Wiley X har lanceret en ny type linse, som har en teknologi, der hedder CAPTIVATE. Den nye unikke teknologi har til formål at give en unik farveoplevelse samtidig med, at det filtrerer de skadelige stråler fra, som dine øjne eksponeres for. I denne artikel vil vi gennemgå den nye teknologi og komme ind på, hvorfor netop denne teknologi er så revolutionerende.

CAPTIVATE glassene består af otte lag, hvorfor du som bruger vil opleve brudsikkert glas, som giver klarere farver og mere levende omgivelser, som du aldrig har oplevet det før. Alt dette er endda helt uden, at farverne forvrænges og generer dit syn. CAPTIVATE glasset er udviklet og designet til turen ind i byen, en tur ud i naturen eller kørsel i bil, hvor der ikke er gået på kompromis med dit syn.

Wiley X er kendt for at være kompromisløse, når der kommer til innovation og kvalitet. Hvis der særligt er én ting, som Wiley X er meget berømte for, så er det bl.a. brandets sikkerhedsgodkendte solbriller, som er fremstillet i et meget højt kvalitetsniveau. Hos GrejFreak.dk har vi selvfølgelig et stort udvalg fra Wiley X og har også fået briller hjem med den nye revolutionerende CAPTIVATE teknologi. Find hele vores udvalg fra Wiley X her

Polaroid glas vs. tonede glas

Det unikke ved den nye CAPTIVATE teknologi er, at den beskytter dine øjne mod blåt lys. Wiley X har derfor netop lanceret det nye patenterede polaroid system, der som de første i verden sørger for at holde alt det skadelige blå lys helt og aldeles ude fra dit øje. Polaroid glas har nemlig en lavere lystransmission, hvorfor de er særdeles gode til dage, hvor solen skinner kraftigt, da glasset fjerner genskær fra reflekterende overflader, som man ofte oplever fra vand på vejen eller fra kølerhjelmen på bilen. Høj udsættelse for det skadelige blå lys kan på sigt være med til at lave varige skader på dine øjne. Den nye CAPTIVATE teknologi kan således gavne dine øjnes sundhed og samtidig forbedre din synsoplevelse.

Når man reducerer eller helt fjerner det blå lys, så går man også ind og fjerner den del af lysspektret, som skaber et højt niveau af støj i billedet, og dermed vil man også komme til at opleve en forbedret dybdeskarphed i sit synsfelt. Samtidig vil en reducering af blåt lys og beskyttelse med UV-stråler være med til at reducere risikoen for skader på vores nethindeceller.

Hvis man f.eks. opholder sig udendørs på en dag, hvor solen ikke er fremme, så får man stadig 30 gange mængden af blåt lys i forhold til, når du sidder inde foran sin computer. Hvis vi taler om en klar solskinsdag med masser af sol, så vil det være op til hele 80 gange. Derfor er det supernødvendigt og essentielt for dine øjnes sundhed gennem livet at sortere blåt lys fra. Desuden sørger CAPTIVATE kun for at sortere det skadelige blå lys fra, således at det gavnlige blå lys, også kaldet for de turkise stråler, ikke bliver sorteret fra.

DE MEST POPULÆRE PRODUKTER PÅ SHOPPEN

 

CAPTIVATE™ glassene

Alle glas, der er fremstillet med den nye CAPTIVATE teknologi, er faktisk de eneste kontrastfremhævende glas, der er i stand til 100 % at frasortere det blå lys uden at gå ned på sikkerhedsstandarderne. Disse sikkerhedsstandarder som brillerne lever op til er med til at sikre dig, at dine øjne ikke bliver ødelagte, hvis du f.eks. skulle risikere at få et blink fra en fiskestang direkte mod dine øjne. Dermed opfylder alle briller med CAPTIVATE teknologien både den europæiske sikkerhedsstandard EN. 166 samt den amerikanske sikkerhedsstandard ANSI Z87.1. for beskyttelse. Teknologien er med til at skabe briller, der ikke blot er funktionelle og smarte, men som samtidig sørger for et yderst højt niveau af beskyttelse til dine øjne. Glassene med CAPTIVATE teknologien vil udover at yde høj beskyttelse for dine øjne samtidig være med til at øge klarheden, gøre farvespektret mere klart for øjet og dermed øge skarpheden af din synsoplevelse.

Alle fordelene ved CAPTIVATE™

Nedenfor har vi listet en lang række fordele ved teknologien.

  • Forbedret klarhed i farver: Teknologien filtrerer forstyrrende lyssammensætninger, hvilket vil give dig et mere klart syn.

  • Giver klarhed i dit syn: Ved at filtrere det skadelige blå lys er CAPTIVATE med til at skabe et tydeligere og mere klart syn. 

  • Beskytter mod skader fra blåt lys: Teknologien sortere alt det skadelige blå lys fra, som kan skade vores syn. 

  • CAPTIVATE opfylder alle sikkerhedsstandarderne: Brillerne med den nye teknologie går ikke ned på at opfylde alle sikkerhedsstandarderne. 

  • Sorterer ikke det gavnlige blå lys fra: De ikke skadelige stråler fra blåt lys kaldes for de turkise stråler. Det gavnlige blå lys er med til at bevare vores biologiske ur, hvad angår vores cyklus i forhold til søvn og vågenhed, det løfter humøret og er desuden gavnlig for hukommelsen. 

  • Forskellige linsetoner: Teknologien tilbydes i en række forskellige linsetoner, så du kan finde den linsetone, der passer til dine personlige behov i forhold til det specifikke miljø, du befinder dig i.

  • Forbedrer dit dybdesyn: Ved at sortere det skadelige blå lys fra, som skaber uklarhed på farveniveau, er teknologien med til at forbedre både linse- og dybdesyn. 

  • Blokerer UV stråler: Teknologien beskytter også dine øjne med solens skadelige UV stråler. Det er vigtigt at huske på, hvor mange UV stråler vi også udsættes for, selvom der er overskyet.

  • Ekstremt højt niveau af beskyttelse: Wiley X med CAPTIVATE teknologi er det eneste polariserede brillemærke, der blokerer alt dårligt blåt lys helt op til 430NM.


Det er vigtigt at beskytte sine øjne, så man kan bevare sit skarpe syn hele livet igennem, hvorfor CAPTIVATE teknologien er ganske enestående. Vi håber denne artikel har givet dig et overblik over hvad denne teknologi indebærer, og hvorfor den er så unik, som den er.