Hvad er Polartec?

Samlet set er Polartec et varemærke, som dækker em lang række af specialiserede syntetiske stoffer, som specielt er fremstillet til en bred vifte af tøj. Polartec består altså af nogle specialiserede syntetiske stoffer, som er produceret til især sportstøj og outdoor tøj. Det første - og dermed oprindelige produkt - hedder Polarfleece, og det kom på markedet allerede tilbage i 1980’erne. Stoffet blev fremstillet af Aaron Feuerstein fra Malden Mills, som er en tekstilvirksomhed i USA. Denne blev især meget kendt for kombinationen af både komfort, varme og ikke mindst blødhed. Siden dengang er en række andre stoffer blevet tilføjet. Den fantastiske Polartec teknologi sørger for at holde fugt langt væk fra kroppen, og dermed samtidig sikre en hurtig tørring, der skal skabe et højt niveau af komfort både om vinteren og om sommeren.

Polartec er en af de mest avancerede former for tekstil i dag. Polactec startede med at lave syntetisk fleece, men tilbyder nu op til mange forskellige former for tekstil, specielt designet til at holde dig varm. Polartec er en speciel form for teknologi, der er designet til at holde brugeren varm, men samtidig også designet til at være et letvægtsprodukt. Polartec tilbyder også vandtætte, vindtætte, flamme og vand resistente løsninger. Polartec bliver lavet af genanvendelige materialer, og kan ses som et vegansk alternativ i forhold til f.eks. uld.

DE MEST POPULÆRE TRØJER PÅ SHOPPEN

 

 

Polartec’s forskellige materialer

Polartec har som nævnt udviklet en række forskellige materialer, der alle egner sig til forskellige former for brug. Nedenfor har vi listet de forskellige typer. Samtidig har vi gjort det enkelt at vise, hvad de forskellige materialers funktioner er. Der findes nemlig forskellige tekniske funktioner og fordele. Dette er en overordnet oversigt, og der er forskellige grader af både beskyttelse, komfort og varmeisolation.
 

Classic – Fleece Sørger for god varmeisolation
Power Dry Fokus på komfort
Power Shield – Soft Shell Giver beskyttelse
Power Shield 02 – Soft Shell Giver beskyttelse
Power Stretch Fokus på komfort
Thermal Pro    Sørger for god varmeisolation
Thermal Pro High Loft Sørger for god varmeisolation
Polarfleece< Sørger for god varmeisolation
Windblock - Høj Kvalitet Giver beskyttelse
Wind Pro Giver beskyttelse

Polartec – en sikker investering

Vi håber, at denne korte guide har givet dig et bedre overblik over Polartec som helhed, og hvad det præcis er de forskellige materialer er egnet til. På denne måde har vi gjort det mere enkelt for dig at beslutte, hvad der stemmer bedst overens med dine behov. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med Polartec.

Se udvalget af vores outdoor herre beklædning og outdoor dame beklædning.