På denne side kan du finde Grejfreaks kontakt-informationer: 

Telefon: 71 99 63 61

E-mail: info@GrejFreak.dk

GrejFreak.dk er primært en webshop, men i forbindelse med vores lager har vi også et showroom som ligger i forbindelse af lageret, hvor du kan afhente varer og foretage køb ved de opstillede computerer. Klik på dette link for læse om åbningstiderne og mere information om vores showroom: GrejFreaks Showroom

GrejFreak ApS
Gunnar Clausens Vej 58
8260 Viby J
CVR: 31585538

Skriv til os på mail, så svarer vi som regel altid i løbet af ganske få timer det meste af døgnet, også i weekender og på helligdage.
Hvis du ønsker at tale med os direkte kan du altid ringe til os.
Du kan kontakte os på følgende telefonnummer +45 71 99 63 61

Spørgsmål til retur, prisgaranti eller fordele ved at handle med GrejFreak?

Erhvervshenvendelse - Hvordan skal du kontakte os?

GrejFreak.dk får ofte henvendelser fra forskellige parter, som ønsker et samarbejde. Vi er selvfølgelig meget beærede over de mange henvendelser.

Ønsker du et samarbejde i forbindelse med marketing eller andre erhvervsområder såsom spændende produkter du vil sælge os eller andet, kan du kontakte os på info@GrejFreak.dk og ikke på vores kundetelefon.

Kundetelefonen er forbeholdt vores kunder, og vi håber du vil udvise forståelse for dette.

Godkendt af e-handelsfonden

GrejFreak.dk er en e-mærket netbutik, som er godkendt af e-handelsfonden. Når du handler på e-mærkede netbutikker har du altid adgang til e-mærkets forbruger hotline.

GrejFreak.dk e-mærke

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på GrejFreak.dk - er du under 18 år skal du have dit eget betalingkort, som fx Visa Electron, Mastercard eller andet.

Bestilling af ikke-lagervarer

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os på info@GrejFreak.dk.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med GrejFreak.dk indgås aftaler på dansk. Vi byder alle rigtig hjertelig velkommen på vores webshop og i vores showroom.

Med venlig hilsen
Casper og Kristian