Der er intet så skønt, som et godt, lækkert og smagsfyldt måltid mad, som du nemt kan lave ude i det fri. Der er bestemt ingen grund til at gå på kompromis med de lækre, varme retter, bare fordi du ikke er derhjemme i køkkenet ved komfuret. Denne opskrift på bålgryde er vi helt vilde med, og den smager altså bare ekstra godt, når den er lavet ude i den friske natur. I skal bestemt ikke snydes for den, og derfor vil vi naturligvis meget gerne dele opskriften med jer nedenfor.

 

Bålgrydee

 

OPSKRIFT

Det skal du bruge:

  • 1 Svinemørbrad
  • 200 gram bacon
  • 4 store løg
  • 1 liter fløde (madlavningsfløde er fint)
  • 250 gram tomat
  • 500 gram cocktailpølser
  • 500 gram champignon
  • 1 kg gulerødder
  • Ca 500 ml Vand
  • 2 Buillonterninger
  • Salt og peber

Det skal du gøre:

  1. Bacon skæres i mindre stykker og steges af.
  2. Mørbrad skæres i mindre stykker og tilsættes
  3. Når mørbraden er brunet tilføjes hakket løg og tomat der er skåret groft.
  4. Når løgene er klare, tilsættes vand og bouillon og det simrer under låg i 1 time.
  5. Herefter tilsættes gulerødder og det simrer videre i 30 min. Vil man gerne have mere bid i gulerødderne, tilsættes de efter 1 time og 20 min.
  6. Efter de 30 min tilsættes champignon, cocktailpølser og fløde. Det simrer i omkring 10 min uden låg og smages til med salt og peber. Herefter klar til servering.

Serveres med ris og evt. nybagt brød. 😊

Tip:
Man kan tilsætte alverdens ting til retten og f.eks. skære ned på gulerødder og tilføje kartofler, hvis man ikke vil have ris til.

Rigtig god fornøjelse!

DET MEST POPULÆRE BÅLGREJ PÅ SHOPPEN