Er du udsendt for Danmark?

Er du udsendt, så har du mulighed for at modtage post på din feltpostadresse i missionsområdet. Ønsker du at pakken skal sendes til din feltpostadresse så kan du enten skrive den direkte ind som leveringsadresse, eller skrive den i kommentarfeltet nederst på check out siden. 

For at vi kan sende pakken til din feltpostadresse har vi brug for følgende informationer:

  • Navn
  • Medarbejdernummer.
  • Grad
  • Enhed
  • Deling

Hvis du er i tvivl så bare kontakt os via E-mail info@grejfreak.dk eller telefon 78 72 34 34. Du kan også finde mere information på Forsvarets hjemmeside her: 

Link til Forsvarets hjemmeside omkring feltpost til soldater

Told- og momsregler 

Vi gør samtidig opmærksom på at Forsvaret har oplyst at Feltposttjenesten ikke er tiltænkt som en mulighed for at opnå momsfritagelse eller anden afgiftsfritagelse, og at Forsvaret ikke kan hjælpe med dette. 

SKAT oplyser ydermere at for at opnå momsfritagelse, skal man have permanent adresse i det land en vare udføres til. Læs mere på SKAT’s hjemmeside her:

 

Se mere på www.skat.dk > Told > Internethandel > Internethandel uden for EU.

Vi har flere gange været i kontakt med Skat om det for at være på den sikre side, og de har sagt, at det vil være imod lovgivningen at sende det uden moms til missionsområdet med feltpost. 

Ifølge Skat er det blandt andet fordi at modtageren ikke har en fast adresse i et ikke-EU-land (altså udførsel af en vare til et ikke-EU-land som borger i det pågældende land), og at pakken reelt sendes til Forsvaret i Danmark, der internt distribuerer den videre til udlandet. Vi har fået fortalt, at hvis det bliver opdaget, at butikker alligevel sender det momsfrit, kan der komme en efteropkrævning af den manglende moms hos virksomheden og slutkunden.