Retur / Ombytning

Har du købt en eller flere varer, som desværre ikke lever op til dine forventninger, så har du flere muligheder. Du kan:

1. Returnere varen og få pengene udbetalt
Ønsker du ikke at benytte dig af vores returlabel, kan du selv vælge at sende retur med et fragtfirma efter dit ønske. Her vil du ikke blive opkrævet 49 kr. i returfragt ved refundering af købsbeløbet. Dog gør vi opmærksom på at du selv afholder alle udgifter i forbindelse med fragtomkostningerne, og at GrejFreak ikke har ansvaret for pakken, før den er leveret på vores lager.

2. Returnere varen og få et gavekort til GrejFreak.dk
Du kan vælge at få pengene udbetalt i et gavekort til GrejFreak.dk. Denne metode er gratis og du skal derfor ikke betale returfragt på 49 kr. Dette gælder kun i Danmark og er ikke gældende i udland og Grønland.

3. Returnere varen og ombytte til en anden farve, størrelse eller en helt anden vare
Du kan også vælge at bytte den returnerede vare til noget andet grej. Denne metode er ligeledes gratis og du skal derfor ikke betale returfragt. Sådan gør du:

  • 1. Indtast din e-mail samt ordrenummer her:

  • 2. Vælg den eller de varer, du ønsker at sende retur
  • 3. Pak dine varer pænt ned, som du modtog dem
  • 4. Print returseddel og læg den i pakken. Sæt pakkelabel udenpå pakken
  • 5. Send pakken ved at indlevere den til en GLS pakkeshop. Vi burde modtage pakken i løbet af 1-3 hverdage
  • 6. Vi behandler retursagen så snart vi modtager den. Vi bestræber os på at behandle den inden for 1-3 hverdage.

Særligt for dig der ombytter din vare til en anden størrelse, farve eller noget helt andet grej

Hvis du ønsker at bytte din vare til en anden vare, fx i en anden størrelse, farve eller til en helt anden vare, så skal du blot bestille denne vare ved at lave en NY ordre på vores hjemmeside GrejFreak.dk og skrive dit NYE ordrenummer i kommentarfeltet, når du opretter returordren i formularen herover. Herefter sender du din returvare til os og undgår således 49 kr. i returfragt ved ombytning.

Din nye ordre bliver faktureret på normal vis og sendes til dig hurtigst muligt. Ved, at du bestiller direkte på hjemmesiden, kan du sikre, at den vare du ønsker er på lager, du får en hurtigere ekspeditionstid og samtidig risikerer du ikke, at den bliver udsolgt mens din pakke er på vej retur til os. Når vi senere modtager og behandler din returordre, så udbetales det oprindelige beløb for dine returvarer. Hvis du har betalt fragt på din nye ordre, refunderer vi også fragtomkostningerne. Pengene indsættes automatisk på det betalingskort, du har anvendt ved købet. Skriv dit NYE ordrenummer i formularen herover.

FIND RETURSIDEN HER