Herunder kan du se ledige stillinger hos GrejFreak.dk. Hvis du er interesseret i en stilling hos GrejFreak.dk, eller har du nogle spørgsmål så kontakt os endelig. Du er meget velkommen til at kigge forbi til en uforpligtende samtale og rundvisning. Skriv en mail til HR@GrejFreak.dk eller ring til på 71 99 63 61.

 

Praktikant til indkøb

Vil du være med til at indkøbe alt det fede grej?
Så er du måske den praktikant vores Indkøbsafdeling er på jagt efter.

Kom og vær en del af et ungt og dynamisk team!

GrejFreak.dk er en virksomhed i kraftig vækst og med store ambitioner. Derfor har vi brug for flere hænder, som vil være en del af vores “Grej-Team”, der består af over 50 mænd og kvinder.

Hvem er du

Vi søger en Handelsøkonomstuderende, eller tilsvarende uddannelse, som vil være i lønnet praktik i 10-11 måneder med henblik på fastansættelse på fuld tid bagefter. Det er vigtigt, at du har gode kommunikationsevner og at dit engelsk er godt, idet du på ugentligt basis vil være i kontakt med vores leverandører i både ind- og udland. Derudover skal du have flair for tal og godt kan lide matematik og regneark, samt have en stor IT-forståelse, da vi arbejder i mange forskellige IT-systemer samtidigt. Ydermere er det et plus, hvis du også har kendskab til de produkter vi forhandler.

 

Start: Hurtigst muligt
Sted: Gunnar Clausens Vej 58, 8260 Viby J
Arbejdstid: 37 timer om ugen
Løn: 15.000 kr/md

LÆS MERE OM STILLINGEN HER