Når det begynder at blive koldt udenfor, så er der ingen vej udenom at anskaffe sig et par gode handsker til at holde hænderne varme. Især hvis du er et outdoor menneske og opholder dig meget udendørs, går på jagt eller andet, så er det altafgørende for at holde varmen ordentligt, at du ikke kommer til at fryse fingrene.

MEST POPULÆRE HANDSKER

 

Når man skal ud og købe et par nye handsker – om det så er til sig selv eller i gave, så er det altid meget vigtigt, at du får købt den rette størrelse. Men du synes måske også, at det kan være svært at vurdere, hvilken handskestørrelse du bruger? Så er du kommet til det rette sted. Det kan nemlig være rigtig svært at vurdere, hvilken størrelse man skal bruge, hvis ikke man kender til de forskellige mål og handske størrelsesguides. Denne handske størrelsesguide har til formål at hjælpe dig med at bestemme, hvilken størrelse du skal vælge, når du køber handsker, så det bliver meget lettere fremover, når du skal købe nye handsker. Du har to muligheder, og du skal bruge for det første bruge et målebånd.

Mulighed 1

Første mulighed er at placere din hånd som vist nedenfor og måle din håndflade fra fingerspids til håndrod.

Mulighed 2

Mål omkredsen af din hånd lige under dine knoer, som den røde streg på tværs viser. Husk at måle hele vejen rundt om din hånd. Det mål, du får, kan du sammenligne med størrelsesguiden herunder, som både viser inches og centimeter. Hvis dit mål ligger imellem to størrelser, vil vi hos GrejFreak.dk altid anbefale, at du tager den største størrelse. Hvis der dog er tale om skindhandsker, anbefales det modsatte – altså at tage den lille størrelse. Grunden til dette er, at skind typisk vil give sig, og nogle typer af skindhandsker vil give sig helt op til en halv størrelse. Men er der tale om alle andre typer handsker, så vælg altid den store.

Størrelsesguide:

 Størrelse   S  M  L  XL  XXL
 Inches   8  9  10  11  12
 Centimeter  20  22,5  25  27,5  30


Størrelsesguide til handsker

Hvad gør du, hvis du ikke har mulighed for at måle?

Måske har du ikke ligefrem et målebånd i nærheden eller måske skal du give handskerne i gave. Det ville måske også blive lidt mistænksomt, hvis du pludselig skulle måle hånden på gavemodtageren. Men bare rolig – det er der også råd for. Der findes nemlig en tommelfingerregel, der siger, at sko- og handskestørrelser har det med at følges ad. Så hvis du kender din egen eller en eventuel gavemodtagers skostørrelser, så er du som udgangspunkt på rette vej i forhold til at finde frem til den rette handskestørrelse. Dog er det vigtigt at nævne, at dette er en meget ”overordnet” regel, så der kan naturligvis sagtens være afvigelser i forhold til dette, så stol aldrig helt og aldeles på denne lille tommelfingerregel. Husk også at der er forskel på om handskestørrelsen alt efter, om det er til en mand eller en kvinde.

Vi håber, du kunne bruge denne handske størrelsesguide, så du kan finde de handsker, der passer bedst til dit behov. Se hele vores udvalg af herre outdoor tøj og dame outdoor tøj.

MEST POPULÆRE BEKLÆDNING