Mød de ansatte hos GrejFreak.dk

Herunder kan du blive klogere på hvem du egentligt snakker med når du ringer eller hvem du kan forvente at møde i vores showroom. Klik på "Læs mere" for at få en uddybende beskrivelse af de enkelte medarbejdere og deres funktioner.

Administration:


casper_pedersen​​​​​
Casper Pedersen
Medejer
Læs mere her

 

kristian

Kristian Juel Rasmussen 
Medejer
Læs mere her

 

Soeren Roejkjoer

Søren Røjkjær
E-commerce Manager
Læs mere her

 

014_mariap​​​​​
​​​​​​Maria Pedersen
Marketingkoordinator
Læs mere her

 

031_pia_hansen

Pia Hansen
Kontorassistent
Læs mere her

 

024_jeppe_christensen_01​​​​​
Jeppe Buus Christensen
Marketing & Sociale Medier
Læs mere her

 

Rebekka

Rebekka Alberta Thomsen
Indkøbsansvarlig
Læs mere her

 

AndersBrauer

Anders Brauer
Indkøber
Læs mere her

 

003_andreasp

Andreas Pedersen
Head of Logistics & Export
Læs mere her

 

 

Maria Straarup​​​​​
Maria Straarup
Indkøbsassistent & Content Writer
Læs mere her

Rasmus Burgwald Truelsen

Rasmus Burgwald Truelsen
Data Specialist
Læs mere her

Mia Jensen

Mia Jensen
Indkøbspraktikant
Læs mere her

 

 

Kundeservice:


 

Jesper Gorell​​​​​
Jesper Gorell Nielsen
Teamleder Kundeservice
Læs mere her

 

Andreas Klitte

Andreas Klitte
Kundeservice
Læs mere her

Christian-Gjeding-Soerensen

Christian Gjeding Sørensen
Kundeservice
Læs mere her

 

SilleT

Sille Tzouras
Kundeservice
Læs mere her

022_stefan_thrysoe

Stefan Bødskov Thrysøe
B2B Ansvarlig
Læs mere her

 

 

Butik:


 

Rune Vibe​​​​​
Rune Vibe
Showroom Ansvarlig
Læs mere her

Lukas Jensen

Lukas Jensen
Butik
Læs mere her

IdaP

Ida Pedersen
Butikselev
Læs mere her

 

 

 

Lager:


 

Søren Engelund Pedersen

Søren Engelund Pedersen
Teamleder Lager
Læs mere her

 

Dion Stegemejer 

Dion Stegemejer 
Lagermedarbejder
Læs mere her

005_maybritt_w

Maybritt Wideking
Lagermedarbejder
Læs mere her

 

 

JacobM​​​​​
Jacob Madsen
Lagermedarbejder
Læs mere her

Lone Busk Christensen​​​​​
Lone Busk Christensen
Lagermedarbejder
Læs mere her

 

000_placeholder​​​​​
Matias Bredgaard Christophersen
Lagermedarbejder
Læs mere her

 

 

 

Jakob Mølgaard​​​​​
Jakøb Mølggard
Lagerelev
Læs mere her

 

000_placeholder​​​​​
Winnie Kruse
Lagermedarbejder
Læs mere her

 

 

000_placeholder​​​​​
Christoffer Pilgaard
Lagermedarbejder
Læs mere her

 

 

Ungarbejdere:


 

CecillieN​​​​​
Cecillie Naundrup
Ungarbejder
Læs mere her

 

DanielBrockhoff​​​​​
Daniel Brockhoff
Ungarbejder

BenjaminV​​​​​
Benjamin Vestergaard Johansen
Ungarbejder

 

PhilipMies​​​​​
Philip Mies
Ungarbejder

 

MathiasPedersen​​​​​
Mathias Pedersen
Ungarbejder

 

 

 

 


casper_pedersen

Casper Pedersen

Casper er den ene af GrejFreak.dks to ejere. Han har en Bachelor i International salg og marketing ved Erhvervsakademiet i Aarhus. I det daglige er det derfor helt naturligt, at det er Casper, som står for vores marketingsopgaver, sociale medier og nyhedsbreve. For Casper kommer det at være iværksætter helt naturligt. Han brænder for forretningsudvikling og er altid på jagt efter nye spændende projekter som kan løfte virksomheden op på et nyt niveau.

Casper har en meget aktiv livsstil og har hele sit liv dyrket meget sport og udendørsaktiviteter. Det betyder også, at Casper har været på mange aktive rejser i alt fra vandreturer i Norge, Canada og Grand Canyon i USA, til fisketurer på søer i de store svenske skove. Casper er 32 år og kommer fra Beder syd for Aarhus. GrejFreak.dk blev grundlagt i Caspers barndomshjem i Beder, hvor virksomheden havde lager i Caspers forældres garage de første 6 år. Det betød også, at hele Caspers familie har været en meget aktiv del af virksomheden og dens udvikling.


001_kristian

Kristian Juel Rasmussen

Kristian er den anden medejer af GrejFreak.dk. Han var Konstabel og senere Overkonstabel ved Jydske Dragonregiment i Holstebro fra 2006 til 2010. I hans tid ved JDR var Kristian også udsendt med hold 17 til Kosovo og hold 7 til Afghanistan. Det var under Kristians første udsendelse til Kosovo i 2008, at han fik ideen til GrejFreak.dk, hvorefter han ringede hjem til sin barndomskammerat Casper og fortalte om det. Under et halvt år senere var GrejFreak.dk en realitet, og hjemmesiden var i luften. 

Kristian har efter sin tid i Hæren taget uddannelsen Maskiningeniør med overbygning i økonomi ved Aarhus Universitet. Kristians primære opgaver i virksomheden er vareindkøb og planlægning af fremtidige indkøb samt den tekniske udvikling af hjemmesiden og integration med nye IT systemer. Kristian er opvokset på en gård vest for Aarhus, hvor jagt var en yndet familieaktivitet. Kristian har derfor haft jagttegn, siden han var 16 år og har hele livet gået rigtig meget på jagt. Kristian flyttede i en alder af 12 år til Beder, hvor han senere møder Casper Pedersen.


006_soerenr

Søren Røjkjær

Søren Røjkjær er uddannet Multimediedesigner med speciale i Content Marketing. Det lyder vildt fancy, men i virkeligheden betyder det, at Søren er en grafisk nørd, som udover at kunne trylle i hele Adobe pakken også kan skrive kode. Deraf har han fået kælenavnet Pixelkongen eller bare Pixel, som vi kalder ham.

Søren sidder til dagligt og laver grafisk materiale til vores marketing og til selve hjemmesiden. Derudover arbejder han også med den tekniske opsætning af vores marketing og sammenspillet mellem hjemmesiden og AdWords, Facebook, nyhedsbrev og meget andet, som er endnu mere teknisk og helt sikkert også endnu mere nørdet.


014_mariap

Maria Pedersen

Maria er kandidat i Virksomhedskommunikation fra Aarhus Universitet, hvor hun har specialiseret sig i online markedsføring og sociale medier. Hun er derfor den perfekte marketingkoordinator, hvor hendes daglige opgaver omfatter alt fra SEO, AdWords, E-mail marketing, sociale medier og generelle kommunikationsopgaver i virksomheden.

Maria var under hendes uddannelse i praktik hos os fra september til december 2016, men hun var så god, at vi bare måtte tilbyde hende et job. Først på deltid som studiejob og nu på fuld tid efter hun fik hendes kandidatgrad. Maria er oprindeligt fra Limfjordsøen Mors, og det kan mærkes. Hendes behagelige Nordvestjyske sind har gjort hende til en smilende og altid glad person med en stor ja-hat på hovedet.


031_pia_hansen

Pia Hansen

Pia er kontormedhjælper, og sørger for at der altid er styr på papirerne. Dette er i sig selv en ret stor bedrift, da vi har rigtig mange leverandører som alle sender bilag og følgesedler i forskellige formater. Derfor går Pia også under navnet "kontordetektiven", da det nogle gange kræver en vis efterforskning at matche leveringer med fakturaer. Så det sætter vi stor pris på!

Derudover er Pia også en fremragende Poolspiller, og en god kollega som altid har lidt chokolade klar på de grå dage.


024_jeppe_christensen_01

Jeppe Buus Christensen

Jeppe aka "Keddemus" har ansvaret for vores sociale medier, samt vores produktsortiment indenfor jagt og våben. Jeppe startede som marketingspraktikant og fik efterfølgende jobbet som jagtansvarlig idet, han på meget overbevisende vis, fik skabt en illusion om at han er en dygtig jæger som altid laver dublé på snepper. Vi har stadig til gode at se billederne.

Vi opdagede hurtigt at Jeppe brugte det meste af sin arbejdstid på at tjekke Facebook og Instagram, så vi kunne jo ligeså godt gøre ham til ansvarlig for SoMe samtidigt. Men når alt kommer til alt, så er Jeppe en yderst vellidt og kompetent medarbejder. Jepper har i sin tid selv drevet egen webshop ved siden af sit studie, så han ved godt hvad det kræves at drive en E-handelsesvirksomhed. Han er derfor en ægte E-købmand.


025_rebekka_alberta_thomsen

Rebekka Alberta Thomsen​​​​​​

Rebekka er vores indkøber og med næsten 30.000 varenumre i sortimentet er det godt at Rebekka har et fantastisk overblik, og yder en solid indsats for at få grej hjem til vores kunder så hurtigt som overhovedet muligt. Hun startede hos os som Marketingspraktikant da hun studerede Professionsbachelor i International handel og markedsføring. 

Hendes viden om markedsføring, og økonomi samt Excel skills kommer os til gode når kommende kampagner på nye produkter skal koordineres. Når Rebekka ikke er på arbejde er hun en ligeså stor vinder på en håndboldbane, hvor hun udover selv at spiller også er træner. Det betyder samtidigt at hun kan give en solid lammer. Bare spørg Søren Røjkjær (du er selv udenom det Søren).


AndersBrauer

Anders Brauer

Anders elsker at gå på jagt, og ved virkelig meget om alt vores udstyr dertil. Han hjælper derfor ofte vores kunder i butikken og på telefonen med hvilket udstyr der passer til vores kunders behov. 

Derudover står Anders for vores reklamations- og returafdeling, hvor han sætter en ære i at behandler alle sagerne så hurtigt som overhovedet muligt, så vores kunderne igen kan komme ud og bruge alt det fede grej. Anders har været hos os i flere år og kender derfor alle arbejdsgange og hjælper ofte kollegaer med svære opgaver. Derudover kan man altid kende Anders med sin kasket, et stort bredt smil og de utallige kække kommentar som flyder fra hans mund. Har man kendt Anders i mere end 5 min. så har man lyst til at tumle med ham.


003_andreasp

Andreas Pedersen

Andreas Pedersen har som lillebror til medejer Casper Pedersen, været med fra starten. Virksomheden var de første mange år husede i deres forældres garage og kælder. Andreas var 15 år gammel, da GrejFreak.dk blev grundlagt, og han var fra starten med til at løse mange forskellige opgaver såsom pakning af ordre og holde orden på lageret i garagen.

Med årene er opgaverne og ansvaret vokset. Andreas blev efter sin HHX studentereksamen i 2013 og et ophold i Spanien ansat på fuldtid i virksomheden. I lange perioder har Andreas haft ansvaret for kundeservice og den daglige drift, så alle pakker blev sendt til tiden. Andreas tog sig siden en uddannelse til journalist, hvorefter vi igen var så heldige at han startede på fuldtid i GrejFreak. I takt med at GrejFreak.dk har fået flere ansatte på gulvet, sidder Andreas med mere overordnede opgaver i relation til kommunikation, kundeservice og tilrettelæggelse af interne arbejdsprocesser. 

Andreas bærer også størstedelen af æren for den store mediedækning af GrejFreak.dk tilbage i 2015, hvor GrejFreak.dk var i TV2 News og tophistorie på Finans.dk samt på forsiden af diverse lokale aviser. 


053_marie_viborg

Maria Straarup

Maria kommer fra en lille by lidt uden for Kolding, men flyttede til Aarhus for at studere til
markedsføringsøkonom, som hun er færdig med i sommeren 2020.

Maria startede i januar 2020 som marketing praktikant, hvor hun skal lære så meget som muligt inden for dette felt. Hun har gåpåmod, hun er altid smilende og klar til at give en hjælpende hånd, hvor end der er brug for det.


Rasmus

Rasmus Truelsen

Rasmus arbejder hos os på deltid, hvor han om aftenen og i weekenden hjælper med at sende ordrer og betjene kunder i showroom.

Rasmus er specielt ekspert indenfor militærkategorien og har meget erfaring med brug af militærgrej.

Rasmus har været udsendt til Irak med Livgarden og er gruppefører i hjemmeværnet. Udover at være inde over det danske militær, nyder Rasmus også at komme ud i den danske natur.


Mia

Mia Jensen

 


048_ida_m

Jesper Gorell Nielsen

Jesper er til daglig teamleder i vores kundeservice team, hvor han sørger for, at klaveret altid spiller.

Jesper sørger for, at alle kunder får svar på telefon, email og chat og han sørger for, at kunderne i butikken får den nødvendige hjælp.

Ud over at sørge for kunderne, hjælper han med, at oplære og udvikle medarbejdere i kundeservice, så alle er klar til at betjene kunde og udøve den bedste service muligt.

Jesper har 7 års militærtjeneste i Flyvevåbnet (2010-2017). Først som konstabel og senere som sergent med en udsendelse til Afghanistan i 2012.


Andreas Klitte

Andreas Klitte

Andreas Klitte startede på lageret hos os, men vi måtte desværre indse, at han bevægede sig i et tempo, som desværre ikke var hurtigt nok til, at følge med derude.

Derfor hev vi ham ind på kundeservicekontoret og det viste sig at være en helt fantastisk transfer!

Andreas er lynhurtig til at hjælpe kunder og så gør han det altid med et stort smil. Folk som Andreas går i høj kurs, da han både smitter af med godt humør på kunder, såvel som kollegaer.

Andreas har aftjent sin værnepligt hos Den kongelige Livgarde. Han ved en helt masse om grej, både indenfor jagt, outdoor og selvfølgelig militær.


Christian-Gjeding-Soerensen

Christian Gjeding Sørensen

Christian er hos os fuldtid, og har en fortid i forsvaret ved den Kongelige Livgarde hvor han også drømmer om at gøre karriere. Christian dygtig til at vejlede vores kunder indenfor militærgrej og meget andet. Derudover behandler han reklamationer, og plukker en masse netordre.


048_sillet

Sille Tzouras

Sille arbejder i vores kundeservice, hvor hun besvare alle former for kundehenvendelser med et stort smil og ved travlhed i vores Showroom, kan du også være heldig at møde hende der.

Sille er uddannet arkæolog og har været spejder i 10 år, hvilket har givet hende en masse erfaring med udelivet.


022_stefan_thrysoe

Stefan Bødskov Thrysøe

Stefan er du muligvis allerede stødt på hvis du har været i vores fysiske butik. Her holder han nemlig til og er yderst populær hos vores kunder da han muligvis ved ALT om grej. Stefan har en fortid som professionel soldat ved både Jydske Dragonregiment og den Kongelige Livgarde og er nu, ved siden af sit arbejde hos os, frivillig I Hjemmeværnet, hvor han bruger omkring 1.000 timer om året.

Han ved derfor godt hvordan udstyret skal bruges. Så kontakt ham endelig hvis du skal bruge hjælp til det rette udstyr. Stefan håndtere samtidig tilbud til større ordrer til Forsvaret og Politiet, og så hjælper han os med at udvælge de helt rette produkter til vores militærshop. Vores langsigtede plan med Stefan er samtidigt at transformere ham til en kopi af den legendariske finskytte Chris Kyle fra US NAVY S.E.A.L's.


RuneVibe

Rune Vibe

Du møder Rune, når du besøger vores showroom, hvor han står klar til at hjælpe og vejlede i alle vores produkter. Rune har flere års erfaring som sælger inden for outdoorudstyr, så skal du have hjælp til valg af den rigtige sovepose eller det rigtige telt, så tag endelig fat i Rune.

Fritiden bruger Rune selv på at være ude i naturen, hvor han afprøver det nyeste outdoorgrej eller tager en tur ud og sejler i kano. Rune er nemlig uddannet kanoinstruktør. Derudover er han også uddannet friluftsvejleder og træklatreinstruktør.


044_lukas_jensen

Lukas Jensen

Lukas har været i forsvaret tidligere og arbejder nu deltid hos os ved siden af studie. Vi er heldige med Lukas der er meget arbejdsom og koncentreret omkring hans arbejde hos os, som består i at hjælpe kunderne i butikken samt at chatte og tale med kunderne i telefon. Derudover sender han også en masse netordre afsted.


IdaJ

Ida Pedersen

Ida er GrejFreak.dk's første butikselev, hvor hun lige nu er i gang med at uddanne sig til salgsassistent med speciale i outdoor. Derudover er Ida en meget aktiv jæger og har gået på jagt, siden hun fik sit jagttegn som 16-årig. Har du spørgsmål til jagt og jagtudstyr, så kom endelig forbi og tag en snak med Ida.


Søren Engelund Pedersen

Søren Engelund Pedersen

Søren har været med, helt siden Grejfreak startede. Det var nemlig i hans garage at hans søn Casper og vennen Kristian valgte at sætte deres lager op i første omgang. Sidenhen er der sket meget og Søren har altid været med på sidelinjen og hjulpet til. I dag arbejder Søren som lageransvarlig, hvor han har styr på, at vi får sendt alle ordre afsted.


Dion Stegmejer Ringsbo

Dion Stegmejer Ringsbo

Dion er i flexjob, og gør især en kæmpe indsats for at alle vores pakker bliver ordentligt og korrekt pakket så de kommer godt og sikkert af afsted til vores kunder. Dion sætter en stor ære i ordenligt arbejde, og skaber samtidig godt humør omkring sig. Kan giver sig 100 % hele tiden. Det er for fedt! 


005_maybritt_w

Maybritt Wideking

Maybritt er flexjobber og arbejder ca. 12 timer om ugen på lageret.  Maybritt er samtidig virksomhedens humørspreder. Man ved det bliver en god dag, når Maybritt er på arbejde. Hendes gode humør og smilende væsen smitter af på alle og gør en god dag endnu bedre.

Maybritt er med hendes mange års erfaring på arbejdsmarkedet, og livet generelt, også med til at holde styr på alle de små lavpraktiske ting i virksomheden, så dagligdagen glider som smurt.


JacobM

Jacob Madsen

Lone Busk Christensen

Lone Busk Christensen

 

 


000_placeholder

Matias Bredgaard Christophersen

Matias er fast mand i varemodtagelsen, og en velkendt og populær mand hos alle fragtmænd i området. Vi lærte Matias at kende da han var i skolepraktik hos os, og vi lærte hurtigt at Matias en hårdtarbejdende kollega der elsker jokes og kage. Han arbejder i Flexjob hos os 25 timer om ugen.


Jakob Mølgaard

Jakob Mølgaard

 

 


Winnie Kruse

Winnie Kruse

 

 


Christoffer Pilgaard

Christoffer Pilgaard