Retur

Hvis du ønsker at returnere din vare, så kan du vælge at benytte vores pakkelabel, som koster 49 kr. at benytte. Denne pakkelabel kan enten printes hjemme hos dig eller via QR kode i GLS Pakke Shop, hvilket vælges i returportalen. Dette beløb fratrækkes ved refundering.

Ønsker du ikke at benytte dig af vores returlabel, kan du selv vælge at sende retur med et fragtfirma efter dit ønske. Her vil du ikke blive opkrævet 49 kr. i returfragt ved refundering af købsbeløbet. Dog gør vi opmærksom på at du selv afholder alle udgifter i forbindelse med fragtomkostningerne, og at GrejFreak ikke har ansvaret for pakken, før den er leveret på vores lager.

Du kan også vælge at bytte vores returlabel, som koster 49 kr. Sådan gør du:

  • 1. Indtast din e-mail samt ordrenummer
  • 2. Vælg den eller de varer, du ønsker at sende retur
  • 3. Pak dine varer pænt ned, som du modtog dem
  • 4. Print returseddel og læg den i pakken. Sæt pakkelabel udenpå pakken. Pakkelabel kan enten printes hjemme hos dig eller i GLS Pakke Shop via QR kode - dette vælges i returportalen
  • 5. Send pakken ved at indlevere den til en GLS pakkeshop. Vi burde modtage pakken i løbet af 1-3 hverdage
  • 6. Vi behandler retursagen så snart vi modtager den. Vi bestræber os på at behandle den inden for 1-3 hverdage

Vigtigt:

Produkter, der returneres, skal være forsvarligt pakket ind og i den originale emballage. Hvis emballagen er beskadiget eller på anden måde defekt, kan der blive trukket et gebyr fra svarende til værdiforringelsen af produktet.