Du har måske hørt om de supersmarte og verdenskendte Makke Bukser fra Lundhags, som er yderst populære. Vi har nedenfor prøvet at samle de vigtigste ting, du bør vide, hvis du gør dig tanker om at investere i et par Lundhags Makke Bukser eller blot er i tvivl om, hvorvidt de er noget for dig. Til at starte med, vil vi give dig et hurtigt indblik i hvad og hvem Lundhags egentlig er.

Hvad er Lundhags?

Lundhags er en svensk virksomhed, som tilmed er kendt som hofleverandør til det kongelige svenske hof. Virksomheden blev etableret helt tilbage i 1932 af Jonas Lundhag, som dengang var skomager. Det første hovedprodukt som Lundhags skabte var dermed vandrestøvlen, som også i dag er virksomhedens kendetegn, og det produkt som de især er verdenskendte for. Den dag i dag producerer brandet primært både funktionel beklædning samt rygsække. Lundhags er et meget traditionsstærkt brand, hvor både kvalitet, komfort og funktionalitet er i højsædet.

Hvorfor vælge et par Lundhags Makke Bukser?

Netop denne type buks er kendt for sin høje kvalitet, funktionalitet og ikke mindst komfort samt et moderne og stilsikkert design. Lundhags Makke bukser er relativt tætsiddende – men det meget lette materiale med stretch, gør dem stadig enormt behagelige at have på. På denne måde er du sikker på at få et par bukser, der både sidder pænt ind til kroppen, men som hverken strammer eller føles ubehagelige at gå rundt i. Bukserne er designet specielt til trekking samt andre lignende aktiviteter, hvor der stilles store krav til bevægelsesfriheden.

MEST POPULÆRE FRA LUNDHAGS

 

Fokus på den unikke pasform

Lundhags Makke bukser er sammensat af tre forskellige slags materialer, der netop er skyld i den høje styrke, bevægelsesfrihed og komfort. Selvom buksen er slim, så er der stadig masser af fede muligheder for at justere dem. Derudover skal det nævnes, at Lundhags sætter stor fokus på, at bukserne skal sidde godt på alle kropstyper. Derfor har de sørget for at designe alle modeller med flere forskellige benlængder – tre forskellige benlængder for at være helt nøjagtig, så det netop skal være meget mere enkelt at finde den helt rette model, der passer bedst. De er desuden designet med velcro i livvidden, som er en særdeles skøn funktion, der også spiller en stor rolle i forhold til at skabe en fantastisk pasform. Selve vidden i benene kan tilmed justeres ved hjælp af en yderst solid knappelukning, der sørger for, at der ikke er noget, der kommer til at hverken flagre eller risikere at sidde fast i noget ude i naturen.

Kombinationen af det meget strækbare Schoeller Dryskin og det superbløde LPS-materiale, sørger for, at de føles enormt behagelige mod huden, og man kan dermed næsten komme til at fortrænge, at man rent faktisk har bukser på. Nogle lignende typer af tekniske friluftsbukser kan godt skabe en tung følelse, men denne følelse får man slet ikke med Lundhags Makke Bukser, da de ikke vejer mere end blot sølle 455 gram. De unikke, lette materialer sørger desuden også for, at bukserne er i stand til at tørre på rekordtid.

Fede og praktiske superdetaljer

Lundhags har naturligvis ikke designet disse fede bukser uden også at tænke på de små detaljer, som er en nødvendighed, når man skal bruge et par gode bukser til outdooraktivitet. Derfor har bukserne naturligvis også et par gode lommer ved låret med lynlås, så man sikkert kan opbevare sine genstande, uden at være bekymret for, at de glider ud af lommerne. Desuden har bukserne i højre lomme en elastisk lomme, der er egnet til at rumme f.eks. en telefon. Desuden har bukserne også to håndlommer med dertilhørende lynlås. For neden i enden af buksebenene findes der knaplukninger, som gør det nemt at fæste buksebenet tæt rundt om enten benene eller støvlen.

Udluftningen er placeret på indersiden af lårene med et mesh bagved lynlåsen. Placeringen er selvfølgelig langt fra tilfældig. Placeringen på låret inderside sørger for, at der helt naturligt presses luft ind på selve lårmusklen, hvor man typisk har brug for at blive kølet ned. Fra fodenden og op til knæet sidder en tovejslynlås placeret på ydersiden af bukserne. Denne smarte funktion gør det let at tage bukserne på samtidig med, at man har fodtøj på. Tovejsfunktionen giver tilmed mulighed for, at den kan anvendes som udluftning også.

 


Dit endelige valg

Det er klart, at man let og uden problemer kan finde bukser, der er billigere – MEN dermed også sagt, at hvis man ofrer pengene på et par Lundhags Makke Bukser, så er det næsten stensikkert, at man ikke kommer til at fortryde det. Bukserne har desuden fået en miljøvenlig opdatering, da de har fået flere miljøvenlige materialer, og på trods af dette er bukserne faktisk ikke steget i pris. Lundhags Makke Bukser har altså fået det såkaldte Bluesign-mærke for, at de bæredygtige tiltag såsom både flourcarbonfri DWR-behandling, økologisk bomuld og ikke mindst genanvendeligt polyester. Husk, at bukserne fås i et væld af fede farver, så du kan finde lige netop den farve, der falder bedst i din smag.

Vi håber, at du er blevet meget klogere på de unikke Lundhags Makke Bukser, og du dermed er blevet mere sikker omkring dit valg. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med Lundhags Makke Bukser og anden beklædning til herre og beklædning til dame.