G-Loft er en effektiv isolering, der bruges af mange kendte brands. Isoleringen produceres af Goldeck Textil, som også ejer Carinthia.

Fremstillingen foregår på europæiske fabrikker, der herfra sender det videre til brands som for eksempel The North Face og Uf Pro. Derudover bliver det selvfølgelig brugt i beklædning og udstyr som soveposer fra Carinthia.

Fordelen ved isolering fra G-loft er blandt andet, at det giver en god varme i forhold til vægten. Fibrene kan komprimeres en hel del og finder hurtigt tilbage til sin rigtige form. Fibrene er lavet i en speciel blanding, der giver maksimal varme og den mindst mulige pakstørrelse.

G-loft fibrene er spundet på en måde, der giver fyldet en ”memory effekt”, forstået på den måde at selvom G-loft har været komprimeret i længere tid, genvinder fibrene hurtigt og nemt sin originale ”fluffy” struktur. Selve formen på fibrene har en spiral, som gør, at når de enkelte tråde ligger sammen i større mængder, minimerer formen og fylden som dun har.

Danmark kommer der fra tid til anden vand fra oven, men det er ikke et problem for G-Loft-isoleringen, der er lavet til at give god varme på trods af våde forhold – i modsætning til for eksempel nogle slags dun. Isoleringen absorberer nemlig ikke fugten. Isoleringsevnen forsætter derfor i lang tid – på trods af vind og vejr. Faktisk kan G-Loft give op til 80% af varmekapaciteten, selvom det er vådt.