Garmin har lavet en helt ny Solar serie. Alle urene i den nye serie kan oplades via indbyggede solceller i glasset på uret. Muligheden for solopladning gør det nemt hele tiden at kunne lade uret op, samtidig med at du er på farten. Desuden har alle urene ridsefast safirglas. Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, og hvad forskellen er på de enkelte modeller, så læs med her, hvor vi gennemgår dem én for en. 

Instinct Solar

 
 • Instinct Solar

Instinct Solar modellen er en ny og endnu bedre version sammenlignet med den klassiske model, Garmin Instinct. Uret har en fantastisk batteritid, hvilket vil sige, at hvis man sætter uret i den såkaldte besparende batteritilstand, så er det faktisk i stand til stort set at kunne holde batteriet uendeligt, så længde det udsættes for solopladning hver dag – du slipper altså for, at den går tør for strøm. Garmin Instinct Solar er helt klart det perfekte ur til outdoor entusiaster grundet den ekstreme holdbarhed samt muligheden for solopladning, hvilket er ganske fordelagtigt, når man befinder sig meget udendørs og langt væk fra mulighederne for almindelig opladning. Uret har en hel del funktioner til sport og træning, herunder f.eks. løb, svømning, cykling, styrketræning osv.

 • Instinct Tactical Solar

Modellen Garmin Instinct Solar Tactical er oplagt både som hverdagsur og sportsur til soldater og outdoorentusiaster, og den kan sammenlignes lidt med Fenix 6 urene. Tactical er en prisvenlig Fenix 6, bare uden farveskærm, Connect IQ apps samt triatlon profil. Kan du undvære disse funktioner, men stadig har et ønske om alle de andre fede funktioner fra Fenix 6 udgaven, så får du i Instinct Solar Tactical stadig et fantastisk militær- og outdoorur til en god pris. Holdbarheden og kvaliteten er stadig i top, der er bare skåret et par specialfunktioner fra, når man sammenligner med Fenix 6. Den helt konkrete forskel på Solar Tactical og den almindelige Instinct Solar er, at Tactical besidder en håndfuld funktioner, der specielt er egnet mod decideret militært brug.

 1. Stealth tilstand
 2. Jumpmaster
 3. Waypoint-projicering
 4. Night vision
 5. GPS-formatering med dobbelt position
 6. Taktisk aktivitetsprofil
 • Instinct Solar Surf 

Denne model er et ur, der er dedikeret til surferen. Garmin Instinct Solar Surf besidder mere eller mindre de samme funktioner, som den almindelige Instinct Solar model, men Surf udgaven har fået tilføjet nogle helt unikke funktioner til surfing. Instinct Solar Surf er det første ur, som Garmin har lavet med indbyggede surfing-funktioner. Disse funktioner indebærer en dedikeret surf aktivitetsprofil, måling af antallet af bølger, maksimal hastighed samt tid på bølgen. Slutteligt findes en funktion for tidevandsdate for alle surfspots. Alle de specifikke surf funktioner vil hjælpe surferen ud i vandet og måle præstationer. Desuden er uret naturligvis vandtæt helt ned til 100 meters dybde, så vandtrykket fra bølgerne er det mindste problem. 

Tactix Delta

 
 • Tactix Delta Solar

Denne model har et væld af fede funktioner. De funktionelle og taktiske funktioner som uret er i besiddelse af gør, at uret er oplagt til både outdoorentusiaster, men især til folk der arbejder som professionelle soldater. Uret har et unikt taktisk design, god hukommelsesplads og kan derudover anvendes til kontaktløs betaling med Garmin Pay. Uret er det første Garmin ur i historien, der besidder det unikke solopladende Power Sapphire glas. Tactix Delta Solar er en vidreudvikling på den tidligere model Tactix Delta, hvor man kan se en væsentligt forbedring af urets robusthed. Modellen har bl.a. forskellige former for træningsfunktioner, kortlægningsfunktioner, musikfunktioner, indbyggede sportsapps og stealth tilstand. Desuden har modellen kill switch, som kan fjerne alt brugerdata.

 • Tactix Delta Solar m. ballistik 

Ovenstående ur kommer også i en model med ballistik. Det giver mulighed for at lave ballistiske udregninger til langdistanceskydning i felten, eller f.eks. til PRS. 

Fenix 6 Pro Solar

 
 • Fenix 6 Pro Solar

Fenix 6 Pro Solar er fyldt med en lang række nye geniale forbedringer og opgraderinger, når man sammenligner den med Fenix 5 Plus. Dette ur er i kategori med de bedste modeller, når det kommer til serien af multisportsure. Denne model er tilmed perfekt til outdoorentusiasten og dem der er meget på farten. Uret er desuden perfekt som sportsur og kan bl.a. anvendes til løb, cykling, triatlon samt meget mere. Uret er ekstremt holdbart og har et robust, klassisk design. Uret har fået nogle unikke tilføjelser i forhold til sportsgrene som både klatring og mountainbike. I netop disse sportsgrene er det blevet muligt at indhente meget mere data end tidligere og det vil være muligt at aflæse mange flere detaljer om de forskellige aktiviteter. F.eks. kan uret i forbindelse med mountainbike vurdere trail vanskeligheder og oprette scores, som man kan forsøge at slå næste gang. Ved klatring kan den nu aflæse klatretiden, vanskelighederne ved hver rute samt den lodrette klatretilstand. Desuden vil uret kunne vise advarsler samt notifikationer når der kommer en mail, en sms osv.

 • Fenix 6S Pro Solar 

Fenix 6S Pro har helt de samme funktioner som Fenix 6 Pro. Den eneste forskel når man sammenligner de to er, at 6S er lidt mindre i displayet og vejer derfor også mindre. Fenix 6 har følgende dimensioner: 47 x 47 x 15,1 mm og en vægt på 0,85 kg, og Fenix 6S har følgende dimensioner 42 x 42 x 14,2 mm og en vægt på 0,61 kg.


 

DE MEST POPULÆRE SOLAR URE PÅ SHOPPEN