Her hos GrejFreak.dk har vi et bredt udvalg af elektronik – herunder det verdenskendte brand Garmin. Garmin er kendt for at producere nogen af de mest avancerede og populære GPS-ure til alt fra outdoor, sport og træning til marine og luftfart. Alle urene er unikke i både design og funktionalitet, hvorfor det ofte kan være noget af en jungle at finde rundt i de mange forskellige modeller og versioner af modellerne. For hvad er egentlig forskellen på dem? Vi vil forsøge at ridse forskellen op på fem af de mest kendte GPS-ure fra Garmin: Tactix, InstinctFenix, Epix og Enduro.

 

Garmin Ure

Garmin Tactix serien

Garmin Tactix serien består af 6 versioner af den oprindelige model Garmin Tactix. Tactix er et taktisk inspireret GPS-ur, som bruges meget af militæret til taktiske operationer, fordi det lever op til MIL-STD-810. Dog kan uret også sagtens bruges til en bred vifte af outdooraktiviteter, da det er spækfyldt med de bedste træningsfunktioner. Urerne i Tactix serien fås med safirglas, som er et ekstra stærkt glas, der kan holde til ekstremt meget slid. I de nyere versioner af Garmin Tactix serien er urene fremstillet med stealth-mode, som fungerer som fly-tilstand, hvor deling af GPS-positioner og trådløs kommunikation deaktiveres. Derudover er urene i Tactix serien udstyret med en kill-switch, som kan slette al hukommelse, hvis dette skulle blive nødvendigt i en presset situation. Ydermere er urene i serien udstyret med Night-switch, som giver dig bedre mulighed for at aflæse uret med nattesynsbriller. Sidst men ikke mindst kan urerne fås med solceller, som oplader uret fra sollyset, hvorfor dit smartwatch kan klare sig lige så længe, som du kan, når det er nødvendigt.

Garmin Instinct serien

Garmin Instinct serien består af 6 versioner af den oprindelige model Garmin Instinct. Garmin Instinct er et robust outdoor GPS-ur, som oprindeligt blev bygget til at kunne modstå selv de mest barske omgivelser. Garmin Instinct serien lever også op til militærets standard 810, som omhandler varme, stød og vandtæthed. Garmin Instinct serien er ideel til outdoorentusiasten, der vil have navigation, de kan stole på, og som kan bevare forbindelsen med omverdenen. Derudover er serien også ideel til træningsentusiasterne, som gerne vil træne smartere, mens de kan holde øje med kroppens signaler. Urerne fra Instinct serien kommer i et bredt udvalg af farver, og de kan ligesom Tactix serien også fås med solceller, der oplader urets batteri ved hjælp af solens stråler.

Garmin Fenix serien

Garmin Fenix serien består af 22 versioner af den oprindelige model Garmin Fenix. Garmin Fenix er et multisports GPS-ur, som bruges af de mest ambitiøse atleter og outdoor-eventyrer verden over. Fenix serien er udstyret med både avancerede GPS-funktioner samt træningsfunktioner til løb, svømning, cykling og meget mere. Garmin Fenix serien er udviklet med kombinationer af de bedste funktioner fra Garmins sports- og outdoor-ure for, at det kan blive den bedste multisport-træningsmakker og outdoor-navigatør. Urene i serien kan fås i safirglas, som er et ekstrem slidstærkt glas, som bidrager til mange års brug af dit Garmin ur. Derudover kan urene fås med solceller, som de andre 2 serier, som bidrager til et opladt ur, der ikke svigter midt i en aktivitet eller situation. Urerne i Fenix serien kommer i en stor og lille model, hvorfor der er forskel i batterilevetiden og skærmstørrelsen. Ydermere kommer Fenix uret i en 6s model, som er den mindste model af den alle, hvilket gør det ideelt til især sport, fordi urskiven er mindre end de andre.

Garmin Epix & Enduro modellerne

Epix modellerne er nogle af de nyeste skud på stammen, som er udviklet og designet til alle sportudøvere - omend det er til løb, fitness eller noget helt tredje. Epix er spækfyldt med en masse fede egenskaber og designet i et lækkert smart design, som også gør uret perfekt at bruge til almindeligt hverdagbrug. For at udpege nogle af de fede egenskaber, så vil vi gerne fremhæve AMOLED disploa med Sapphire linse, batterilevetid op til 16 dage, Garmin Pay, musikopbevaring, 30+ sportapps, Garmin Coach og meget mere, som du kan læse mere om her.

Enduro modellerne er ligesom Epix et perfekt ur til sport og aktivitet takket være dets enormt mange fede funktioner og dets gennemtænkte design. Uret kan igen bruges til både løb, cykling, sport og andre outdoor aktiviteter især takket være det høje slidstyrke. Heraf også navnet Enduro. For at fremhæve nogle af de mange fede egenskaber Enduro har, så vil vi blandt andet nævne lang battrileve tid med mulighed for forskellige indstillinger, holdbart ydre, Multi-GNSS Support, Ultrarun app, respiration og hydration tracking, Garmin Pay, pulsmåler og Pulse 0x sensor og meget mere, som du kan læse mere om her.

Garmin Solar Editions

Garmin Tactix, Instinct og Fenix er alle modeller også udviklet i Solar editions. Solar modellerne kan via "Power Glass" teknologi forlænge batterilevetiden fra solens stråler. Det kan lade sig gøre via. en gennemsigtig solcelle placeret under det yderste lag af glasset. Du kan læse meget mere om Garmin Solar og modellerne her.

MEST POPULÆRE FRA GARMIN

 

Dan dig et overblik

Disse fem forskellige serier fra Garmin minder meget om hinanden – både i design og funktionalitet – hvor det i sidste ende kommer til at handle meget om enkelte funktioner, som adskiller urene og gør dit valg lettere. Vi har nedenfor lavet en produktsammenligning af seriernes nyeste versioner: Tactix Delta Taktisk GPS-ur, Garmin Instinct GPS Sportsur og Garmin Fenix 6 Pro Solar Multisport GPS ur. Vi håber, at denne kan hjælpe dig, og du kan læse meget mere om urene på vores hjemmeside her.

 

  Garmin Tactix Garmin Instinct Garmin Fenix Garmin Epix Garmin Enduro
Urglas Buet safirkrystal eller kemisk hærdet Kemisk hærdet Buet safirkrystal eller kemisk hærdet Corning Gorilla Glass eller Sapphire crystal Power Sapphire
Displaystørrelse 1.4" 0.9" 1.3" 1.3" 1.4"
Vægt 97 g. 52 g. 83 g. 76 g. 70 g.
Smart-notifikationer Ja Ja

Ja

Ja Ja
ABC-sensorer Ja Ja Ja Nej Nej
Multi-GNSS support Ja Ja Ja Ja Ja
Pulsmåling Ja Ja Ja Ja Ja
Pulsmåling under vand Ja Nej Ja Ja Ja
Pulse Ox Ja Nej Ja Ja Ja
Garmin Pay Ja Nej Ja Ja Ja
ClimbPro Ja Nej Ja Ja Ja
Strømstyring Ja Nej Ja Ja Ja
Trendline Ja Nej Ja Ja Ja
Trendline rutevejl. Ja Nej Ja Ja Ja
PacePro Ja Nej Ja Ja Ja
Musik-apps Ja Nej Ja Ja Ja
Sving-for-sving Ja Nej Ja Nej Nej
Skikort Ja Nej Ja Ja Ja
Topografiske kort Ja Nej Ja Ja (Sapphire) Ja
Sports-apps Ja Ja Ja Ja Ja
Taktisk aktivitetsapp Ja Ja Ja Nej Nej
Jumpstarter Ja Ja Ja Nej Nej
Nattesynstilstand Ja Ja Nej Nej Nej
Dobbelt positionsformat Ja Ja Nej Nej Nej
Stealth-Mode Ja Ja Nej Nej Nej
Kill-Switch Ja Nej Nej Nej Nej

MEST POPULÆRE URE

 

Er du på udkig efter et nyt GPS-ur fra Garmin, så hjælper vi dig gerne med at finde det rigtige ur. Vil du hellere læse mere om Solar funktionen fra Garmin, så gør vi dig også gerne klogere på dette. Vi elsker simpelthen bare Grej og udstyr hos os, se hele vores udvalg af ure her! Vil du have del i vores vores lækre nyheder og gode tilbud, så kan du blive medlem af vores kundeklub. Så går du aldrig glip af noget.