PrimaLoft er et amerikansk mærke, som udvikler avancerede materialeteknologiske løsninger inden for højtydende isolering i tekstiler. Det hele startede i 1983, hvor den amerikanske hær efterspurgte et vandafvisende, syntetisk alternativ til gåsedunsisolering. Du kan se vores store udvalg af outdoor dame beklædning og herre beklædning her på webshoppen eller i vores showroom. 
 

Dun vs. PrimaLoft

Dun har altid været det perfekte fyld til en god, isolerende vinterjakke eller et mellemlag. Man kan sagtens sammenligne de to, for PrimaLoft er udviklet til at have den samme bløde følelse som dun, hvor PrimaLoft er betydeligt varmere og knap så tyk som dun. Dog foretrækker mange dun i deres jakker, da det er mere puffet end PrimaLoft. Dun bliver tungere, når det bliver vådt, og det mister meget af den isolerende evne. Det gør PrimaLoft ikke derimod.

Fibrene i materialerne udformer små luftlommer, der holder på varme, hvorfor isoleringen hele tiden arbejder rundt om kroppen, så du kan holde varmen i selv de ekstreme kolde kilmaer. PrimaLoft er vandafvisende, og det holder rigtig godt på din kropsvarme, så du hele tiden er tør, varm og isoleret i vind og vejr. Produkter med PrimaLoft har en rigtig god åndbarhed og transporterer fugt væk, når du sveder, hvis du dyrker aktiviteter med højere intensitet. Derudover kan fibrene i PrimaLofts produkter klemmes sammen uden, at det bliver ødelagt, når du pakker det i en rygsæk eller kuffert. Det gør det meget nemmere at have med, når du skal nogen steder, hvor det er koldt.

PrimaLoft fremstiller mange forskellige former for isolering med en avanceret tørringsevne, der er ideelle til at modstå ekstreme udendørs forhold. F.eks. Synergy isolering, hvor der er flere forskellige ubrudte lag af fiber, ECO isolering, hvor fibrene er fremstillet af genbrugte materialer eller Infinity isolering, hvor der er flere forskellige forbundet fibre, der skaber en blød tekstur. De fremstiller også garn med vandafvisende egenskaber, som giver god varme og isolering.
 

DET MEST POPULÆRE OVERSTØJ PÅ SHOPPEN

 

Fordele

Der er flere fordele ved PrimaLoft, hvor en af dem er, at du forbliver dejlig varm i flere salgs vejr. Det er opbygget af microfiber, der danner luftlommer, som giver dig en rigtig god isolering samtidig med, at det komprimerer overfladen. Det giver dig derfor et tyndt, let stykke tøj, som du nemt holder varmen i. Det er ideelt som et mellemlag under en stram jakke, og det er nemt at pakke ned, når du skal på tur udenfor.

En anden fordel ved PrimaLoft er, at det holder bedre end dun i dårligt vejr, da det er et syntetisk materiale, som er vandtæt. Du bliver ikke våd, og vandet sætter sig ikke i fibrene, hvorfor du stadig kan bruge PrimaLoft i dårligt vejr, fordi det isolerer dig på bedste vis. Som sagt er materiale ekstrem åndbart selvom, du sveder ved højere aktivitetsniveau, og derfor forbliver det lugtfrit. En sidste fordel, ud af mange, er, at PrimaLoft er et bæredygtigt og etisk alternativ til dun, fordi det er et syntetisk materiale.
 

Skal du vælge dun eller PrimaLoft?

Hvis du står og skal vælge mellem dun eller fiber, vil vi gerne anbefale begge dele med henblik på deres fordele og ulemper. Dog hvis du skal bruge produktet i mere regnfulde klimaer, vil vi klart anbefale PrimaLoft, da det er vandafvisende, let og nemt at have med på tur. Det holder rigtig godt på varmen samtidig med, at det er åndbart og behageligt at have på.