BilledeGrejFreak.dk's historie


GrejFreak ApS blev stiftet den 1. juli 2008 af Kristian Rasmussen og Casper Pedersen. Kristian er tidligere Overkonstabel ved Jydske Dragonregiment, og har bl.a. været udstationeret i Kosovo på hold 17 og i Afghanistan på hold 7. Casper er uddannet Bachelor i International salg og marketing ved Erhvervsakademiet i Aarhus og har stor interesse i det civile friluftsliv.

Formålet var fra start at dække professionelle soldaters behov for den nyeste og bedste udrustning på markedet. Herunder bl.a. at markedsføre produkter fra producenter der ikke hidtil har været introduceret på det danske marked - således opstod militærshoppen.

Virksomhedsgrundlaget bygger på et utal af erfaringer og anbefalinger gjort af professionelle soldater fra alle grene i Det Danske Forsvar. Det er et faktum, at nutidens soldater supplerer deres kampuniform med udrustning, som de af forskellige årsager ikke får udleveret af Forsvaret. Det er især soldater, som har været udstationeret i Irak og Afghanistan, der oplever, at det er nødvendigt at købe sit eget grej.

 

Casper og Kristian fra GrejFreak.dk

 

 

Siden august 2008 er der løbet meget vand under broen, og stigende efterspørgsel på flere civile produkter resulterede i lanceringen af en helt ny hjemmeside, som åbnede i maj 2011. Den nye hjemmeside havde til formål at gøre GrejFreak.dk til leverandører af udstyr til hele Danmarks befolkning. Dermed opstod outdoorshoppen.

Efter 6 år i garagen flyttede vi i efteråret 2014 til 300 kvm lager i Viby J, da pladsen var ved at være trang. Efter nogle år var det igen tid til at søge nye markeder. Derfor indgik vi i 2015 aftaler med leverandører om jagtudstyr, hvilket gjorde det muligt at åbne jagtshoppen i foråret 2016.

Således var vi oppe på tre shops på hjemmesiden og 300 kvm blev pludselig også for lidt. Derfor overtog vi i sommeren 2016 en ny lagerhal på 600 kvm hvilket i alt gav os 900 kvm. På denne plads har vi over 40 mænd og kvinder ansat og 250 brands på tværs af de tre shops. Den vilde udvikling gjorde at omsætningen i perioden fra 2012 til 2016 i gennemsnit vækstede 84,2% om året.

Hos GrejFreak.dk ønsker vi at være de bedste på markedet, og det gælder både på kvalitet, pris og udvalg. Vi holder en stram produktpolitik, således du som kunde kan være helt sikker på kun at få det bedste. Og med vores prisgaranti, kan du altid være sikker på at vi er de billigste i hele Danmark.

Derudover ønsker vi at give vore kunder den bedste service, og hjælper gerne med at skaffe helt specielt udstyr hjem. Vi er til at snakke med, og er I en deling, et helt kompagni, en forening eller et firma så kan der være ekstra gode fordele at hente. Kontakt os for at høre nærmere.

Med venlig hilsen

Casper & Kristian


 

Vores vision:
"Vi ønsker at blive Danmarks førende netbutik med specialprodukter, hvor kunderne er i konstant fokus" 


Vores mission:
"Vi ønsker at tilbyde vores kunder kvalitetsudstyr til militær, outdoor og jagt ved at have markedets bedste produkter og kundeservice"

 


 

Om os

Hos GrejFreak.dk har vi samlet alt det fede grej ét sted, og du finder blandt andet udstyr og grej indenfor outdoor, spejder, skydesport, militær, træning samt til politi og vagt. Ligegyldigt hvilken type grej eller udstyr du måtte være på udkig efter, så har vi samlet alt det bedste på GrejFreak.dk. Vores fornemmeste opgave er give vores kunder den bedste service, dag-til-dag levering og yde prisgaranti, så du altid kan være sikker på at få markedets bedste priser. Vi har altid mange fede fordele, der gør det mega fedt at handle grej hos os.

 

Markedets fedeste grej

Vi har hos GrejFreak.dk sørget for at skabe et stort og inspirerende udvalg af alt det bedste kvalitetsgrej. Vi forhandler dermed nogle af markedets største og mest kendte mærker. Dette er også en af årsagerne til, at du hos os finder et af de største udvalg af grej online, og ovenikøbet til fede priser. Vi har samlet set mere end 400 forskellige mærker, hvilket tilsammen udgør over 30.000 produkter. Vi er desuden Premium forhandlere af 5.11, hvilket vi er meget stolte af. Vi forhandler derudover kendte brands som bl.a. The North Face, Härkila, Trangia, Klymit, Seeland, Gerber og mange flere. Hvis du skal opgradere dit grej enten til militær, jagt, træning, skydesport, outdoor eller politi og vagt, så er du landet det helt rette sted.

 

Højt serviceniveau og god dialog

Alle vores kunder hos GrejFreak.dk er en hel naturlig del af skabelsen af vores forretning. Vi har opbygget et udvalg af grej, der er skabt på baggrund af kundernes ønsker og behov. Det er vigtigt for os at skabe et solidt forhold til alle vores kunder samt hele tiden at optimere opbygningen af vores webshop. Grobunden for dette er en god blanding af et højt serviceniveau og en god dialog. Med mere end 9.000 anmeldelser på Trustpilot, over 15.000 følgere på Instagram samt mere end 52.000 følgere på Facebook, vil vi mene, at vi er på rette vej.

 

Fleksjob hos GrejFreak.dk

Hos GrejFreak.dk har vi gennem tiden ansat mange fleksjobbere, og i skrivende stund har vi lige ansat Lone, som du ser på billedet. Lone bliver nummer 10 ansat i fleksjob hos GrejFreak.dk.

Vores ansatte i fleksjob arbejder flere forskellige steder i virksomheden såsom lager, kundeservice og administration. Det er en kæmpe fornøjelse for os at arbejde med fleksjobbere og hjælpe dem ind på arbejdsmarkedet ved at tilpasse jobbet en smule til dem. Vi oplever nemlig, at fleksjobbere er enormt motiveret for at gøre en god arbejdsindsats, og dermed passer de perfekt ind på vores arbejdsplads, hvor vi giver den gas imod fælles mål.

Vores første ansættelse i virksomheden (udover vores brødre) tilbage i 2015 var faktisk Maybritt, der også er i fleksjob. Ligesom alle andre fleksjobbere, vi har ansat, så er Maybritt stadig hos os.

 

Vi er altid klar til at vejlede dig

Vi har samlet set over 50 medarbejdere ansat, som enten har sin dagligdag i showroom, på lageret eller på vores kontorer. Vi er stolte af alle vores medarbejdere, som hver især gør en daglig indsats for, at vores kunder får den bedste oplevelse, uanset om der handles på webshoppen eller i showroom. Vores vigtigste mission er altid at have glade og tilfredse kunder, der har lyst til at vende tilbage.

Velkommen til GrejFreak.dk, som er én stor oase af alt det fede grej – alt sammen samlet lige hér.
​​​​​​
Med venlig hilsen
Casper & Kristian


 

 

 

 

EY

 


 

GrejFreak tal og facts

 

Grundlagt i 2008
 
 
Showroom & lager I Viby J
 
 
Børsen Gazellevirksomhed 6 år i træk: 
 
2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021
Antal følgere på Facebook
 
+50.000
Antal produkter:
 
+30.000
Antal medarbejdere:
 
+50
Antal brands: 
 
+400
Lager
 
900 kvm
Fødevarestyrelsens kontrolrapporter
 
https://findsmiley.dk/635311
Kundetilfredshed på Trustpilot:  4,9 af 5,0
 
 

GrejFreak.dk's Sponsorater

Hos GrejFreak.dk vil vi gerne støtte en god sag. Vi støtter og bidrager i det omfang det er muligt og for tiden yder vi støtte til følgende foreninger og organisationer.
 

SSOP

Stafet for livet

Shelterapp

 

Rosamundi

Hærløbet

Hjemmeværnet

 

Eventyrjul

Danske veteranhjem

Danske hospitalsklovne

Team Rynkeby


GrejFreak i udlandet