Handelsbetingelser for erhvervskøb (B2B)

Købsbetingelserne gælder for almindelige erhvervskøb såvel som salg til forhandlere af brands, vi er agenter for. Siden ejes og drives af:

GrejFreak ApS
CVR-nr. 31585538
Gunnar Clausens Vej 58
8260 Viby J
Tlf. 71994150
b2b@grejfreak.dk

Betaling

Der er mulighed for at betale med betalingskort, MobilePay, bankoverførsel samt via EAN for offentlige institutioner. Efter aftale kan der også betales via faktura. Der kan være gebyr på både kortbetaling samt betaling via faktura, når der er tale om et erhvervskøb. Der gives som udgangspunkt ikke kredit hos GrejFreak.dk, medmindre andet er aftalt mellem kunden og GrejFreak.dk.

GrejFreak.dk bevarer ejendomsretten til de leverede varer indtil fuld betaling finder sted. GrejFreak.dk forbeholder sig retten til at tilbagetage varer, hvis betaling ikke sker efter aftale.

Bestilling og priser

Der er først indgået en bindende aftale med GrejFreak.dk, når kunden har modtaget en skriftlig bekræftelse fra GrejFreak.dk.

Efter udstedelse af bekræftelse samt afsendelse af varer fra GrejFreak.dk har fundet sted, kan ordren ikke ændres eller annulleres – kun hvis dette aftales og godkendes af GrejFreak.dk. Priser fremgår af den bekræftelse, som kunden modtager fra GrejFreak.dk.

Fragt & Levering

Alle pakker bliver omdelt med det valgte fragtselskab, hvor priser kan variere efter vægten.

Priser på paller kan variere og er afgjort efter størrelse og vægt på den enkelte ordre.

Leveringstider er vejledende og fremgår på alle produktsider. Der kan forekomme forsinkelser på større bestillinger samt varer der skal importeres. Er andet ikke aftalt, har GrejFreak.dk ret til at levere før det anførte tidspunkt, dog skal GrejFreak.dk orientere kunden før den forventede tidligere levering.

GrejFreak.dk tilbyder, at kunden kan afhente varerne gratis efter aftale på Gunnar Clausens Vej 58, 8260 Viby J.

Er kunden ikke klar til at modtage eller afhente varerne på det aftalte tidspunkt og/eller sted, berettiges GrejFreak.dk til at opbevare kundens vare for kundens regning. Der kan desuden komme yderligere fragtgebyr grundet genlevering. Udgifter i forbindelse med forgæves levering og genlevering afholdes af kunden.

Ved modtagelse og inden brug af varen skal kunden straks gennemgå det leverede for at sikre, at der ikke forekommer mangler samt farve- og nuanceforskelle. Opdages der fejl og mangler i forbindelse med gennemgangen, skal kunden straks og senest syv dage fra modtagelse meddele dette skriftligt til GrejFreak.dk. Meddeles fejl og mangler ikke skriftligt til GrejFreak.dk indenfor dette tidsrum af kunden, så er disse mangler ikke længere gældende.
GrejFreak.dk har retten til selv at afgøre samt vurdere, hvordan fejl og mangler afhjælpes.

GrejFreak.dk forholder sig retten til at annullere ordrer samt standse levering med omgående virkning såfremt:

  • Hvis fakturaer ikke betales rettidigt af kunden
  • Hvis der ikke gives korrekte oplysninger til GrejFreak.dk
  • Hvis kunden er insolvent
  • Hvis kunden har misligholdt aftalen
  • Hvis en købspris er angivet ukorrekt
  • Hvis købet er foretaget med henblik på videresalg medmindre andet er aftalt mellem GrejFreak.dk og kunden

Reklamationsret

Når du handler som erhvervsdrivende eller offentlig institution, har du hos os en reklamationsfrist på 6 mdr., og såfremt du ønsker at udnytte denne, skal Kunden skriftligt reklamere til GrejFreak.dk.

  • Denne skriftlige reklamation skal ske straks efter, at Kunden er bekendt med fejlen, men senest inden seks måneder efter levering.
  • Kunden er forpligtet til at undersøge varen, inden kunden kvitterer for modtagelse.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret eller ombyttet, afhængig af den konkrete situation.

Ved erhvervskøb skal du som kunde selv betale for fragten til vores adresse.

Varen sendes til:
GrejFreak Aps 
Gunnar Clausens Vej 58
8260 Viby J

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  
 

Klager

Hvis du ønsker at klage over dit erhvervkøb, skal du kontakte B2B@Grejfreak.dk. Værneting vil være retten i Aarhus.

Senest opdateret den 28. april 2020