Garmin er et verdenskendt brand, der er særdeles kendt for at producere og levere GPS-udstyr i flere forskellige enheder. Det kan være til alt fra sport og træning, outdoor, vejnavigation og marine til luftfart. Mange af disse enheder har i dag indbygget inReach satellitkommunikation, som gør, at du som bruger kan holde kontakt til hele verden, når du er ude. Garmin inReach giver dig mange muligheder, som betyder, at du hverken behøver at hive din smartphone eller tablet frem. Enhederne fra Garmin med inReach kan både bruges af privatpersoner og erhvervslivet, hvor du kan udforske og kommunikere verden over.

MEST POPULÆRE GPS

 

Garmin inReach giver mange muligheder

Alle inReach kompatible enheder fra Garmin sørger for, at din GPS er spækket med funktioner, hvilket giver dig en masse fordele. Nogle af fordelene ved Garmin inReach går vi igennem her:

Lad ikke vind og vejr overraske dig

Med Garmin inReach kan du modtage vejrudsigter direkte på din enhed, så du altid er godt forberedt før og under turen, så vind og vejr ikke kommer som nogen ubehagelig overraskelse. På den måde kan du nemt og sikkert foretage de rigtige beslutninger om påklædning og ruter baseret på de lokale forhold og destinationer, der venter på dig forude. Du kan vælge mellem tre prognoser.

  • Grundlæggende prognoser
  • Premium ikke-marine prognoser
  • Premium marine prognoser

Hold styr på hvor du er med Garmin inReach

Alle Garmins produkter, der er inReach-kompatible, tilbyder GPS-navigation, så du hele tiden er underrettet og bevidst om, hvor du er, og hvor du er på vej hen. Du får alt fra kompas og retningskapacitet, gitterafmærkninger af waypoints og brødkrummespor, sofistikeret vejledning på detaljeret TOPO-grafikkort og rutekort til højdemåler-/barometer-/kompasreferencer.

Garmin anbefaler

Du kan med fordel downloade Garmin Explore™ og Earthmate® appsene til din enhed, hvor du får mulighed for at se din aktuelle position, planlægge og navigere ruter, administrere angivet waypoints fra din smartphone og tablet direkte til din Garmin inReach enhed. Når de 2 enheder parres, kan du også bruge appsene til 2-vejs beskeder, sporing og SOS-funktionen via Iridium®-satellitnetværket, som er 100% globalt.

Del din placering med hele verden

Du kan trådløst parre dine Garmin inReach enheder via Bluetooth® teknologi, hvorved den gratis Earthmate® app giver dig mulighed for at bruge din smartphone og tablet til beskeder, sporing, kortvisning og udløsning af SOS. Derudover får du med Earthmate også adgang til downloads af topografiske kort, luftfotos i farve og meget mere på din mobile enhed.

Garmin inReach til nødsituationer

Garmin inReach enhederne fra Garmin er udstyret med en interaktiv SOS-besked til GEOS, som er et globalt, professionelt døgnbemandet overvågningscenter. Deres uddannede personale står klar til at besvare beskeder, registrere enheder og give beredskabstjenesten i dit nærmeste område besked, hvis uheldet skulle være ude. GEOS forbliver i kontakt med dig, indtil beredskabstjenesten er fremme, og situationen er løst. Dette skulle gerne give dig meget mere ro at vide, at hjælpen er på vej, hvis en nødsituation skulle opstå.

Kontakt med omverdenen

Garmin’s enheder med inReach-teknologien er specielt udviklet til at holde dig forbundet med omverdenen. Med Iridium®-satellitnetværk, 100% globalt, kan du nemt sende og modtage tekstbeskeder og e-mails, der er brugertilpasset og forudindstillet. På denne måde skal du aldrig være nervøs for at tage på tur alene, fordi din smartphone eller tablet ikke har netværk.

MEST POPULÆRE FRA GARMIN

 

Kom længere med et Garmin inReach abonnement

Det er vigtigt at nævne, at du skal have et aktivt satellitabonnement, før du kan få adgang til Iridium satellitnetværket for sporing, meddelelser og interaktiv SOS.

Du kan vælge mellem to forskellige abonnementer:

Freedomabonnement

  • Månedlig tjeneste – kun 30 dages binding
  • Du kan afmelde, når du ikke ønsker at bruge den mere
  • Ideel til enkelte eventyr eller sæsonbrug

Årsabonnement

  • Helårs tjeneste – 365 dages binding
  • Du opnår lavere månedlige udgifter
  • Ideel til alle dine eventyr uanset sæson

Du kan læse meget mere om Garmin abonnementer her.

I tvivl om hvilken håndholdt GPS du skal vælge?

Vi vil gerne hjælpe dig med at blive klogere på hvilken GPS, der er rigtig for dig. Derfor har vi lavet en omfattende guide til valg af håndholdt GPS. Den hjælper dig med at forstå, hvilke funktioner der er vigtigst, når du skal have en ny GPS.

Elsker du at nørde lækkert grej, og vil du altid gerne have de nyeste opdateringer? Så står du på ingen måder alene, vi er her for dig! Du kan nemt blive en del af vores kundeklub, så du står forrest i køen, når det gælder nyheder i vores sortiment.