Hvad er en portable power station?

EcoFlow power stationer er batteridrevet generatorer, der holder dine elektroniske enheder opladet og klar til brug, hvor end du befinder dig. Om det er camping eller en backup I hjemmet, kan du anvende EcoFlow som strømforsyning. EcoFlow er som nævnt batteridrevet, hvorfor du ikke behøver at bekymre dig om hverken støj, dampe eller skidt som ved en traditionel gasgenerator.

Hvad kan du bruge EcoFlow til?

En power generator kan bruges til småopgaver i hjemmet eller som en strømforsyning, når du er på tur, hvor adgang til strøm er minimal. De kan klare alt fra opladning af din telefon til forsyne et køleskab med strøm til at holde kølevarerne kolde. Det kan være en handy følgesvend at have med, hvis du er på van-tur og kører rundt, eller hvis du har slået lejr og mangler strøm på turen.

Hvad kan du bruge af tilbehør?

EcoFlow kan oplades via solcellepanel, der konverterer sollys til (DC) elektricitet. Strømforsyningen lagere strømmen, som kan anvendes til at oplade dine enheder.

MEST POPULÆRE PRODUKTER FRA ECOFLOW

 

Hvilke serier findes der? Og hvad kan de hver især?

EcoFlow RIVER serien - en bærbar strømforsyning

Hvis du leder efter en bærbar strømforsyning til dit næste eventyr, skal du helt sikkert tage et kig på EcoFlow RIVER serien. EcoFlow RIVER holder alt lige fra kamera-udstyr til madlavningsudstyr opladet og klar til brug. Strømforsyningen kan nemt oplades via AC, solceller eller i bilen. Fordelen ved RIVER serien er, at de er tilpas små til at have med rundt som en “on-the-go” løsning og dermed perfekt som strømforsyning til campingturen.

EcoFlow DELTA serien - en backup strømforsyning til hjemme

EcoFlow DELTA serien leverer ligesom RIVER serien strøm til dine enheder. Forskellen på de to serier er, at DELTA serien har væsentlig større kapacitet og er ligeledes større, hvorfor de kan være lidt mere uhandy at have med som en ”on-the-og” løsning. Dog er EcoFlow DELTA perfekt at have med i bilen eller som backup strømforsyning i hjemmet.

Se hele udvalget af strøm og batteri produkter her.

MEST POPULÆRE STRØM & BATTERI