Herunder kan du se ledige stillinger hos GrejFreak.dk. Hvis du er interesseret i en stilling hos GrejFreak.dk, eller har du nogle spørgsmål så kontakt os endelig. Du er meget velkommen til at kigge forbi til en uforpligtende samtale og rundvisning. Skriv en mail til HR@GrejFreak.dk eller ring til på 71 99 63 61.

Praktikant til B2B Salg

Kunne du tænke dig en praktikplads, hvor du har mulighed for at få et større indblik i virksomhedens B2B- aktiviteter? Hos GrejFreak.dk søger vi lige nu en praktikant, som er passioneret omkring B2B salg og som har lyst til at arbejde med at vækste vores B2B afdeling. Har du lyst til at styrke dine kompetencer inden for B2B salg? Så læs med her!

Start: Primo august 2021
Sted: Gunnar Clausens Vej 58, 8260 Viby J
Arbejdstid: 37 timer om ugen
Løn: Ulønnet praktik

LÆS MERE OM STILLINGEN HER


Salgsassistent elev hos GrejFreak.dk

Brænder du for salg – og nyder du samtidig en tur i skoven? Så er du måske vores nye salgselev! Hos os får du udfordringer og hjælp til hele tiden at blive bedre i din tid som elev. Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du får lov til at være vores faste ansigt overfor kunderne i det fysiske showroom. Samtidig får du lov til at prøve kræfter med omnichannel salg og kundeservice, da du også vil komme til at arbejde med vores netkunder.

Start: Efter aftale
Varighed: 2 år
Arbejdstid: Fuld tid
Løn: Lønnet efter praktikaftale

LÆS MERE OM STILLINGEN HER


Marketingpraktikant hos GrejFreak.dk

Kunne du tænke dig en praktikplads, hvor du har mulighed for at få et større indblik i virksomhedens marketingaktiviteter? Hos GrejFreak.dk søger vi lige nu en praktikant, der studerer marketing, og som ønsker at blive en del af vores ambitiøse marketingteam. Har du lyst til at styrke dine kompetencer inden for marketing, og brænder du for online markedsføring samt digital kommunikation? Så læs med her!

Du vil komme til at indgå i et ungt team, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og du kan være med til at sætte dagsordenen for planlægning og udarbejdelse af nye og spændende marketingstiltag.

Start: Primo August 2021
Varighed: Efter aftale, men typisk 4 måneder
Arbejdstid: Fuld tid, 37 timer om ugen
Løn: Ulønnet praktik

LÆS MERE OM PRAKTIKPLADSEN HER


Videopraktikant hos GrejFreak.dk

Kunne du tænkte dig en praktikplads, hvor du har mulighed for at få erfaring med videoproduktion? Hos GrejFreak.dk søger vi lige nu en praktikant, som ønsker at blive en del af vores ambitiøse marketingteam. Har du lyst til at styrke dine kompetencer inden for videoproduktion og redigering, og brænder du for online markedsføring samt digital kommunikation? Så læs med her!

Du vil komme til at indgå i et ungt team, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og du kan være med til at sætte dagsordenen for planlægning og udarbejdelse af nye og spændende videoer.

Start: Primo August 2021
Varighed: Efter aftale, men typisk 4 måneder
Arbejdstid: Fuld tid, 37 timer om ugen
Løn: Ulønnet praktik

LÆS MERE OM PRAKTIKPLADSEN HER