Send din pakke retur til GrejFreak

Hvis returportalen ikke vises herunder, kan du klikke her.

Koster det noget at bruge GrejFreak.dks pakkelabel til retur?

Hvis du ønsker at ombytte din vare til en anden farve eller størrelse, eller ombyttet til en helt anden vare, så er det gratis at benytte vores pakkelabel. Såfremt du ønsker dine penge tilbage for én eller flere varer koster det kr. 45,- at benytte vores pakkelabel. Dette beløb fratrækkes ved refundering. Du kan også vælge at få pengene udbetalt som et gavekort til GrejFreak.dk, således undgår du at betale 45 kr i returfragt. Obs dette gælder kun i Danmark (ikke pakker til udland og Grønland).

Sådan ombytter du din varer, fx til en anden størrelse eller farve

Hvis du ønsker at bytte din vare til en anden vare, fx i en anden størrelse, farve eller til en helt anden vare, så skal du blot bestille denne vare ved at lave en NY ordre på vores hjemmeside GrejFreak.dk og skrive dit NYE ordrenummer i kommentarfeltet, når du opretter returordren i formularen herover. Herefter sender du din returvare til os og undgår således yderligere omkostninger ved ombytning.

Din nye ordre bliver faktureret på normal vis og sendes til dig hurtigst muligt. Ved at du bestiller direkte på hjemmesiden kan du sikre at den vare du ønsker er på lager, du får en hurtigere ekspeditionstid og samtidig risikerer du ikke at den bliver udsolgt mens din pakke er på vej retur til os.

Når vi senere modtager og behandler din returordre, så udbetales det oprindelige beløb for dine returvarer. Hvis du har betalt fragt på din nye ordre refunderer vi også fragtomkostningerne. Pengene indsættes automatisk på det betalingskort du har anvendt ved købet. Skriv dit NYE ordrenummer her i formularen herover.

Ved reklamation på en brugt vare, skal varen returneres i rengjort stand. Ellers opkræves 50 kr. i rengøringstillæg.

Forlængede behandlingstider på reklamationer

Bemærk, at der i øjeblikket grundet COVID-19 kan opstå forlængede behandlingstider på reklamationer. Vi bestræber os som udgangspunkt på at behandle reklamationssager på maksimalt 3 uger, dog kan der opstå længere ventetid alt efter produkt og producent.

Vi ønsker at behandle sagerne så hurtigt som muligt, hvis det kan lade sig gøre.

På Carinthia produkter kan der gå op til 6 uger, da produktet sendes til fabrikken i Østrig, hvor det bliver repareret.