis kan afhente dine bestilte varer i vores showroom på Gunnar Clausens Vej 58, Viby J efter aftale med os. Vi vil nemlig gerne gøre det så nemt for jer som muligt, og hvis det er selvafhentning, så lad os få lavet en aftale hurtigst muligt.

 • Kundeklub

I kan ligesom vores B2C-kunder blive medlem af vores kundeklub helt gratis. Som medlem af kundeklubben er I de første til at modtage nyheder, gode tilbud og meget andet.

 • Vi er e-mærket

GrejFreak.dk er e-mærket, som fungerer som plejemærke for, hvornår en online butik har trygge rammer for brugerne – B2C, B2B og B2G-kunder. E-mærket er med til at skabe en god købsoplevelse for alle vores danske kunder på internettet, da det er en dansk certificeringsordning, som skal vække tillid mellem brugere og internetbutikker.

 • Få customized dine produkter hos os

Skal I bruge jeres logo eller andet på noget fedt grej, så har I også muligheden for at få customized dette hos os. Vi kan lave det på det meste af vores grej, og vi har stor erfaring indenfor det. Vi kan altid tage en uforpligtende snak for at finde ud af, hvordan og hvorledes.

 

Sådan betaler du med EAN

 

How To EAN

Ønsker I at betale med EAN-fakturering, udfyldes jeres CVR-nummer ikke.

 

I udfylder:

 • Fornavn
 • Efternavn
 • Firmanavn
 • EAN-nummer
 • Adresse
 • Postnummer
 • By
 • E-mail
 • Telefonnummer
 • Indkøbsordrenummer

 

Hvis i udfylder CVR-nummer, vil betalingsmuligheden med EAN-nummer forsvinde.

 

Vores B2B-ansvarlige kan kontaktes telefonisk på +45 7871 4747 inden for almindelig arbejdstid; 10:00-16:00. Hvis det ikke er muligt at kontakte os i det telefoniske tidsrum, kan vi kontaktes pr. mail

 

Bliv B2B-kunde ved GrejFreak.dk

Her hos GrejFreak.dk er vi vilde med outdoor, militær, jagt og meget mere, og vi har selv både stor interesse og erfaring inden for alle kategorierne. GrejFreak.dk blev grundlagt tilbage i 2008 af Casper og Kristian. To gode kammerater der har stor interesse i specielt outdoor og militær, som gerne ville give andre entusiaster muligheden for at handle en masse forskelligt grej til overkommelige priser. Hos GrejFreak.dk kan du blive B2B-kunde, hvor I kan se frem til et godt samarbejde med fede fordele, hvor vi vil gøre vores bedste for at hjælpe jer med at finde den bedste løsning på jeres ønsker og behov. Så får I nemlig mere tid og overskud til at holde fokus på jeres kunder.

Vi har bred erfaring

Hos GrejFreak.dk har vi bred erfaring inden for alle vores kategorier, og vi imødekommer enhver udfordring. Vi går meget op i selv at kvalitetsteste vores produkter, så vi ved så meget som muligt om dem. På den måde kan vi på bedste vis rådgive jer for at finde den bedste løsning – uanset hvilket komplekst behov I end måtte have. Vi har altid leveret en masse grej til vores B2C-kunder, men på grund af større og større efterspørgsel fra B2B-markedet, udvider vi, og I har nu mulighed for at blive kunde hos os. Som B2B-kunde hos os, kan I vælge produkter fra hele vores sortiment, hvor I både kan bestille online eller besøge os i Aarhus. I vores showroom får I rig mulighed for at se, mærke og prøve produkterne, inden I beslutter jer.

Vi vil gerne have jer som partner

Når I handler med os, får I selvfølgelig den rette rådgivning og vejledning, den altid imødekommende kundeservice samt den velkendte høje kvalitet, som I måske kender i forvejen, når I har handlet som B2C-kunde. Som B2B-partner vil vi mere end gerne sælge fedt grej til jeres virksomhed, men vi er også meget interesserede i at lære jer at kende, da vi på den måde kan få stablet et godt og langvarigt samarbejde på benene.

Mission og vision

Vores mission er at gøre det lettere for vores B2B-kunder at handle kvalitetsudstyr til militær, outdoor, jagt og meget mere ved at have markedets bedste kvalitetsprodukter og kundeservice.

Vores vision er at etablere samt udvikle os på B2B-markedet og blive kundernes fortrukne netbutik med specialprodukter, hvor kundernes behov og ønsker altid er i fokus. Ydermere ønsker vi at skabe et stort kendskab til vores sortiment.