AustriAlpin COBRA Spændet er uden tvivl et af de stærkeste og sikreste spænder, der er tilgængelige på marked. Spændet er enormt nemt at åbne og lukke. Spændets åbne og lukke funktion kaldes for stab-lock. Det betyder blot, at man klemmer spændet sammen for at lukke det og trykker to knapper sammen for at åbne det igen. Det er super let. Funktionen kan ses på videoen herunder:
 

Den højeste grad af sikkerhed

Overstående funktion gør ikke spændet mindre sikkert på nogen som helst måde. Tværtimod. Dette gør spændet til det absolut bedste valg.

Alle COBRA spænderne er maskinlavet og er primært lavet af det bedste aluminium, der findes. Desuden indeholder spænderne også messing og rustfrit stål. Alle produktioner bliver gennemtestet, så man er sikker på, at spænderne er stærke og holdbare til at klare de udfordringer, de bliver udsat for.

Udvalg af spænder

COBRA Spændet udkommer i mange forskellige størrelser, stilarter og modeller, derfor vil det næsten også være utænkeligt ikke at kunne finde en, der passer din applikation. Vælg COBRA Spændet, hvis du leder efter et spænde, der er kompromisløs med sikkerhed, pålideligt, langtidsholdbart og har en ekstrem ydeevne.

Spændet er især brugt indefor klatring, militæret og para-sport.