Er du værnepligtig? Eller skal du give en gave til en nuværende eller kommende værnepligtig? Og kender du udfordringen med at finde det nødvendige og rette udstyr?

Så er hjælpen her! GrejFreak.dk har samlet pakkeliste til værnepligtige med brugbart udstyr til en værnepligtig. Listen er udarbejdet på baggrund af erfaringer blandt flere af vores medarbejderes tid som netop værnepligtige og videre som konstabel i Forsvaret.

Hvis du har spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os via telefon, mail eller komme forbi vores showroom. Vi deler gerne ud af vores erfaringer, så du får den bedste start som værnepligtig!

1. Det rigtige ur

Et ur er vigtigt. Endnu mere vigtigt er det, at uret er robust, da det skal kunne holde til lidt af hvert som soldat i Forsvaret. Uanset om det er på kasernen eller på øvelse, skal der være tillid til uret på håndleddet.

Der findes forskellige funktioner, der kan være nyttige som værnepligtig i Forsvaret. Først og fremmest skal det være robust, og med alle behov i mente har vi rigtig gode erfaringer med disse to modeller:

2. Skriveredskaber - blok og pen

Blok og kuglepen bliver et vigtigt redskab at have med i lommen, når der skal noteres befalinger eller koordinater. Med Rite in the Rain får du vandtæt papir, du kan bruge i alt slags vejr. På den måde får du alle nedskrevne noter med hjem fra patruljen, uden at hvert andet ord er utydeligt efter regnvejret.

Rite in the Rain er testet i felten – og det duer bare!

3. Godt undertøj tjener sig hjem

Det inderste lag kan vise sig at være et vigtigt valg på den lange bane. Efter en lang march finder du hurtigt ud af, at det kan svare sig at købe de rigtige underbukser.

Skavsår er bare træls. Rigtig træls – så af bitter erfaring anbefaler vi en længere underbuks som en mulig løsning!

4. Handsker der bare passer dine hænder

Som værnepligtig kommer du med garanti til at bruge din hænder rigtig meget. Så et par gode – og passende – handsker er en nødvendighed!

Specielt denne model fra Mechanix Wear er bare go-to i Forsvaret:

 

DE MEST POPULÆRE MILITÆRPRODUKTER PÅ SHOPPEN


5. Dunk

Væske er også vigtigt. Med denne drikkedunk fra Nalgene kan du have 1 liter vand i en dunk, der er fri for forskellige stoffer som BPA. Dette vil blive din faste følgesvend, når du sveder i træningscenteret.

Flasken er desuden udstyret med et GrejFreak logo – og det gør den – efter vores mening – bestemt lidt pænere :-)

6. Flag og kasket

Sidst, men ikke mindst, vil vi gerne anbefale hovedbeklædning og et dertilhørende flag. Her gør flere af vores medarbejdere brug af 5.11’s Flag Bearer Cap i Multicam, så den passer til din kommende uniform som værnepligtig.

Et dansk flag som modellen fra Claw Gear passer perfekt på kasketten, så der ikke er nogen tvivl om, hvor du er fra, hvis du færdes med andre soldater på en øvelse eller lignende.

7. Vælg det rigtige bælte fra start

Tardigrade Tactical har lavet et bælte, som er blevet meget populært i Forsvaret. Nemlig modellen Low Profile Laminate Belt, der både er smalt og har en kurvet form, så pasformen bare er perfekt.

Bæltet er kurvet, så det følger din hoftes form, og derfor sidder det bare bedre end mange andre bælter. Som med undertøjet og handskerne højner det bare komforten at starte ud med det rigtige udstyr!