GrejFreak.dk's historie


GrejFreak ApS blev stiftet den 1. juli 2008 af Kristian Rasmussen og Casper Pedersen. Kristian er tidligere Overkonstabel ved Jydske Dragonregiment, og har bl.a. været udstationeret i Kosovo på hold 17 og i Afghanistan på hold 7. Casper er uddannet Bachelor i International salg og marketing ved Erhvervsakademiet i Aarhus og har stor interesse i det civile friluftsliv.

Formålet var fra start at dække professionelle soldaters behov for den nyeste og bedste udrustning på markedet. Herunder bl.a. at markedsføre produkter fra producenter der ikke hidtil har været introduceret på det danske marked - således opstod militærshoppen.

Virksomhedsgrundlaget bygger på et utal af erfaringer og anbefalinger gjort af professionelle soldater fra alle grene i Det Danske Forsvar. Det er et faktum, at nutidens soldater supplerer deres kampuniform med udrustning, som de af forskellige årsager ikke får udleveret af Forsvaret. Det er især soldater, som har været udstationeret i Irak og Afghanistan, der oplever, at det er nødvendigt at købe sit eget grej.

Siden august 2008 er der løbet meget vand under broen, og stigende efterspørgsel på flere civile produkter resulterede i lanceringen af en helt ny hjemmeside, som åbnede i maj 2011. Den nye hjemmeside havde til formål at gøre GrejFreak.dk til leverandører af udstyr til hele Danmarks befolkning. Dermed opstod outdoorshoppen.

Efter 6 år i garagen flyttede vi i efteråret 2014 til 300 kvm lager i Viby J, da pladsen var ved at være trang. Efter nogle år var det igen tid til at søge nye markeder. Derfor indgik vi i 2015 aftaler med leverandører om jagtudstyr, hvilket gjorde det muligt at åbne jagtshoppen i foråret 2016.

Således var vi oppe på tre shops på hjemmesiden og 300 kvm blev pludselig også for lidt. Derfor overtog vi i sommeren 2016 en ny lagerhal på 600 kvm hvilket i alt gav os 900 kvm. På denne plads har vi over 40 mænd og kvinder ansat og 250 brands på tværs af de tre shops. Den vilde udvikling gjorde at omsætningen i perioden fra 2012 til 2016 i gennemsnit vækstede 84,2% om året.

Hos GrejFreak.dk ønsker vi at være de bedste på markedet, og det gælder både på kvalitet, pris og udvalg. Vi holder en stram produktpolitik, således du som kunde kan være helt sikker på kun at få det bedste. Og med vores prisgaranti, kan du altid være sikker på at vi er de billigste i hele Danmark.

Derudover ønsker vi at give vore kunder den bedste service, og hjælper gerne med at skaffe helt specielt udstyr hjem. Vi er til at snakke med, og er I en deling, et helt kompagni, en forening eller et firma så kan der være ekstra gode fordele at hente. Kontakt os for at høre nærmere.

Med venlig hilsen

Casper & Kristian

 

 

 

 

 GrejFreak.dk tal & facts

 

Grundlagt i 2008

Showroom & lager I Viby J

Børsen Gazellevirksomhed 4 år i træk: 

Antal følgere på facebook:

Antal produkter:

Antal medarbejdere:

Antal brands: 

Lager: 

Kundetilfredshed på Trustpilot: 

 

 


(2016, 2017, 2018, 2019)

50.000

30.000

50

400

900 kvm

4,9 af 5,0

 

 

 


Vores vision:

"Vi ønsker at blive Danmarks førende netbutik med specialprodukter, hvor kunderne er i konstant fokus" 

 

Vores mission:

"Vi ønsker at tilbyde vores kunder kvalitetsudstyr til militær, outdoor og jagt ved at have markedets bedste produkter og kundeservice"

 


GrejFreak.dk's Sponsorater

Hos GrejFreak.dk vil vi gerne støtte en god sag. Vi støtter og bidrager i det omfang det er muligt og for tiden yder vi støtte til følgende foreninger og organisationer.