Flere af The North Face's ambassadøratleter har efterspurgt en øget ydeevne og åndbarhed i deres vandtætte udstyr. Dette blev startskuddet til Futurelight, som det amerikanske brand har arbejdet på gennem de sidste tre år for at opfylde disse ønsker.

Futurelight er en ny form for teknologi, der benytter nano-spinding, hvilket er en væveteknologi, der producere små huller i materialet. Det er med til at sikre, at der kommer en god ventilation i produkterne, så fugten fra sveden kan undslippe, uden at der bliver gået på kompromis med vandtætheden. Dermed får du med Futurelight en god åndbarhed - uanset om det er på ski, vandring, trail-løb m.m.
 

Fordele ved Futurelight
 

 • Komfortabelt
  Materialet, der bliver benyttet i Futurelight, er utrolig blødt, hvilket gør, at produkterne er yderst behagelige at benytte. Derudover er stoffet udviklet med væveteknologier, som gør, at produkterne er tynde og smidige.
   
 • Holdbart
  The North Face er kendt for, at alle deres produkter bliver gennemtestet under de mest ekstreme forhold samt i alt slags vind og vejr. Dette gør sig selvfølgelig også gældende ved produkter med Futurelight, som blandt andet har været en tur på toppen af Mt. Everest.
   
 • Bæredygtigt
  The North Face filosofi er at minimere deres miljøaftryk, men i stedet maksimere deres ydeevne på produkterne. Futurelight benytter genanvendt stof, DWR fri for fluorerede stoffer. Samtidig går The North Face meget op i at være produktionspartnere med en delt forpligtelse til bæredygtighed og ansvarlig produktion.