Taktiske sko er designet til brug i ujævnt terræn. De bedste taktiske sko er yderst komfortable og er pakket med egenskaber, som hjælper dig, når du er opererer under barske forhold. Hvis du er politibetjent, soldat eller arbejder i et andet fysisk hårdt erhverv, så kræver det, at du er på dit ypperste niveau. Taktiske sko hjælper dig med at nå dette niveau og samtidigt beskytte dig i specifikke situationer. Taktiske sko er dog ikke kun til taktisk brug. De kan nemlig også sagtens bruges til almindelig hverdagsbrug, i naturen, på vandreture og til jagt, da de er funktionelle.

DE MEST POPULÆRE SKO TIL MÆND PÅ SHOPPEN

 

Egenskaber for taktiske sko

Taktiske sko indeholder en række egenskaber. Nedenstående egenskaber bør du kigge efter, når du skal købe taktiske sko:

 • Slidstærke og holdbare

  De skal være slidstærke for at modstå hårdt terræn og andet, som du udsætter dine sko for. Med en lang holdbarhed kan du få glæde af skoene i lang tid.

 • Vandtæt materiale

  Hvis dine sko er lavet i vandtæt materiale, så undgår du, at dine fødder og sokker bliver våde. Det kan være en god egenskab, når du går i vådt terræn, eller hvis det regner. Dette kan opnås ved en Gore-Tex membran.

 • Åndbar

  Det er vigtigt, at dine fødder er ventileret, mens du har skoene på. De skal kunne tilpasse sig temperaturen lige meget, om det er varmt eller koldt.

 • Letvægt

  Du har ofte dine taktiske sko på i lang tid ad gangen, og derfor er det vigtigt, at de er lette i vægt. Det er nemlig en egenskab, som gør dig let på fødderne, når du er ude og bevæge dig og samtidigt reducerer slid af din krop.

 • Fleksibilitet

  Fleksibiliteten gør, det er nemt at kunne bevæge sig i skoene, hvilket er vigtigt for sko til militær, politi, vagt eller andre lignende brancher.

 • Godt greb

  Med et godt greb bliver du stående på jorden. Det er en fordel ved hurtige bevægelser samt over eventuelle forhindringer.

God støtte

Det er meget vigtigt, at dine taktiske sko giver god støtte. Det er uundværligt i felten eller under andre operationer, hvor du har dine sko på i lang tid under barske forhold. Indeholder dine taktiske sko en forstærker på overdelen sikrer den, at dine fødder er beskyttet mod skarpe genstande. Sålen er med til at bidrage til reduktion af belastninger, og du undgår dermed belastningsskader, når du bruger dine taktiske sko. Er du på tur i med tung oppakning i et ujævnt, vil taktiske sko støtte din fod.

Taktiske sko er alsidige sko, der kan bruges i forskellige situationer grundet gode taktiske egenskaber. Nu hvor du forstår det basale, så kan du sammenligne de forskellige modeller af taktiske sko og finde ud af hvilke, der passer til dig og dine behov. Har du brug for taktiske støvler eller andet fodtøj kan du læse vores andre guides.

Tilmeld dig vores kundeklub, så du altid er opdateret på det nyeste militær beklædning.