Det kan sommetider være svært at finde den helt rette julegave til den, du holder af. Derfor har vi her lavet en guide til en masse fede julegaveidéer, som forhåbentlig kan give dig en masse inspiration til, hvad du kan give i julegave til ham eller hende, der har interesse inden for enten jagt, militær, outdoor eller måske endda alle tre kategorier.

 

Stanley - Classic Vacuum Termoflaske 1 L

En termoflaske er en sikker vinder. Uanset om du er outdoorentusiast, jæger eller i militæret, så er en god termoflaske altid et must at have med sig, og dermed er termoflasken en oplagt gaveidé både til ham og hende. Vi vil fremhæve Stanley – Classic Vacuum Termoflaske 1 L, da dette er en klassisk og robust variant i rustfri stål, som tåler både stød og slag. Termoflasken har et skruelåg samt kraftige vægge med vakuum isolering, så den altid sørger for at indholdet forbliver enten varmt eller koldt i helt op til 24 timer. Termokanden er desuden kåret som testvinder af Forbrugerrådet Tænk. Den perfekte og uundværlige følgesvend!

 

Mil-Tec US Assault Pack Large

En god og rummelig rygsæk er mere eller mindre uundværlig, og Mil-Tec US Assault Pack Large er en praktisk og rummelig model, der kan bruges til mange forskellige formål. Den har bl.a. ergonomiske skulderstropper, justerbart mavebælte, mange gode lommer som alle har tovejs lynlås. Rygsækken er funktionel og klassisk og er et produkt man kan have glæde af i rigtig mange år.  

 

The North Face - Base Camp Duffel Bag - Medium

En anden type taske som man efter vores mening ikke kan leve uden, er den populære og slidstærke duffel bag fra The North Face. Denne medium størrelse er en god mellemstørrelse, som hverken er for lille eller for stor. Den har både aftagelige skulderstropper, robuste bærehåndtag og så er den ekstremt rummelig – denne størrelse kan indeholde hele 71 liter! De fleste vil blive glade for en duffel bag, som er nyttig i mange forskellige situationer, såsom weekendture, rejser, dagsture, træning og meget mere.

 

Carinthia - Defence 4 Sovepose

En sovepose er en rigtig god gaveidé og kan fås i mange forskellige størrelser, farver og tilpasset de forskellige sæsoner på året. Denne Defence 4 sovepose fra Carinthia er en rigtig populær sovepose og dermed en af markedets bedste bud på en fantastisk sovepose, når det kommer til både ydeevne og let vægt. Det er en sovepose, der er beregnet til om vinteren, da den har en komforttemperatur på helt ned til -15 grader og er dermed en oplagt sovepose til snevejr. Soveposen sørger både for funktionalitet og komfort.  

 

Garmin - Instinct Tactical Solar GPS Ur

Denne taktiske version af Garmin Instinct Solar urene er fyldt med en masse fede og unikke features. Uret er fantastisk som outdoorur, enten til jægeren, vandreren eller lystfiskeren. Uret er både robust, funktionelt og klassisk i et tidløst design. Uret har et hav af unikke funktioner, der gør uret både populært og attraktivt. Nogle af funktionerne er bl.a. at den solopades via solcellerne i uret, har indbygget GPS, pulsmåler, stresssporing, den er vandtæt, kører med bluetooth og meget meget mere.

 

Härkila - Ingels Bukser

Ingels bukser fra Härkila er ét af vores absolut bedste bud på et par solide og komfortable outdoorbukser, hvor der på ingen måde er gået på kompromis med hverken funktionalitet eller design. Bukserne er behagelige og dermed nemme at bevæge sig i. De vejer kun ganske let og har ventilations lynlåse, der giver en god åndbarhed samt vandafvisende behandling. Bukserne fås både i forskellige farver og benlængder. Hvis du ønsker at glæde én, du holder af med et par bukser, der både er behagelige og som er både holdbare og funktionelle, så er Ingels bukserne fra Härkila et rigtig godt valg, specielt til jagt. 

 

5.11 - Stryke Pant m. Flex-Tac

Et andet bud på et par lækre og solide bukser i høj kvalitet er disse fra 5.11. De minder meget om bukserne fra Härkila ovenfor, hvor der er masser af fokus på bevægelsesfrihed, høj kvalitet og slidstærkt materiale. Sammenlignet med Härkila – Ingels bukser, så er der forskel på pasformen på de to modeller, selvom de umiddelbart minder meget om hinanden. Denne model er mere løstsiddende i pasformen, hvorimod modellen ovenfor er mere tætsiddende. Derudover er Härkila – Ingels bukser særligt oplagt til jægeren, hvor denne model er særligt oplagt til politi og vagt. Denne model fra 5.11 har desuden lidt flere lommer.

 

Arktis - Ranger Kampbukser

Vores sidste bud på en fed julegaveide er disse kampbukser fra Arktis. Bukserne er en suveræn gaveidé, da de med garanti vil holde i mange år. I forhold til de to ovenstående bukser, så er disse ekstra slidstærke, vandafvisende og fyldt med et hav af unikke og attraktive features. Kampbukserne her har knæpuder der medfølger, som dog let kan fjernes, hvis man har et ønske om dette. I alt har bukserne ti forskellige lommer jævnt fordelt rundt omkring, hvilket er praktisk.

God fornøjelse med julegaveindkøbene

Vi håber denne gaveguide har gjort dig klogere på, hvad du skal finde på at købe i julegave til den eller dem, du holder af. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din julegavejagt.